Terug

Tabboy (71)

Filters

Tabboy

Tabboy producten worden in Nederland ontworpen door WTB Design en ook de productie is volledig in Nederland ondergebracht. Dit kleinschalige merk producteert 100% recyclebare tabletstandaards die uitblinken in bouwkwaliteit en gebruiksgemak. Doordat Tabboy producten in Nederland gemaakt worden zijn de kosten ook lager dan die van vergelijkbare buitenlandse producten, een slimme keus dus voor elke Nederlandse ondernemer.

Tabboy Desinfectiezuilen voor tablets

Desinfectiezuilen met ingebouwde tablethouder combineren goede hygiene met slimme informatieuitwisseling. Door slim gebruik te maken van de mogelijkheden die een tablet biedt communiceert u precies de juiste boodschap op het juiste moment. Denk bijvoorbeeld aan een bewegwijzering naar de juiste afdeling terwijl uw klant de handen desinfecteert. Of maak gebruik van het moment om na het desinfecteren het klantprofiel te verrijken door bepaalde informatie uit te vragen terwijl de klant in de rij staat. Zo zorgt u voor een veilige omgeving voor uw klanten en medewerkers terwijl u gebruik maakt van alle marketingmogelijkheden van uw tablets.

Aanbevolen desinfectiezuilen: 

Tabboy Vloerstandaard

Tabboy vloerstandaards bieden de mogelijkheid om de tablet op elke plek in te zetten als informatievoorziening of informatieverzamelaar. Zo zijn vloerstandaards uitermate geschikt om op plaatsen met veel menselijk verkeer de interactie aan te gaan met uw doelgroep. Bijvoorbeeld op evenementen zoals vakbeurzen, lezingen, markten en andere (semi)-openbare gelegenheden met een aanzienlijk volume aan menselijk verkeer. Naast informatieverzamelaar is de vloerstandaard slim inzetbaar om uw boodschap naar uw doelgroep te communiceren. Denk bijvoorbeeld aan commerciële uitingen op plekken waar uw doelgroep moet wachten. In de rij op retaillocaties, tijdens het wachten op een bestelde maaltijd of bij openbare faciliteiten op evenementen.

Aanbevolen Tabboy vloerstandaards:

Tabboy Tafelstandaards

Tabboy tafelstandaards bieden u de mogelijkheid om de tablet te bedienen of te bekijken zonder dat u het apparaat constant vast hoeft te houden. Doordat u de handen vrij heeft kan u bijvoorbeeld een demonstratie geven van fysieke producten die u dient te hanteren tijdens een verkoop- of adviesgesprek. Zo doet de tablet al het ondersteunende werk zoals data vertonen, een demo-video afspelen of het gesprek opnemen ter naslag terwijl u de handen vrij hebt voor andere zaken.

Aanbevolen Tabboy tafelstandaards

Tabboy Wandhouders

Tabboy wandhouders fixeren uw tablet op elke muur zodat de tablet horizontaal en handsfree gebruikt kan worden. Wandhouders zijn de uitgelezen methode om een tablet in te zetten als control panel voor domotica en andere op afstand bestuurbare apparatuur. Denk bijvoorbeeld aan een smart hub voor kantoor waarop videobeelden van camera's bekeken worden, de temperatuur van uw slimme thermostaat ingesteld en afgelezen kan worden en de zonwering op- of neergehaald kan worden.

Aanbevolen Tabboy wandhouders:

Anti-diefstal tabletstandaards van Tabboy

Met Tabboy anti-diefstal tabletstandaards bent u ervan verzekerd dat u de tablet weer op dezelfde plek zal vinden als waar u hem achterliet. Deze houders zijn voorzien van een anti-diefstal mechanisme waardoor het ontvreemden van tablet praktisch onmogelijk is waardoor criminelen liever kiezen voor een makkelijker doelwit. Door middel van een sleutel is de tablethouder te openen als u deze los in de hand wil gebruiken. De tablet is ook te gebruiken terwijl deze in de houder blijft. Zo zijn er afhankelijk van de variant mogelijkheden om bepaalde knoppen zoals de thuis- en volumeknoppen volledig af te schermen tegen ongeoorloofde aanpassingen van derden.

Aanbevolen Tabboy anti-diefstal tabletstandaards

Advies nodig?

Wij helpen u graag verder bij het kiezen van de juiste producten voor uw project. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Tabletsolution 9.2 / 10 - 332 Reviews @ Kiyoh