Terug

Maclocks (94)

Filters

Maclocks

Maclocks staat synoniem voor anti-diefstal producten voor elektronische apparaten. Dit merk is groot geworden door het ontwerpen en produceren van premium anti-diefstal oplossingen. Zo is Maclocks de gouden standaard voor het beveiligen van uw iPad en Samsung tablet in onder meer horeca, educatieve instellingen, de zorg, en retail.

Tafel- en toonbankstandaards

Maclocks tafel- en toonbankstandaards fixeren de tablet op vrijwel elk horizontaal oppervlak. Van een werkplek aan een bureau tot de toonbank op POS locaties, de premium tafelstands van Maclocks geven uw tablet op elke locatie de juiste uitstraling.

Maclocks counter stands met ingebouwd anti-diefstal kabelslot voorkomen dat de tablet door onbevoegden ontvreemd zal worden en de Maclocks iPad Capsule Space Kiosk zorgt ervoor dat uw iPad altijd paraat staat om een conference call te starten.

Wandhouders

Maclocks wandhouders beveiligen uw tablet tegen ongeoorloofd gebruik van de tablet terwijl deze veilig aan de muur hangt. Zo is de universele Maclocks Compulocks Cling Swing Arm speciaal ontworpen om de gebruiker vanuit elke hoek comfortabel gebruik te laten maken van de tablet. Dat alles terwijl het anti-diefstal ontwerp uw kostbare apparaat op de juiste plaats houdt.

Verrijdbare tablet vloerstandaards

Verrijdbare vloerstandaards voor tablets zijn niet meer weg te denken uit de zorg. Of de tablet nou als patient monitoring tool ingezet wordt of als ondersteuning bij een intake voor een cosmetische ingreep, Maclocks verrijdbare vloerstandaards voor tablets houden de tablet stevig op zijn plek terwijl u deze bedient. Het slimme ontwerp en de premium materialen zorgen voor een uitstraling van wereldklasse.

Vaste vloerstandaards

Slim gebruik van Maclocks vloerstandaards brengen u dichter bij uw doelgroep. Door de vloerstandaard strategisch te plaatsen in een stroom van menselijk verkeer verrijkt u klantprofielen, genereert u leads en informeert u de doelgroep op non-intrusieve wijze.

Zo informeert u een bezoeker over het schema van een evenement of wijst u een gast de weg op een congres. Het oersterke ontwerp van bijvoorbeeld de Maclocks Magnetix Tablet Floor Stand met kabelslot geeft u de zekerheid dat uw tablet na het evenement nog op dezelfde plaats is als waar u deze achterliet.

Voor extra gebruiksgemak in cases waar de gebruiker de tablet vanaf meerdere kanten moet kunnen bedienen is de Maclocks Brandable VESA Mount Security kantelbare vloerstandaard een ideale kandidaat. Door de kantelbare standaard is de tablet vanuit meerdere hoeken ergonomisch te gebruiken door bezoekers van alle lengten.

Rail mounts

Rail mounts fixeren de tablet op een rail waardoor deze binnen een beperkt gebied vrij kan bewegen. Zo kan de gebruiker een tablet op de Maclocks Magnetix tablet rail mount draaien om de tablet vanuit elke hoek goed te bekijken of te bedienen. Zoals een echt Maclocks product betaamt zijn de premium rail mounts van dit merk robuust en bestand tegen vandalisme.

Accessoires en bevestiging

Accessoires an tablethoezen mogen niet ontbreken aan het Maclocks productgamma. Zo is de draai- en kantelbare Maclocks Rugged Case Locking Stand van industriële kwaliteit en volledig afsluitbaar met slot. Overige accessoires zoals het Maclocks RVS ankerpunt voor kabelslot, en de universele Maclocks Compulocks PC/laptop Beveiligingsoplossing met spiraalkabel completeren uw aankoop volledig.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Tabletsolution 9.2 / 10 - 332 Reviews @ Kiyoh