Terug

PadHat (HoodiVision) (0)

Filters

    Geen producten gevonden...

PadHat (HoodiVision)
Met de PadHat van HoodiVision wordt de iPad beschermd tegen zonlicht en ander lichtinval. Ideaal voor in de tuin, bij het zwembad, in de auto en op het strand. De PadHat wordt ook veel gebruikt bij het vliegen met Drones, om het bedieningspaneel van de nodige schaduw te voorzien.

Ook geschikt voor professioneel gebruik van de iPad bij buitenwerkers zoals enqueteurs, meteropnemers en andere beroepsgroepen. Niet alleen een bescherming tegen de zon maar ook een privacy scherm en bovendien wordt de iPad ook beschermd tegen oververhitting.PadHat is een speciale kap die de iPad beschermt tegen zonlicht en ander lichtinval. De onderzijde van de PadHat bevat een magnetische strip (vergelijk smartcover) om de PadHat snel en eenvoudig te bevestigen aan de achterkant van de iPad. Tevens bevat de PadHat NanoStik aan beide kanten, bestaat uit 1000e miniscuul kleine zuignapjes. Hiermee kunnen de zijstrips snel bovenop de iPad geplakt worden.  De strips zijn gemakkelijk verwijderbaar zonder resten achter te laten op de iPad.

Voor extra stevigheid en bescherming wordt geadviseerd de bijgevoegde zelfklevende strips voor klittenband te gebruiken. Deze kunnen aan de onderkant van de iPad worden geplakt en zijn gemakkelijk verwijderbaar zonder resten achter te laten. De Nanostick zijde gebruikt je voor normaal gebruik, de klittenband zijde van de strips voor extreme omstandigheden.

De andere PadHat (Hybrid) bevat een klittenbandsluiting aan de onderkant en beide zijkanten en is geschikt als je een beschermende case om je iPad heen hebt zitten. De zelfklevende strips kun je aan de onderkant van de iPad (met case) plakken. Deze hybrid PadHat heeft tevens NanoStik aan beide kanten, hiermee kunnen de zijstrips snel bovenop de iPad geplakt worden.

De PadHat is verkrijgbaar in de kleur Brushed Aluminium en voor iPad 2/3/4, iPad mini 1/2/3, iPad mini 4 en iPad Air (2). Ook bestaan er losse kits met zelfklevende strips, zodat je de PadHat op meer dan 1 iPad (met case) kunt gebruiken. Tevens zijn er strips beschikbaar die de constructie van je PadHat verstevigen.

Check out this videoVergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »