Terug

Zakelijk bestellen

Tabletsolution is de nummer 1 op het gebied van zakelijke tablet accessoires en de montage daarvan. Van een tablet montage op POS locaties in retail tot een maatwerk montage in voertuigen, alle soorten tablet bevestiging zijn bij ons mogelijk.

We helpen u als ondernemer graag verder om zoveel mogelijk efficiency en rendement uit uit tablet implementatie te behalen. Zo denken we graag mee en benaderen we elke case alsof het ons eigen project en budget zou zijn. Op die manier komen we samen tot een optimale samenstelling van de juiste producten en de beste montagemethoden.

Aanmeldformulier zakelijke klanten

Branches

Sinds de lancering van Tabletsolution hebben wij voor vele mooie bedrijven in diverse branches mogen leveren en werken. Naast het leveren van de vereiste producten hebben wij specialistische kennis om de accessoires en montage optimaal uit te voeren. Wij werken onder meer in de volgende branches en niches:

 • Banken
 • Corporate
 • Domotica
 • Horeca
 • Musea
 • Onderwijs
 • Ontwerpers en bouwers van beursstands
 • Overheden en gemeenten in Nederland en België
 • Retail
 • Software- en app ontwikkelaars
 • Sport
 • Tankstations
 • Verhuurbedrijven
 • Zorg

Advies op afstand en op locatie

Voor een optimaal resultaat adviseren wij u graag vooraf over de mogelijke scenario's en combinaties van producten. Zo helpen wij u op afstand via live chat, email en telefoon maar ook in onze splinternieuwe showroom in Zeewolde of zelfs op uw eigen locatie.

Maatwerk Tablet Houders

Op zoek naar de ideale houder voor uw tablet? Ontdek de op maat gemaakte tablet houders op Tabletsolution.nl. Creëer de perfecte oplossing met unieke pasvorm, persoonlijke stijl, en bespreekbare opties zoals kabelintegratie. Laat uw tablet schitteren met onze op maat gemaakte houders.

Showroom in Zeewolde

Onze showroom in Zeewolde is op afspraak beschikbaar voor zakelijke afnemers. Hier ontvangen wij u graag om de wensen en mogelijkheden van uw project te bespreken. Zo sparren we graag met u over de optimale invulling en uitvoering van uw project. Onze showroom is uitstekend bereikbaar en beschikt over ruimte parkeermogelijkheden.

Snelle levering uit eigen voorraad

Doordat wij uit eigen voorraad leveren zijn wij in staat om producten op de dag van bestelling te versturen. De actuele voorraad van al onze producten staat per item duidelijk aangegeven op onze website. Door deze real time informatie weet u precies waar u aan toe bent op het moment van bestellen. Zo heeft u de benodigde producten inclusief eventuele bijbestelde montagematerialen altijd de volgende werkdag in huis mits u naar Nederland of België laat verzenden.

Dagelijkse verzending binnen Nederland en België

Dagelijkse verzending op werkdagen geeft u de vereiste continuïteit voor uw zakelijke projecten. Zo verzenden wij alle voor 15:00 uur bestelde producten dezelfde werkdag binnen Nederland en naar België. Onze bestellingen worden verzonden met gerenommeerde bezorgers zoals PostNL, DHL en UPS. Door gebruik te maken van kwalitatieve bezorgbedrijven waarborgen wij de gewenste kwaliteit en klantvriendelijkheid.

Volumekorting

Voor grotere orders is volumekorting mogelijk. Afhankelijk de samenstelling en productcombinatie kunnen wij u een mooie korting geven op uw bestelling. Voor meer informatie over volumekorting vragen wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen.

Betalen op rekening

Zakelijke klanten krijgen de mogelijkheid om na te voldoen aan de acceptatievoorwaarden op rekening te betalen. Hierbij ontvangt u pas een factuur na het bestellen van uw producten.

Aanmelden zakelijk klantaccount

[powr-form-builder id="293d9236_1707401867"]

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Tabletsolution 9.2 / 10 - 332 Reviews @ Kiyoh