Terug

Joy Factory (57)

Filters

Joy Factory

The Joy Factory, gevestigd in Irvine, Californië, biedt innovatieve accessoires voor mobiele devices. The Joy Factory is wereldwijd actief en richt zich op het creëren van toegevoegde waarde voor de consument door hoogwaardige accessoires te ontwikkelen die huidige (complexe) technieken met gebruiksgemak verbinden. The Joy Factory stelt zichzelf als doel enkel producten op de markt te brengen die het gebruik van mobiele devices een stuk gemakkelijker en aangenamer maken, vooral in het dagelijkse leven. The Joy Factory biedt een gevarieerd assortiment stands, montagesystemen en cases voor iPhone, iPad en tablets.

Het bedrijf is opgericht door een team van designers met meer dan 40 jaar ervaring in de Consumer Electronics sector. The Joy Factory is uitgeroepen als International CES Innovations ‘2013 Design and Engineering Awards Honoree’ en genoemd als een van de ‘Top 5 Mobile Case Brands’ in About.com Reader’s Choice Awards.

De specialisatie van The Joy Factory ligt in het ontwikkelen van hoogwaardige iPad en tablet accessoires voor industrieën zoals evenementen, gezondheidszorg, hospitality, onderwijs, overheden, productie, retail en transport.

The Joy Factory ontwikkelt gespecialiseerde tablet accessoires voor Apple iPad, Microsoft Surface en Samsung Galaxy Tab maar voert ook een universele productlijn voor overige merken.

MagConnect

MagConnect is een razend populair tablet mounting systeem dat je tablet op vrijwel elk oppervlak fixeert. Zowel op vlakke als bolle oppervlakken werkt het MagConnect tablet mounting systeem uitstekend. Door middel van een magnetisch bevestigingssysteem kan de tablet in no time bevestigd en verwijderd worden. MagConnect mounts zijn ondermeer gemaakt van hoogwaardig koolstofvezel wat resulteert in een ultra licht gewicht en zeer duurzaam product.

Flexibiliteit staat voorop bij de MacConnect productlijn. De tablet mount is voorzien van twee sferische verbindingen waardoor de tablet in meerdere hoeken gepositioneerd kan worden. Elk verbindingsstuk kan 360 graden draaien om de tablet in elke gewenste stand te positioneren. Hierdoor zijn MagConnect tablet houders van The Joy Factory uitermate ergonomisch te gebruiken.

LockDown tablet houders

Voor openbare ruimten zoals horeca-gelegenheden, winkels en evenementen heeft The Joy Factory anti diefstal cases en houders voor iPad en andere tablets ontwikkeld onder de naam LockDown. Deze productlijn is net zoals andere producten van dit merk gemaakt van uiterst duurzaam materialen en volledig ergonomisch in elke denkbare hoek. Ook de bouwkwaliteit is high end en zeer geschikt voor intensief gebruik. Het anti diefstal mechanisme beveiligt de geplaatste tablet tegen ongeoorloofd gebruik terwijl het scherm volledig toegankelijk blijft.

LockDown tablet houders van The Joy Factory zijn voorzien van een industriële kabel. LockDown producten zijn compatible met bestaande industry standard anti diefstal systemen zoals Kensington Locks. Naast de anti diefstal features beschermen alle LockDown tegen beschadiging door gebruikers.

Unite

Unite is het universele tablet houder systeem van The Joy Factory. Deze productlijn is specifiek ontworpen om zo flexibel mogelijk te zijn in zowel te monteren producten als in te stellen standen.Het Unite universele tablet mounting systeem is compatible met vrijwel alle gangbare tablet houders en is gemaakt van lichtgewicht materialen zoals koolstofvezel.

The Joy Factory aXtion iPad en tablet cases

iPad cases van The Joy Factory zijn uitermate populair onder prosumers en de veeleisende zakelijke gebruiker. Deze populariteit is te danken aan hoogwaardige en duurzame materialen en high end bouwkwaliteit. In het bijzonder de aXtion productlijn van The Joy Factory geeft de veeleisende professional waar voor zijn geld met water resistente en tegen valschade bestendige iPad en tablet cases die kwaliteit en duurzaamheid uitstralen. Binnen de aXtion productlijn zijn er verschillende varianten verkrijgbaar met elk eigen voordelen voor specifieke gebruiksscenario's.

Zo zijn de aXtion Bold en Pro variant extreem stevig en water resistent. Deze varianten zijn specifiek ontwikkeld voor gebruiksscenario's waarin de tablet zeer waarschijnlijk meermaals te maken krijgt met vallen en stoten. Voor kantooromgevingen waar high end iPad en tablet cases vereist zijn is de aXtion Slim variant ontwikkeld. Deze sublijn is compacter dan andere varianten in de aXtion productlijn maar biedt beduidend betere bescherming dan vele andere iPad en tablet houders. Als gulden middenweg tussen formaat en bescherming is de aXtion Edge sublijn ontwikkeld. De aXtion Edge lijn is dun en compact maar zeer stevig en bestand tegen val- en stootschade aan uw tablet.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Tabletsolution 9.2 / 10 - 332 Reviews @ Kiyoh