Terug

Tafelstandaards voor alle generaties iPad Pro (12.9 inch) (22)

Tafelstandaards speciaal ontworpen voor de iPad Pro 12.9 inch (alle generaties).

Filters

Tafelstandaards voor alle generaties iPad Pro (12.9 inch)

Tafelstandaards speciaal ontworpen voor de iPad Pro 12.9 inch (alle generaties).

Universele tafelstandaards voor iPad Pro

Universele iPad Pro tafelhouders zijn over het algemeen stukken voordeliger dan specifieke merkgebonden varianten. Vooral de instapmodellen zoals de Durable Universele tafelhouder en de Durable Universele tafelhouder XL zijn zeer vriendelijk geprijsd met vanaf prijzen van € 79,- exclusief BTW.

Anti diefstal tafelstandaards voor iPad Pro

Op plaatsen met verhoogd risico op diefstal is een anti diefstal tafelhouder ten zeerste aanbevolen. Onder locaties met verhoogd risico verstaan wij onder meer elke openbaar toegankelijke ruimte en ruimten met veel menselijk verkeer. Denk hierbij aan beurzen en conventies maar ook aan kantoorruimten, winkels en advieslocaties.

Anti diefstal tafelhouders beschermen uw iPad Pro niet alleen tegen diefstal maar in veel gevallen ook tegen ongeautoriseerd gebruik van de tablet. Zo kunnen (afhankelijk van het model en uitvoering) bepaalde knoppen zoals de thuis-knop, volumeregeling en vergrendeling beperkt of zelfs helemaal afgeschermd worden.

Specialistische verankering biedt extra beveiliging tegen diefstal. Zo is de Tabboy XL voor iPad Pro volledig aan diverse oppervlakken te verankeren zodat diefstal extra bemoeilijkt wordt.

Draaibare tafelstandaards voor iPad Pro

Draaibare tafelstandaards geven u de mogelijkheid om uw iPad Pro op elk gewenst oppervlak te plaatsen en elke richting te draaien. Diverse uitvoeringen zijn horizontaal, verticaal en zelfs diagonaal draaibaar. De meest ergonomische keuze is een in alle richtingen draaibare tafelstandaard maar als de iPad alleen verticaal gedraaid moet worden volstaat een Tabboy Multi Move.

Vaste tafelstandaards voor iPad Pro

Vaste (niet draaibare) tafelhouders houden uw iPad Pro vast zodat u uw handen vrij hebt tijdens het gebruik van de tablet. Denk hierbij aan het geven van een presentatie, het demonstreren van producten op uw iPad Pro, een gesprek waarbij u ondersteunende data op de iPad laat zien of het afspelen van een video tijdens de lunch.

Tafelstandaard met zwenkarm voor iPad Pro

Tafelstandaards met zwenkarm laten u de iPad Pro op precies de juiste hoogte gebruiken. Net zoals verstelbare monitor stands kan u een tafelhouder met zwenkarm op vrijwel elke hoogte en hoek plaatsen en bijstellen. Zo heeft u voor elk moment van de dag de juiste hoogte, of u nou staand aan het werk bent of samen met een collega zittend een presentatie doorneemt.

Balie standaard voor iPad Pro

Aan de balie is een iPad Pro uitstekend inzetbaar om specifieke informatie met uw klanten of patiënten te communiceren. Zo kan u arriverende patiënten erop attenderen dat de baliemedewerker even weg is en wanneer deze weer terugkomt. Denk ook aan het communiceren van bepaalde richtlijnen zoals het desinfecteren van de handen en het dragen van mondkapjes.

Naast eenwegcommunicatie kan u een baliestandaard inzetten om bepaalde informatie van uw klanten te ontvangen. Zo kunnen bezoekers zichzelf inchecken door middel van een self check in systeem. Dit bespaart tijd voor uw baliemedewerkers en u weet direct of een bezoeker aanwezig is.

Bureau gesprek/presentatie

Tafelstandaards zijn de beste manier om informatie op uw iPad Pro te delen met uw gesprekspartner. Zo kan u tijdens verkoop- of adviesgesprekken specifieke data op de iPad Pro delen met uw gesprekspartner terwijl u uw handen vrij houdt. Daardoor kan u de tablet laten rusten zonder dat u deze constant in de handen vast heeft.

Cling stand als kassasysteem of verhoging

Cling stand tablethouders laten u de iPad Pro iets verhogen waardoor deze op ooghoogte komt. Zo kan u de Maclocks Compulocks Cling Stand inzetten om de tablet als (tweede) monitor te gebruiken of om deze te gebruiken als kassasysteem in uw winkel of horecagelegenheid.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Tabletsolution 9.2 / 10 - 332 Reviews @ Kiyoh