Terug

Tablet bescherming: Water- schok- en stofdichte beschermcases (10)

Tablet beschermcases in waterdichte, schokbestendige en stofdichte uitvoeringen. Bekijk het hele assortiment en kies de beste bescherming voor uw tablet.

Tablet bescherming: Water- schok- en stofdichte beschermcases

Schokbestendige tablet beschermhoezen- en cases

Zelfs de meest voorzichtige gebruiker laat zijn tablet wel eens uit de handen vallen. Een enkele keer loopt het goed af maar in de meeste gevallen beschadigd de tablet bij elke val- of stootpartij enigszins.

Schokbestendige tablet hoezen en cases bieden bescherming tegen botsen, stoten en vallen. Afhankelijk van het budget en de eisen zijn er verschillende opties om de levensduur van uw tablet te verlengen.

Robuust ogende oplossingen bieden over het algemeen de beste bescherming. Deze cases zijn uitermate populair in de bouw en andere sectoren waar het risico op val- en stootschade relatief hoog is. Hoewel deze uitstraling niet in elke setting optimaal tot zijn recht komt biedt deze vorm van tablet bescherming de meeste schadevermindering.

Als alternatief voor de bulky beschermcases zijn er diverse tablet beschermhoezen verkrijgbaar met een subtielere uitstraling en afwerking. Zo kiezen professionals in een kantooromgeving eerder voor producten met een hoogwaardige uitstraling.

Waterdichte tablet beschermhoezen- en cases

Ondermeer bij beroepen waarbij betreffende medewerker vaak onderweg is worden tablets geregeld buiten gebruikt. Bijvoorbeeld door makelaars tijdens een bezichtiging of door bouwprofessionals tijdens de planning en controle van werkzaamheden.

Waterdichte tablet beschermhoezen- en cases zorgen voor een zorgeloze gebruikservaring in elke omgeving. Zowel buiten in de regen als in vochtige binnenruimten.

Hoe waterdicht is mijn tablet bescherming nou écht?

IP-X3 is spatwaterdicht hetgeen betekent dat er geen water mag doorlekken indien de beschermingshoes met 10 liter per minuut besproeid wordt onder een hoek van 60 tot min 60 graden. IP-X3 werkt goed maar is de laagste standaard in waterdichtheid.

IP-X4 is plenswaterdicht is qua hoeveelheid water hetzelfde als IP-X3 maar dient geen water door te lekken ongeacht vanaf welke hoek de hoes besproeid wordt.

IP-X5 gaat net een stap verder en voegt 2,5 liter water per minuut toe wat resulteert in een besproeiing van 12,5 liter per minuut. Deze specificatie staat bekend als sproeidicht. Ongeacht de hoek dient er geen enkele spoor van water door te lekken.

IP-X3 is de hoogste specificatie voor voor besproeiing. Bescherming van deze standaard dient 100 liter water per minuut te weerstaan zonder dat dit binnendringt in de hoes. Echte waterdichtheid bij onderdompeling doorstaat deze specificatie nog net niet. Daarvoor is minimaal de IP-X7 en idealiter de IP-X8 standaard nodig.

IP-X7 is het eerste niveau waarmee de tablet onderwater gedompeld kan worden zonder direct schade te veroorzaken. Voorwaarde hiervoor is wel dat de tablet maximaal 1 meter onderwater gedompeld is voor maximaal 30 minuten.

IP-X8 is écht 100% waterdicht. Ongeacht de duur van onderdompeling of de diepte blijft de beschermhoes zijn werk doen. Hoe diep onder water de tablet daadwerkelijk gebruikt kan worden is afhankelijk van de specificaties zoals opgegeven door de fabrikant van de tablet.

Tablet in de bouw gebruiken

Van vallen, stoten en blootstelling aan water en stof, in de bouw wordt elk apparaat zelfs met normaal gebruik tot het uiterste op de proef gesteld. Een tablet of zelfs telefoon gebruiken zonder enige bescherming zoals een case of hoes is niet denkbaar gezien het apparaat dan binnen een week vervangen moet worden.

Door een eenmalige investering in een val- schok- stof- en waterdichte tablethoes bespaart u uzelf meerdere aankopen van nieuwe tablets. Ter illustratie, het goedkoopste model nieuwe iPad kost op moment van schrijven zo'n € 390,- tegenover een alles werende beschermingshoes á € 189,-.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Tabletsolution 9.2 / 10 - 332 Reviews @ Kiyoh