Terug

Tablet en iPadhouders voor domotica (17)

Tabletsolution maakt een keuze uit stijlvolle en kwalitatief goede domotica wandhouders die strak op de wanden gemonteerd kunnen worden.

Tablet en iPadhouders voor domotica

Domotica tablethouders

Domotica tablethouders integreren uw tablet in elke ruimte. Hiermee fixeert u elke tablet en iPad als domotica hub op een wand waardoor deze zeer toegankelijk te bedienen en af te lezen is. Domotica tablethouders zijn meestal makkelijk te openen en sluiten. Daardoor kan u de tablet gewoon meenemen als u weg gaat of voor andere dingen gebruiken. Speciaal voor openbare ruimte verkopen wij anti-diefstal houders. Voor elke toepassing van uw domotica-systeem bieden wij een passende oplossing van vooraanstaande merken zoals Vidamount, Basalte, Displine en Smart Things. Ons assortiment is gericht op Apple iPad, Samsung Galaxy Tablets, Microsoft Surface maar wij bieden ook universele domotica-houders voor alle andere merken tablets.

Wat is domotica?

Domotica is het gebruiken van netwerken en elektrische apparaten om processen in en om een gebouw te automatiseren. In veel gevallen wordt domotica ingezet in woonhuizen maar ook op kantoren, werkplaatsen en andere professionele omgevingen is domotica in te zetten. Naast het automatiseren van allerlei processen kan domotica allerlei diensten integreren in een gebouw. De vijf meest bekende voorbeelden van domotica zijn:

  • Automatisch regelen van de verlichting
  • Temperatuur van airconditioning en verwarming
  • Ventilatie in- of uitschakelen
  • Gordijnen, zonneschermen en jalozieën bedienen
  • Hekken en deuren openen of sluiten

Domotica-systemen op tablet en iPad

Domotica systemen regelen de instellingen en functionaliteit van verschillende soorten domotica. De meest praktische manier om al uw domotica vanaf één plek te bedienen is de tablet of iPad. Vrijwel elke fabrikant ondersteunt Android, iOS en iPadOS.

Domotica bedienen vanaf een tablet geniet de voorkeur ten opzichte van gefixeerde domotica-systemen. Gefixeerde varianten worden op een vaste plek in de woning of het kantoor opgehangen. Daardoor moet men altijd naar het domotica-systeem lopen om deze te gebruiken.

Tablet voor domotica gebruiken

Door uw domotica-systeem vanaf een iPad of Android tablet te gebruiken heeft u veel meer vrijheid. Zo kan u vanaf uw werkplek de thermostaat bijstellen of de gordijnen automatisch laten sluiten terwijl u aan tafel zit te eten. Op momenten dat de tablet buiten gebruik is kan deze in een tablethouder bewaard worden. Een goede oplossing daarvoor je een wandhouder. Doordat de tablet aan de wand kan hangen én met de hand gebruikt kan worden heeft u de voordelen van zowel een gefixeerd systeem als een tablet.

In tegenstelling tot traditionele domotica hubs kan een tablet gewoon meegenomen worden als u de woning of het kantoor verlaat. Daardoor kunt u al uw domotica buitenshuis uitlezen, instellen en gebruiken. Zo kan u bijvoorbeeld de temperatuur van de verwarming wijzigen voordat u naar huis gaat, de verlichting en gordijnen bedienen als u op vakantie bent (handig tegen inbrekers) of live de beveiligingsbeelden bekijken.

iPad en Android tablets zijn eenvoudig te koppelen aan de domotica server. Doordat tablets ten opzichte van normale smart home bedieningspanelen minder afhankelijk zijn van fabrikanten zijn ze flexibel te implementeren en gaan ze langer mee, tablets zijn compatible met vrijwel alle domotica software.

Tablet en iPad als betaalbaar alternatief voor dure domotica hub

Misschien heeft u al een tablet in huis of op kantoor. Zo niet, dan is de aanschaf van domotica een mooie kans om een nieuwe tablet aan te schaffen. Bovenop de besparing op de hardware is het installeren van een tablet wandhouder vele malen eenvoudiger dan de installatie van een smart home hub. Vaak zijn er voor deze hubs allerlei draden nodig. Als deze niet al aanwezig zijn moeten deze geplaatst worden hetgeen nog meer kosten met zich mee brengt. Wandhouders van Vidamount, Basalt, Displine en Smarterliving maken de installatie en het gebruik van uw domoticasysteem kostenefficiënter en eenvoudiger.

Tabletsolution adviseert u graag in alle mogelijkheden van dit assortiment. In onze showroom kunnen zakelijke afnemers de oplossingen ook bekijken.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Tabletsolution 9.2 / 10 - 332 Reviews @ Kiyoh