Terug

Displine (72)

Filters

Displine

Displine tablethouders staan garant voor een hoogwaardig CNC-afgewerkt aluminium, een doordacht ergonomisch ontwerp van Duitse makelaardij en een samenspel van elegante lijnen die in elk gebruiksscenario een waardevolle aanvulling zijn op uw tablet.

Displine Companion & Dame Wall wandhouders

Displine wandhouders stellen u in staat om uw tablet op vrijwel elke muur te monteren en te gebruiken. Zo heeft de gebruiker gemakkelijk toegang tot de tablet en heeft deze een vaste opbergplaats waardoor de ruimte altijd opgeruimd overkomt.

Met zijn hoekige vorm, opstaande randen en poedercoating is de Displine Companion lijn is optimaal afgestemd op industriële en vintage interieurs.

Door de afgeronde hoeken, aflopende lijsten is de Displine Dame Wall lijn ontworpen met minimalistische urban interieurs als uitgangspunt. Op de Displine Dame Wall wandhouders zijn er verschillende afwerkingen beschikbaar waaronder geanodiseerde of gepoedercoate buitenwerk voor een luxe uitstraling.

Displine Companion Stand

Displine Companion Stands tabletstandaards zijn vervaardigd uit hoogwaardig CNC-afgewerkt materiaal. De standaard houdt het apparaat in een vaste positie waardoor u de tablet hands free kan gebruiken.

Door de elegant ontworpen voetstandaard blijft de tablet stevig op dezelfde plek staan. Afhankelijk van het model is de Displine Companion Stand in verschillende hoeken in te stellen waardoor iedere gebruiker optimaal ergonomisch kan werken.

Kies bijvoorbeeld voor de voordelige Displine Companion Stand voor Galaxy Tab A7 of de exclusieve Displine Dame Stand voor iPad.

Displine Companion Craft POS Standaards

De Displine Companion Craft POS Standaard is een uitstekende manier om uw tablet veilig en toegankelijk te gebruiken terwijl u klanten van dienst bent. De Displine Companion Craft POS standaard kan ook helpen uw bedrijf te promoten door de aandacht van uw doelgroep op de tablet te vestigen. Met de Companion Craft van Displine zal het gebruik van tablets op het verkooppunt een stuk gemakkelijker en efficiënter zijn.

Displine tablethouders voor iPad

Displine iPad houders helpen uw apparaat veilig en stabiel te houden in gebruik. Of u de iPad nou hands free op uw bureau gebruikt met een Displine Companion Stand voor iPad 10.2 of dat u de tablet op een wand wil fixeren met de Displine Companion Wall voor iPad 10.2, het doordachte Duitse ontwerp zorgt ervoor dat u de tablet optimaal kan inzetten voor uw bedrijf.

Bovendien kunnen iPad tablet houders een geweldige manier zijn om uw productiviteit en efficiëntie te verbeteren, omdat ze u in staat stellen uw apparaat handsfree te gebruiken. Dit kan erg handig zijn als u uw iPad wil gebruiken terwijl u fysiek een andere taak uitvoert.

Displine tablethouders voor Samsung Galaxy tablets

Displine tablethouders voor Samsung Galaxy Tab zijn perfect voor elk bedrijf dat de tablet veilig en beschermd wil bewaren en gebruiken. Kies bijvoorbeeld voor een witte Displine Companion Wall voor Samsung Galaxy Tab A8 of fixeer uw tablet op een wand met de Displine Companion Wall Home Slide-in wandhouder voor Samsung Galaxy Tab A8.

De houders zijn gemaakt van hoogwaardig materialen en zijn ontworpen om uw naadloos op te gaan in elke interieurstijl. Displine tablethouders voor Samsung Galaxy Tab zijn ontworpen met gebruiksvriendelijkheid en elegantie als uitgangspunt en bieden een comfortabele grip terwijl u de tablet hanteert.

Hulp nodig?

Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste producten om uw doelen te bereiken. Samen creëren we oplossingen op maat die voldoen aan uw behoeften en doelstellingen en wij kunnen u in elke stap ondersteunen, van productselectie tot implementatieadviezen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Tabletsolution 9.2 / 10 - 332 Reviews @ Kiyoh