Terug

Tablet Desinfectiezuil (4)

Tabboy-Sani tabletvloerstandaard met desinfectie dispenser

Filters

Tablet Desinfectiezuil

Het is algemeen bekend dat tablets, smartphones en deurklinken een bron van besmetting kunnen vormen. Met een desinfectiezuil voor tablets biedt u bezoekers een gelegenheid om de handen te desinfecteren voordat ze de tablet gebruiken.

Een alternatief gebruik is de desinfectiezuil met tablet bij de ingang van openbare ruimten plaatsen. Met deze plaatsing kan u tegelijkertijd elke gewenst boodschap communiceren of de interactie aangaan middels de tablet terwijl uw doelgroep de handen desinfecteert.

Door een desinfectiezuil met daarin een tablet in uw kantoor, werkplaats, winkel of andere openbare ruimte te plaatsen worden bezoekers automatisch gewezen op de mogelijkheid en wenselijkheid om de handen te desinfecteren.

Waar op letten bij het kopen van een tablet desinfectiezuil?

Bij het kopen van een desinfectiezuil is relatief simpel. U dient op te letten of de benaming en specificatie van de zuil overeenkomen met de tablet die u erop wil plaatsen. Zo verkopen wij een desinfectiezuil voor iPad en een variant voor Samsung tablets  Alle varianten zijn voorzien van een 1000 ml hervulbare dispenser waarin desinfectiegel geplaatst kan worden.

Desinfectiezuilen geven uw bezoekers een veilig gevoel en laten zien dat u professioneel omgaat met de de gezondheid van uw bezoekers en medewerkers. Om dit extra te bevestigen is het belangrijk om te voorkomen dat vette vingerafdrukken zich ophopen op de tablet. Afhankelijk van de gebruiksintensiteit zou u de tablet doorlopend kunnen afnemen met desinfecterende schoonmaakdoekjes.

Welke uitstraling uw desinfectiezuil voor tablets krijgt hangt mede af van de afwerking die u kiest. Grijze zuilen hebben een industriële uitstraling en passen goed in de meeste kantoor- en winkelomgevingen. Witte desinfectiezuilen kunnen een klinische en pure uitstraling geven en zijn uitstekend geschikt voor klinieken en medische ruimten. Zwarte desinfectiezuilen zijn minder geschikt voor lichtgekleurde ruimten maar kunnen een luxe uitstraling geven mits goed gecombineerd met het interieur.

Desinfectiezuil voor iPad

Voor iPad gebruikers bieden wij een gespecialiseerde iPad desinfectiezuil van Tabboy. Deze vloerstandaard is speciaal op maat gemaakt voor Apple iPad tablets. Bovenop de vloerstandaard kan de iPad geplaatst worden. Daaronder is ruimte voor een flacon desinfectiegel. De elleboogbeugel is recht onder de tablethouder geplaatst.

Desinfectiezuil voor Samsung tablets

Een desinfectiezuil voor Samsung tablets is gebaseerd op succesvolle vloerstandaarden. Daaraan is simpelweg een houder voor desinfectiemiddel en een elleboogbeugel bevestigd om zonder contact met de huid te kunnen desinfecteren.

POS desinfectiezuil met tablethouder

Van klantentelsystemen tot communicatie- en interactiemiddel, tablets zijn onmisbaar geworden in retail. Nieuwe ontwikkelingen vragen om nieuwe aanpak en daarbij hoort het bieden van desinfectie mogelijkheden. Door een desinfectiezuil te koppelen aan tablets in uw winkel vermindert u verspreiding van virussen via POS tablets.

Tablets op de werkplek integreren in een desinfectiezuil

Gedeelde tablets op de werkvloer kunnen een bron van besmetting zijn. Een tablet standaard met ingebouwde desinfectiegel vermindert de kans dat medewerkers elkaar via tablets besmetten. Goede instructies zijn hierbij wel belangrijk. Verkeerd gebruik van desinfectiemiddelen kan voor schijnveiligheid zorgen wat de kans op besmetting juist vergroot. Het RIVM heeft richtlijnen voor handhygiene, zo lang deze worden nageleefd is de kans op besmetting via de handen aanzienlijk lager.

De Tabboy-Sani vloerstandaard

De Tabboy-Sani vloerstandaard is afgeleid van de succesvolle Tabboy XL vloerstandaard. Voor extra bescherming van uw klanten en bezoekers voorzien van desinfector dispenser geschikt voor zeep en ontsmettingsvloeistof. De dispenser is voorzien van 1000 ml hervulbaar reservoir en zit stevig vast met apart gemonteerde beugel.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Tabletsolution 9.2 / 10 - 332 Reviews @ Kiyoh