Tablet tafelstandaard

Gebruikt u uw tablet in uw winkel of bedrijfspand? Beveilig deze op fraaie wijze met een tablet tafelstandaard. Tabletsolution tafelstandaards in vrijwel alle formaten en kleuren, gemaakt van onder andere acryl, staal, RVS of aluminium. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een tablet tafelstandaard? Lees dan verder.

Gebruik van een tablet tafelstandaard

U heeft met een tablet tafelstandaard de keuze tussen een standaard met vaste montage of een standaard met losse voet. De laatste optie zorgt ervoor dat u uw tablet op iedere locatie naar wens kunt opstellen en gebruiken.

Daarnaast hebben de tablet tafelstandaard verschillende manieren van rotatie. Zo is het mogelijk om de tablet van portrait naar landscape te draaien, dit is vooral handig bij wisselende applicaties. Daarnaast is er de swivel, een rotatie van maximaal 360 graden. Deze tafelstandaard is vooral handig wanneer er meerdere kijkers zijn die niet naast elkaar staan of zitten, zoals bij een leestafel maar ook in het geval van een iPad kassa. Tenslotte zijn er tablet tafelstandaard die zijn uitgerust met een tilt, een kantelmechanisme. Met deze tilt kan de kijkhoek gemakkelijk worden bijgesteld.
Zoekt u een tablet tafelstandaard met alle draaimogelijkheden? Bekijk dan dit product!

Een tablet tafelstandaard is echter niet alleen gebruiksvriendelijk. De standaard is bovendien ook direct beveiliging en bescherming van uw apparaat tegen beschadigingen en diefstal.

Tablet tafelstandaard van topkwaliteit voor iedere tablet

Het assortiment tafelstandaarden is zeer ruim, waardoor er altijd een product is die aan uw wensen voldoet. Zo heeft u de keuze uit diverse kleuren en uitvoeringen, alsmede verschillende materialen. De tablet tafelstandaards uit ons assortiment zijn bovendien geschikt voor de meeste gangbare tablets, zoals vrijwel alle iPad modellen, Samsung Tabs en de Surface Pro.

Omdat we veel waarde hechten aan kwaliteit, selecteren wij onze producten met grote zorgvuldigheid. U vindt om deze reden dan ook kwalitatief hoogwaardige producten van gerenommeerde merken. Tabboy XL, Gripzo, Vogel’s Professional en Heckler Design om er een aantal te noemen. Daarnaast hebben we ook een zeer scherp geprijsd huismerk: Tabletsolution.

Advies nodig over uw tablet tafelstandaard?

Tablet tafelstandaards zijn er in vele vormen en uitvoeringen. Kunt u niet bepalen welke tafelstandaard het beste voldoet aan uw wensen? Zoek contact met ons, wij adviseren u graag. Een bezoekje aan onze showroom of het doorlezen van onze keuzehulp kan ook verhelderd werken.

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »