Terug

iPad en tablet professionele accessoires (11)

Handige accessoires voor tablet gebruik in professionele omgeving!

iPad en tablet professionele accessoires

Tablet accessoires voor Apple iPad, Samsung Galaxy Tab en alle andere merken. Van toebehoren zoals opladers tot kabels en beveiliging-accessoires voor uw tablet. Hoe u de tablet ook gebruikt, voor elk scenario bieden wij een passende oplossing.

Tablet beveiliging- en anti-diefstal accessoires

Tablets beveiligen tegen diefstal is makkelijker dan u misschien denkt. Veel oplossingen hebben de mogelijkheid de tablet met een anti-diefstal slot te fixeren waardoor diefstal zeer moeilijk is. Hierbij zit de tablet aan een kabel welke vergrendeld. Afhankelijk van het model kunnen uw gebruikers de tablet wel gewoon oppakken en gebruiken.

Als alternatief kan u ook voor een volledig gefixeerde tablethouder kiezen welke onbeweegbaar in elke gezet kan worden. Deze oplossingen zijn zeer geschikt voor openbare ruimten waar veel onbekende gebruikers de tablet zullen hanteren. Bijvoorbeeld voor gebruik op een beurs, POS (Point Of Sale) of op evenementen.

Voor bijna elk merk en type hebben wij beveiliging-accessoires op voorraad, zowel de bekende Apple iPad en Samsung Galaxy tab reeks als minder bekende lijnen van producenten zoals Asus, Medion en Sony.

Display dummy tablet

Display dummy tablets zijn een zeer kostenefficiënte manier om een iPad te plaatsen in etalages, modelwinkels of op andere plaatsen waar de kans op diefstal bovengemiddeld aanwezig is. Het voordeel van een display dummy iPad is dat u met zeer laag financieel risico een tablet kan plaatsen. Voorwaarde is natuurlijk wel dat er geen technische functionaliteit van de tablet vereist is. Zeer handig voor demonstraties, woonwinkels, beurzen en etalages.

Kabels en opladers voor tablets

Kabels en opladers voor alle soorten tablets. Zowel bekende merken en typen zoals de Apple iPad Pro, Air en Mini als de Samsung Galaxy Tab lijn. Universele laders en kabels zijn ook breed vertegenwoordigd in ons assortiment.

Naast het reguliere accessoires zoals powerbanks en universele tablet opladers bieden wij ook specialistische laadoplossingen en bekabeling aan. Bijvoorbeeld Gigabit Ethernet adapters voor uw iPad en stopcontacten met ingebouwde USB-laders.

Schouderband

Tablet schoudertassen bieden een eenvoudig manier om uw tablet makkelijk en veilig mee te nemen. Keuze uit universele producten of merk-specifieke producten zoals een iPad schoudertas. Doordat wij voor elk type en elke maat een passende schoudertas aanbieden kan u of uw personeel elke willekeurige tablet overal mee naar toenemen met uitstekende bescherming tegen stoten, vallen of krassen.

Montage accessoires

Specialistische gebruikstoepassingen vragen om professionele montage accessoires voor uw tablets en andere elektronische apparaten. Zo bieden we naast professionele tablet toebehoren ook universele payment terminal houders aan en op maat gemaakte oplossingen voor Payleven Adyen pin apparaten.

Magnetische muurbevestigingen fixeren de tablet binnen een gesteld maar geeft deze wel de mogelijkheid om tot een bepaalde grens te draaien. Daardoor is de tablet hanteerbaar en vanuit verschillende hoeken te bekijken. Handig voor POS balies, bureaus waarbij men tegenover elkaar zit of op beurzen als de verkoper achter een toonbank staat.

4G Wifi op locatie

Op locatie een eigen wifi access point beschermd uw medewerkers en klanten tegen de gevaren van openbare wifi. Het gebruik van openbare wifi-netwerken kent allerlei problemen en gevaren zoals hackers en man-in-the-middle hack-methoden. Voor hackers en andere criminelen is het tegenwoordig kinderspel om een malafide wifi netwerk op te zetten. Door uw eigen beveiligde wifi access point op locatie te installeren blijft de data van u en uw potentiële klanten veilig. Naast de beveiliging van uw data vergroot een u uw klantvriendelijkheid door een eigen beveiligde wifi spot aan te bieden.


Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Tabletsolution 9.2 / 10 - 332 Reviews @ Kiyoh