Terug

Rotatie van iPad POS kassahouders belangrijk voor klanteninteractie

  • 02 / 03 / 2017 0
Rotatie van iPad POS kassahouders belangrijk voor klanteninteractie

Wordt u iPad gebruikt als POS kassa, dan is rotatie van de iPadhouder steeds belangrijker voor een goede klanteninteractie.

Steeds vaker worden van iPads en tablets complete POS kassasystemen gemaakt. Kleine en ook grote retailers zien de mogelijkheden van POS Apps op de tablets en de integratie van online en offline retailen.

Men kan de klant mee laten kijken bij de bestelling en ook laten afrekenen op de iPad met bijvoorbeeld Pin, Creditcard of QRcode betalingen. Voor een optimale interactie tussen winkelpersoneel en klant wordt het bijna een vereiste dat de iPadhouder kan roteren. Weliswaar vast gemonteerd tegen diefstal maar soepel draaibaar om de as.

Tabletsolution heeft als specialist al een aantal tablet oplossingen in het assortiment die kunnen roteren. We stellen ze hier kort aan u voor.


Tabletsolution TS-Stand iPad Air tafelstandaard

De TS-Stand iPad Air tafelstandaard gemaakt voor vaste montage op balie of tafel. Deze anti-diefstal iPad tafelstandaard kenmerkt zich door een strak design en goede afwerking. De iPad Air ligt gefixeerd in de cassette die eenvoudig met pinslot af te sluiten is. De TS-Stand kan optioneel uitgerust worden met rotatie voet waardoor de houder gemakkelijk 270° gedraaid kan worden.

Tabboy Multi-Move draaibare en kantelbare tablet tafelstandaard

Draaibare (210 graden) en kantelbare Multi-move standaard met Tabboy XL iPad en tablet anti-diefstal houder.

Tabletsolution Standaard 3D draaibaar

Stalen iPad tafelstandaard afsluitbaar, draaibaar portrait/landscape, kantelbaar, ruimte voor kabels, optioneel hangslot, Optioneel 360 graden om as draaibaar!

Heckler Design Windfall POS tafelstand iPad Air

Windfall tafelstandaard en POS houder voor iPad Air, Strak design met mooie afwerking. Standaard geleverd met draaitafel.

InVue CT200 schroefvaste tafelstandaard iPad Air

De CT200 is slagvast en stevig genoeg voor drukke omgevingen. Bovendien biedt de CT200 ongeëvenaarde beveiliging en gebruiksgemak in elke commerciële situatie. Optioneel met kantel en rotatie unit uit te rusten.

Ook voor andere tablets als de iPad kunnen wij oplossingen leveren met rotatie mogelijkheden.
Heeft u advies nodig of wilt u deze oplossingen eens bekijken bij ons? Laat ons weten.Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »