Terug

Vidamount (49)

Filters

Vidamount

Vidamount is onderdeel van Vidabox, een Amerikaanse producent en distributeur van elektronica. Sinds 2005 ontwerpt en produceert het bedrijf innovatieve en prijswinnende audiovisuele producten, servers, tablethouders en diverse stroomoplossingen.

Tijdens het ontwerpproces staat een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding centraal. Zo is de constructiekwaliteit van alle Vidamount tablethouders zeer hoog terwijl de prijs op een toegankelijk niveau blijft. Van standaard POS oplossingen tot maatwerkoplossingen, voor elk scenario en elke soort tablet is er wel een passende Vidamount houder.

Ook voor in Nederland minder bekende tablets zoals de Amazon Fire series heeft Vidamount een productlijn om een zo breed mogelijke markt te bedienen. Mede door brede compatibiliteit is Vidamount in specifieke niches zeer populair.

Vidamount On Wall wandhouders

Wandhouders van Vidamount staan garant voor een slimme bevestigingsmethode op elke denkbare plek. Door het innovatieve ontwerp zijn de Vidamount On Wall wandhouders eenvoudig te monteren. De vele varianten zorgen ervoor dat de On Wall wandhouders mateloos populair zijn onder afnemers met een diverse samenstelling van apparaten.

Hierdoor bent u nooit meer afhankelijk van een enkel merk of systeem bij het implementeren van tablets binnen uw bedrijf. Door deze keuzevrijheid in producent en besturingssysteem kunt u kostenbesparingen realiseren die met een eenzijdig gesloten ecosysteem onmogelijk zijn.

Zo zijn Vidamount wandhouders beschikbaar voor elk ecosysteem. Van de Vidamount On Wall iPad Pro wandhouder voor Apple's tabletlijn en de voor Samsung Galaxy Tab A7 10.4 geschikte Vidamount wandhouder tot de Vidamount Microsoft Surface GO VESA houder.

Vidamount tafelstandaards

Vidamount tafelstandaards bieden u een uitzonderlijke prijs- kwaliteitverhouding voor tablets van alle populaire en minder populaire merken. Zo heeft de Vidamount iPad tafelsteun met 360 graden roteer- en kantelbare standaard u alle vrijheid om de tablet in elke gewenst hoek te gebruiken. Deze premium houder vervaardigd uit hoogwaardige materialen biedt de juiste uitstraling in elke setting. Van POS locaties op beurzen tot kassasystemen in exclusieve horecagelegenheden.

Een budgetvriendelijk alternatief is de variant die geschikt is voor de iPad Mini 4/5. Deze tafelstandaard is speciaal ontworpen voor de meer kostenefficiënte Apple tablets. Door de juiste prijs- kwaliteitverhouding van zowel de tablet als de houder te kiezen optimaliseert u het rendement van de ingezette tablets.

Vidamount zelfklevende wandhouder voor iPad

Voor scenario's waar het boren in muren niet mogelijk of zelfs verboden is heeft Vidamount de zelfklevende wandhouder ontwikkeld. Door middel van oersterke plakstrips aan de achterkant van deze Vidamount zelfklevende tablethouder voor iPad 9.7 kan de tablet zonder de glaswand te beschadigen bevestigd worden. Zo kan u de iPad veilig, toegankelijk en op de juiste manier gebruiken op plaatsen waar dit voorheen onmogelijk was.

Accessoires en bevestiging voor uw Vidamount tablethouders

Voor optimale bevestiging van uw Vidamount producten is het advies om door Vidamount ontwikkelde accessoires en bevestigingsmaterialen in te zetten tijdens de implementatie. Zo is de Vidamount VESA houder inclusief veiligheidsschroeven specifiek gemaakt voor producten van dit merk. Om de tablet in een optimale hoek te kunnen aflezen en bedienen is de Vidamount kantelbare VESA wandmontage los verkrijgbaar evenals de zelfklevende variant. Ook met scenario's waarin de tablet op een bureau moet worden vastgemaakt is rekening gehouden door de Vidamount VESA mount voor horizontale oppervlakken te ontwikkelen.

Hulp of advies nodig bij het kiezen van de juiste productsamenstelling?

Tabletsolution is expert op het gebied van zakelijk tabletgebruik. Zo adviseren wij u vrijblijvend over de juiste productsamenstelling voor al uw tablet gerelateerde implementaties. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Tabletsolution 9.2 / 10 - 332 Reviews @ Kiyoh