Terug

Anti-diefstal montage voor iPad en tablets (4)

Anti-diefstal iPad en tablethouders voor o.a. VESA en stangmontage.

Anti-diefstal montage voor iPad en tablets

De tablet: we kunnen niet meer zonder. Ontwikkelaars hebben bedacht dat ze handzaam moeten zijn. Aan de ene kant handig, maar voor zakelijke toepassingen soms minder geschikt, in verband met diefstalgevoeligheid en de kans op beschadigingen.

Wie de tablet wil tentoonstellen in een winkel, showroom of op kantoor, kan daarvoor tablet montage gebruiken. Dit kan op allerlei manieren. Zo zijn er heavy duty tablet montage systemen, maar ook systemen met een anti-diefstal alarm of met VESA-aansluiting.

Heavy duty tablet montage

Wordt de tablet intensief gebruikt? Of moet deze altijd dienst kunnen doen? Dan is een extra stevige montage voor tablets een goed idee. Een zogenaamd ‘heavy duty’ systeem zorgt ervoor dat de tablet voor allerlei toepassingen kan worden gebruikt. Een dergelijk systeem kan worden toegepast in bijvoorbeeld het openbaar vervoer of bij een benzinestation.

Dankzij anti-diefstal montage hoeft de eigenaar van de tablet niet bang te zijn voor diefstal. Hiervoor wordt een montage aan stangen, buizen, wanden en balies gebruikt. De beveiligde tablethouders zorgen voor flexibiliteit, maar zijn ook robuust.

Een heavy duty tablet montage systeem is geschikt voor allerlei soorten tablets. Of het nu om de populaire Apple iPad gaat, een Android- of Windows tablet. Maak gebruik van het systeem van uw voorkeur en bescherm de tablet optimaal.

VESA tablet montage

Op zoek naar een tablet VESA montage voor uw iPad of een VESA montage voor Android tablets? Wij bieden verschillende manieren om uw tablet op elke denkbare manier te bevestigen. Onder VESA verstaan we een mechanische standaard om beeldschermen en tablethouders aan een muur of monitor arm te bevestigen. Dit is een metrische standaard, die bestaat uit vier montagegaten. De tablet kan worden geplaatst in een systeem met een vierkant met zijden van 75 of 100 millimeter.

Een iPad monteren is eenvoudig met VESA. Ook een Android tablet monteren met VESA is een fluitje van een cent. Normaal gesproken wordt VESA gebruikt voor televisies en voor beeldschermen, maar een tablet monteren met VESA is nu ook mogelijk. Voor een VESA montage van uw tablet is het zaak daarvoor VESA compatible tablethouders te gebruiken.

Een dergelijke montage kan worden gebruikt op plekken waar de tablet stil aan de muur hangt. Denk bijvoorbeeld in de winkel, zodat klanten zelf producten kunnen opzoeken. Of, een heel andere toepassing: als aanmeldsysteem in een wachtkamer. Hang de tablet waar u maar wenst. Met dit montagesysteem zijn de mogelijkheden eindeloos.

Tablet montage met alarm

Zonder beveiliging een tablet ophangen of neerzetten in een openbare is erg riskant. Want is dit niet te gevoelig voor diefstal? Onze oplossing tegen diefstal: een tablet alarm. Deze tablethouder met alarm is uitgerust met diefstalpreventie en draadloze infrarood-ontgrendeling. Alleen bevoegde personen kunnen met een kleine key aan de hand van infrarood bediening de tablet losmaken van de standaard. Een tablethouder met een alarm zorgt ervoor dat dieven geen kans maken.

In bijvoorbeeld een winkel of op een beursstand is een anti diefstal tablet echt noodzakelijk. De fabrikanten van onze oplossingen leveren aan allerlei zakelijke gebruikers, van retailers tot corporate interieurontwerpers. Zo kunnen hoogwaardige producten optimaal worden gepresenteerd. Want eerlijk is eerlijk: de juiste tablet op een stand geeft de passende uitstraling voor u en uw klanten.

Tablet behuizing

Wilt u de tablet beter beveiligen tegen vandalisme of diefstal? Daarvoor kan specialistische monitorbehuizing voor tablets gebruikt worden. De kleinere varianten monitorbehuizing zijn uitstekend geschikt als tablet behuizing. Op die manier is uwiPad of Android tablet optimaal beschermd en geschikt om te gebruiken in een retail omgeving of op een beurs.

De installatie van deze behuizing om de tablet is zeer eenvoudig. De hoogte en diepte van de tablet kan middels eenvoudige handelingen bepaald worden. Een behuizing hoeft helemaal niet log te zijn; tegenwoordig bieden wij stijlvolle en slanke behuizingen aan voor bijvoorbeeld de iPad Air of de iPad Mini. Zo is elke tablet stijlvol én optimaal beschermd.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Tabletsolution 9.2 / 10 - 332 Reviews @ Kiyoh