Terug

Tablethouder voor POS Kassasysteem (60)

Alles voor uw POS kassasysteem bij Tabletsolution ✓ Topkwaliteit houders en standaarden ✓ Bescherming en beveiliging ✓ Haal meer uit uw POS kassasysteem!

Filters

Tablethouder voor POS Kassasysteem

Werkt u met een POS Kassasysteem? Bij Tabletsolution.nl vindt u verschillende houders en toebehoren om het meeste uit uw kassasysteem te kunnen halen. Geschikt voor vrijwel iedere tablet en ieder gangbaar systeem. Bekijk snel ons assortiment!

POS Kassasysteem houders & standaarden

Tablets worden steeds vaker als POS kassa oplossing gebruikt. Tablets zijn namelijk handig in gebruik en gemakkelijk mee te nemen. U bent daarom veel flexibeler en mobieler in het gebruik van uw kassasysteem

Om het bedieningsgemak van uw POS kassasysteem te vergroten en om uw tablet goed te beschermen en te beveiligen biedt Tabletsolution verschillende houders en standaarden. Deze behuizingen zorgen voor optimale bescherming en gebruiksgemak. Zo haalt u meer uit uw POS kassasysteem.

Opties voor de POS kassasysteem houders

U gebruikt uw tablet in een dynamische omgeving en wilt natuurlijk wel dat deze veilig is. De tablethouders en standaarden van Tabletsolution zorgen voor de beste beveiliging en bescherming van uw tablet.

De topkwaliteit anti-diefstal behuizingen zijn verkrijgbaar met veel verschillende extra opties en mogelijkheden om zo nog beter gebruik te kunnen maken van uw tablet als kassasysteem. Denk hierbij aan opties zoals kantelbare houders, rotatie van klant naar medewerker (en andersom) en een diefstal alarm.

De standaarden en houders kunnen in veel gevallen ook vast worden gemonteerd aan de wand of aan de tafel.

POS Kassasysteem toebehoren

Naast uw tablet als POS systeem maakt u waarschijnlijk ook gebruik van een (mobiel) pinapparaat. Daarom hebben we naast de houders en standaarden voor de tablet zelf ook voor deze apparaten houders. Zo hebben we de Heckler Design Windfall Cradle voor de pinapparaten van Payleven en Ayden. Dit is een mooie toevoeging aan uw POS kassasysteem en tablethouder. Een hoogwaardige afwerking en kwaliteit van het merk Heckler Design en een goede beveiliging van uw apparaten.

Service van Tabletsolution

Voor hulp bij de keuze voor uw POS Kassasysteem benodigdheden kunt u uiteraard telefonisch contact opnemen of ons mailen. Maar wist u dat wij ook een showroom hebben? In onze showroom in Zeewolde vindt u ons assortiment tablethouders. Ook hier kunt u terecht voor een advies op maat.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Tabletsolution 9.2 / 10 - 332 Reviews @ Kiyoh