Terug

Tablet Antidiefstal beveiliging must voor beurspresentaties

  • 04 / 09 / 2016 0
Tablet Antidiefstal beveiliging must voor beurspresentaties

iPad en tablets breed inzetbaar voor beurspresentaties door anti-diefstal oplossingen van Tabletsolution.

Het gebruik van tablets (en smartphones) is niet meer weg te denken voor beurspresentaties. Nu het beursseizoen weer losbarst zijn veel beursbouwers en beursgangers op zoek naar oplossingen voor een prettig gebruik van hun tablets en een goede beveiliging tegen diefstal. Want de draagbaarheid van de tablet is gelijk ook de kwetsbaarheid. Onverlaten struinen de beurzen af om in een onbewaakt ogenblik uw kostbare tablet mee te nemen.

Tabletsolution is specialist in tablet beveiliging ook voor beurspresentaties. Met onze jarenlange ervaring en het brede assortiment kunnen we snel een optimale oplossing voor uw beurspresentatie adviseren.

Recentelijk mochten we via Mansveld ExpotechiPad vloerstandaards en iPhone Gripzo beveiliging leveren voor de Philips standop de IFA in Berlijn.(klik op de foto voor 360 graden Youtube filmpje!)

Voor beurspresentaties heeft Tabletsolution open en gesloten iPad en tablethouders aan voor wand- tafel- en vloer-presentaties.
De tablet is bij uitstek geschikt voor lopend gebruik op een beurs. Alleen is het nogal vermoeiend om deze de hele dag vast te houden. Daar heeft Tabletsolution handige tablet handhouders voor die zorgen dat de tablet ontspannen aan uw hand zit.Verder zijn er de oplossingen van InVue waarbij de tablet vast zit op een voet en met een infrarood sleutel snel mobiel gemaakt kunnen worden. Draagbaarheid en anti-diefstalbeveiliging in één oplossing!

Heeft u vragen, wij helpen u graag verder. U kunt ook onze showroom bezoeken waar we bijna alle oplossingen demontratieklaar hebben staan.


Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »