Terug

Integratie Powersupply is must voor iPad stands

  • 15 / 10 / 2014 0
Integratie Powersupply is must voor iPad stands

Beveiligde iPad standaards worden vaker voorzien van interne docking. Tabletsolution biedt nieuwe oplossingen hiervoor die quick release en opladen mogelijk maken.

Veel beveiligde iPad en tablet oplossingen worden aangeboden met een zekere vorm van kabelmanagement. In vloer- en tafelstandaards kan de stroomkabel vaak in de tablet geprikt worden en via de behuizing weggeleid worden naar de tafel of vloer.

Er komen steeds meer oplossingen op de markt voor flexibel gebruik binnen bijvoorbeeld een winkel, magazijn of kantoor. De tablet assisteert (bijvoorbeeld tablet assisted sales) de werknemer tijdens zijn werk en wordt vast geklikt op een houder om deze te beveiligen als hij even niet direct nodig is.

Naast draagcomfort en ergonomie zijn er nu ook goede oplossingen voor het opladen van de tablet. Want steeds een losse stekker insteken in de tablet is niet handig in de praktijk.

Tabletsolution heeft hiervoor o.a. de oplossingen van InVue en Havis in het assortiment. Beide merken werken met een iPad in een beschermende handcase met een Quick Release mechanisme om de iPad snel ter hand te nemen.

InVue
combineert dit met een akoestisch alarm en infrarood key waardoor deze oplossing bijzonder geschikt is voor risicovolle omgevingen zoals winkels, maar ook voor op kantoor of een beurs.Havis heeft een zeer ruggedized oplossing welke  goed te gebruiken is in elke veeleisende omgeving zoals magazijn, werkplaats maar ook bijvoorbeeld medische omgeving.Wilt u een vrijblijvende demonstratie? Wij hebben van beide oplossingen een demo staan in onze showroom.
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »