Terug

Tablethouders (4)

Welke beveiligde tablethouder heb ik nodig? Tabletsolution is specialist in professionele tablethouders en geeft u antwoord.

Tablethouders

Er zijn veel verschillen tablethouders beschikbaar. Welke tablethouder sluit nu het beste aan bij uw wensen? Omdat u wellicht nog niet direct weet naar welk type houder uw voorkeur uitgaat,uit gaat, vindt u het wellicht prettig om alle mogelijkheden voor uw tablet te bekijken. Via deze tablethouder keuzehulp vindt u alle beschikbare producten voor uw type tablet.

Welke tablethouder is geschikt voor mij?

Wat de beste tablethouder van tabletsolution is verschilt per gebruiker. Allereerst is er een overvloed aan verschillende merken en type tablets, daarnaast is het einddoel van het gebruik de doorslaggevende factor bij het
kopen van een bepaalde tablethouder. Als u al een tablet heeft kan u direct het merk en type kiezen waarvoor u een houder wil kopen. U krijgt dan direct een overzicht van alle soorten tablethouders die geschikt zijn voor uw apparaat.

iPad houders

iPad 1/2/3/4 houder

iPad 1/2/3/4 houders zijn afgestemd op de iPad standaardlijn.standaard lijn. Dit is de originele lijn waarmee het in 2010 begon met de iPad 1. Voor dit model bieden wij specifieke tablet houders aan. Daarnaast zijn iPad 2, 3 en 4 houders onderling compatibel doordat deze varianten ongeveer dezelfde afmetingen hebben.

iPad Air houder

iPad Air houders zijn onderverdeeld in twee groepen, namelijk iPad Air 1/2 houders en iPad Air 3 houders. iPad Air 1/2 varianten zijn ook geschikt voor de 2017 iPad Air en zijn tegelijkertijd 9.7 inch iPad Pro houders.

iPad Pro houder

iPad Pro houders zijn geschikt voor de 9.7, 10.5 en de 12.9 inch iPad Pro. Omdat er meerdere varianten beschikbaar zijn is het belangrijk om het een iPad Pro houder te kiezen die specifiek voor uw model ontworpen is.

Voor de 10.5 inch variant bieden wij een speciale maatwerk iPad Pro 10.5 houder aan. Ook 9.7 inch iPad Pro houders en 11 inch iPad Pro houders zijn onderling niet compatibel.

Universele iPad houders

Universele iPad houders zijn breed inzetbaar door hun flexibiliteit. Het grootste voordeel van deze universele producten is dat ze beperkt zijn tot een bepaald type iPad. Vrijwel elke Apple kan met een universele iPad houder gebruikt worden. Behalve flexibiliteit binnen de Apple lijnen zijn universele tablethouders ook uitermate geschikt voor andere merken en typen. Zo kan u met een enkele tablethouder bijvoorbeeld een iPad, Android én Microsoft tablet afwisselend gebruiken.

Als u een groot aantal verschillende soorten tablets tegelijkertijd gebruikt geven universele tablethouders u de mogelijkheden om deze op wisselende apparaten te gebruiken. Bijvoorbeeld als u afwisselend een iPad of Android tablet gebruikt op een specifieke locatie.

Daarnaast kan u een universele tablethouder gewoon behouden als u een nieuwe tablet aanschaft. U heeft dan geen extra kosten voor het vervangen van de houder. Varianten in ons assortiment zijn ondermeer ed 7/8 inch en 10 inch universele tablethouders.

iPad houder voor in de auto

iPad autohouders bieden u de mogelijkheid om uw Apple tablet onderweg veilig te bedienen. Met een iPad autohouder op het dashboard is de tablet bijvoorbeeld uitermate geschikt als alternatief voor een standaard navigatiesysteem.

Behalve standaard autohouders zijn er ook tablethouders die ontworpen zijn om aan uw hoofdsteun te bevestigen. Met hoofdsteun iPad houders geeft u passagiers de mogelijkheid om een iPad onderweg makkelijk en comfortabel te gebruiken. Bijvoorbeeld om een van uw bedrijfsvideo's te tonen of om uw passagiers onderweg gebruik te laten maken van uw app.

Let bij het bevestigen van een iPad houder in uw auto altijd goed op de actuele wet- en regelgeving om juridische problemen te voorkomen.

iPad houders met een statief

iPad houders met statief geven u de mogelijkheid om een iPad staand te fixeren. Zo is een iPad statief houder zeer geschikt om gefixeerd een bepaald gebied te filmen, een serie foto's van hetzelfde punt te maken of een time lapse op te nemen. Door uw tablet te bevestigen aan een iPad statief blijft deze op precies dezelfde plek staan. Hierdoor is uw iPad ook inzetbaar als beveiligings- en monitoringsysteem op kantoor of zelfs als babyfoon in uw kinderdagverblijven.

Samsung tablethouder

Samsung tablethouders zijn specifiek op maat gemaakt voor Samsung tablets zoals de Galaxy Tab A en de Galaxy S2, S3, S4 en S5e. Bij Samsung tablethouders dient u goed op te letten welk type u koopt, de S4 en S5e hebben namelijk een andere beeldverhouding.

Universele tablethouder

Universele tablethouders zijn geschikt voor bijna alle tablets met een beelddiagonaal van 10, 8 en 7 inch. De veelzijdigheid en prijs- kwaliteitverhouding van deze houders zijn uitstekend. Doordat universele tablethouders voor bijna alle merken tablets geschikt zijn hoeft u niet elke keer een nieuwe houder te kopen als u van merk of type tablet wisselt.

Twijfelt u of een universele houder geschikt is voor uw tablet? Neem contact op voor vrijblijvend advies op maat. Universele tablethouders zijn in ieder geval geschikt voor onderstaande merken:

 • HP
 • Lenovo
 • Microsoft Surface
 • Sony Xperia Z4
 • Asus
 • Acer Iconia
 • Dell Venue

Wandhouders

Wandhouders zorgen ervoor dat elke tablet aan de muur bevestigd kan worden. Vooral in situaties waar fysieke ruimte schaars is heeft de tablet wandhouder voorkeur boven de tafel- of vloerstandaard.

Tafelstandaard

Tafelstandaards zijn een eenvoudige optie om een tablet op elk horizontaal oppervlak te installeren. Retailers maken bijvoorbeeld gebruik van deze tafelhouders om tablets uit te stallen of te laten gebruiken door winkelend publiek. Plaatsing kan zowel met een losse tafelstandaard of gefixeerd. Of de tablet gekanteld kan worden verschilt per product. Sommige tafelstandaards laten de tablet 360 graden draaien terwijl anderen alleen kunnen schakelen tussen horizontaal of verticaal.

Vloerstandaards

Vloerstandaards integreren de tablet volledig in het meubel. Als er geen ruimte of reden is een volledige tafel, balie of ander horizontaal oppervlak te gebruiken zijn tablet vloerstandaard de beste keuze. Net zoals tafelstandaards worden deze houders veel gebruikt in retail opstellingen, musea en andere openbare ruimtes. Omdat deze vooral in openbare ruimten gebruikt worden is anti-diefstal vrijwel standaard op elke tafelstandaard.

Tablet covers 

Tablet covers beschermen één of meerdere kanten van uw tablet tegen vuil en beschadigingen tijdens opslag en vervoer. Bij andere toepassingen zoals kantoor- en thuisgebruik kan een tablet cover de juiste keus zijn. Het merendeel van de covers kunnen de tablet rechtop laten staan waardoor u uw handen vrij kunt bewegen. Daardoor kunt u de tablet bijvoorbeeld ondersteunend gebruiken bij kantoorwerk of privé uw favoriete programma kijken en een recept raadplegen tijdens het koken. Ook voor buitengebruik hebben wij waterdichte tablet beschermhoezen en covers met schouderband in ons assortiment.

Wat is het verschil tussen een docking station en een tablethouder?

Bij een tablet houder wordt uw tablet in een bepaalde positie vast gehouden zodat u deze niet met uw je handen hoeft vast te houden. Docking stations doen dat ook maar laden tegelijkertijd het apparaat op.

Hulp nodig bij het kiezen van uw tablet houder?

Wij kunnen ons voorstellen dat u het lastig vindt om de juiste tablet houder te kiezen. U kunt daarom wellicht wel wat hulp gebruiken. Wij kennen onze producten door en door en wij kunnen u dan ook veel vertellen over de mogelijkheden. Samen met u kijken we graag naar uw wensen om zo tot een selectie tablethouders te komen die perfect aansluiten bij uw verwachtingen en welke uiteraard ook geschikt zijn voor de toepassing waarvoor deze gebruikt zullen worden.

Bezoek onze showroom

Voor hulp bij de keuze voor een tablethouder kunt u uiteraard telefonisch contact opnemen of ons mailen. Maar wist u dat wij ook een showroom hebben? In onze showroom in Zeewolde vindt u het assortiment tablethouders van tabletsolution. Ook hier kunt u terecht voor een advies op maat.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Tabletsolution 9.2 / 10 - 332 Reviews @ Kiyoh
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »