The Ivy iPad 4 vloerstandaard DEMO

Innovatieve iPad & tabletvloerstandaard. Goed beveiligd met simpel sluitmechanisme en laat toch veel van de tablet vrij.
Levertijd:
1-2 Werkdagen
Artikelnummer:
IVY-S031-X
Gratis verzending in NL en BE!

€379,00 €189,00

Excl. btw
Hulp of advies nodig?
Klantenservice
036-5236498
Maandag t/m vrijdag
9.00 - 17.30 uur
Stuur een bericht
Klantenreviews

Wanneer je een of meerdere tablets in een openbare ruimte moet plaatsen (zoals een café, museum of winkel) dan is de IVY de perfecte keuze. De IVY zorgt ervoor dat je professionele tablet veilig en beschermd wordt gepresenteerd op een mooie en subtiele manier.

De IVY Floorstand is de ultieme tablethouder voor beurzen, showrooms en publieke ruimtes. en andere locatie waar een tablet vrijstand geplaatst moet worden.

De IVY vloerstandaard is zo vormgegeven dat deze voor de meeste gebruikers op een ideale hoogte van zo'n 100 cm boven de vloer gepositioneerd is, en waarbij de tablet haaks op de kijkrichting staat zodat een optimale kijkhoek gegarandeerd is. Er is een optimum bereikt in gewicht van de paal zodat deze niet voorover valt, maar ook nog goed te tillen is.

De IVY Floorstand is ontworpen voor een flexibele en veilige plaatsing. In de voet zit een voorziening voor de montage van een Kensington ClickSafe® slot of fixatie middels een stalen kabel, zodat de paal vastgezet kan worden in risicovolle plaatsen zoals beursstands waar 's nachts geen toezicht is. De paal en voet zijn van elkaar af te halen voor eenvoudig transport met speciale anti-diefstal-boutjes (secufast).

Eigenschappen

  • Het simpele sluitingsmechanisme maakt het mogelijk om de tablet makkelijk te plaatsen en te verwisselen.
  • De IVY is ontworpen om je tablet te beschermen tegen diefstal zodat de noodzaak van toezicht wordt geminimaliseerd.
  • De IVY tablethouder is leverbaar in zwart (RAL9017) industrie standaard polyester structuur poedercoat.
  • Het is ook mogelijk om een de IVY in een strakke chromen variant of een zelf te kiezen RAL kleur zodat deze perfect past bij de uitstraling van het interieurontwerp.
  • Kabel integratie mogelijk door de vloerstandaard met afscherming van de stekker. 
  • Het design van de iPad is maximaal zichtbaar, alle knoppen bereikbaar

FAQ

  • Is het mogelijk om de tablet op te laden terwijl die in de houder zit? Ja, iedere IVY houder heeft een discrete kabelgeleiding. Optioneel leveren we een USB verlengkabel mee zodat u altijd de lader kunt plaatsen waar nodig.
  • Is de tablet veilig vastgezet in de IVY? – De IVY is ontworpen met als hoofdeis dat deze sterk en veilig voor uw tablet is. De tablet kan alleen met meegeleverde sleutel worden verwijderd uit de houder.
  • Moet de home button en camera van de tablet worden afgeschermd? – Afhankelijk van het OS en versie is het mogelijk om softwarematig deze uit te schakelen. We adviseren om dit toe te passen omdat de tablet op deze manier gebruiksvriendelijker in te stellen is.

1x IPad 4 DEMO vloerstandaard zwart
(alleen in showroom gestaan)
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »