Tablet vloerstandaard

Tablets worden steeds vaker gezien in winkel en op beursvloeren. Om de tablet goed te kunnen beveiligen zonder dat er functionaliteiten verloren gaan, kunt u gebruik maken van een tablet vloerstandaard. Deze standaarden met anti-diefstalbeveiliging zijn geschikt voor vrijwel alle tablets. Wilt u weten of een vloerstandaard ook voor u een goede oplossing is? Lees hier dan verder.

Wat kunt u met een tablet vloerstandaard?

Een vloerstandaard is de ideale oplossing wanneer u een tablet wilt gebruiken in openbare ruimtes, zoals winkels, showrooms of musea. Ook op beurzen worden tablet vloerstandaarden vaak gebruikt. Door uw tablet in te zetten op een beurs kunt u namelijk gemakkelijk uw dienst of product presenteren en leads verzamelen.

In een openbare ruimte wilt u natuurlijk wel dat uw tablet goed beveiligd is. Door te kiezen voor een tablet vloerstandaard met anti-diefstalbeveiliging weet u zeker dat u uw tablet zonder risico kunt gebruiken. Een goede vloerstandaard beschermt uw tablet tevens ook tegen beschadigingen.

Nieuw in ons assortiment is de display vloerstandaard. Met de brede voorplaat is deze geschikt voor een reclameboodschap of als onderdeel van uw huisstijl.

Een tablet vloerstandaard voor iedere tablet

Er zijn veel verschillende tablets op de markt. Ons uitgebreide assortiment met vloerstandaarden sluit aan op vrijwel iedere tablet. De formaten zijn geschikt voor vrijwel alle iPad modellen, maar ook voor veel Samsung tablets en bijvoorbeeld de Microsoft Surface.

U heeft bovendien keuze uit tablet vloerstandaarden in verschillende kleuren, veel verschillende modellen en meerdere materialen, zodat u een product kunt kiezen die past bij wat u wilt uitstralen. Voor iedere gelegenheid is er een geschikte tablet vloerstandaard.

De beste kwaliteit tablet vloerstandaard

U wilt uiteraard langere tijd gebruik kunnen maken van uw tablet vloerstandaard. Om u een goed product te kunnen garanderen, stellen wij ons assortiment met grote zorgvuldigheid samen. Dit heeft ook geleid tot ons eigen merk Tabletsolution. Kwalitatief hoogwaardige producten voor zeer scherpe prijzen.

U vindt bij ons echter ook vloerstandaards van merken als Tabboy, Gripzo, Maclocks en Vogel’s.

De juiste tablet vloerstandaard voor u

Er is ontzettend veel keuze. Wellicht dat u daarom hulp kunt gebruiken. Binnen onze webshop vindt u ook onze Keuzehulp. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom. U kunt ook contact met ons opnemen voor vragen of advies.

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »