Terug

iPad Mini wandhouders (38)

Bij Tabletsolution vindt u een groot assortiment iPad Mini wandhouders met anti-diefstalbeveiliging voor zakelijk gebruik.

Filters

iPad Mini wandhouders

Tablet wandhouders bieden u de mogelijkheid om uw iPad Mini op vrijwel elk verticaal oppervlak te bevestigen. Zo transformeert u een iPad Mini binnen no time om in een domotica hub om bijvoorbeeld de automatische verlichting, zonnewering en klimaatregeling in te stellen. Of kies voor een wandhouder met ingebouwde anti diefstal features waardoor ontvreemding praktisch onmogelijk wordt. Hulp nodig bij het kiezen van de juiste wandhouder? Stuur ons simpelweg een bericht en wij helpen u maar al te graag verder.

Universele wandhouders voor iPad Mini

De productiekosten van deze tablethouders ligt relatief laag en daardoor is de verkoopprijs voor elk budget geschikt. Dat komt doordat universele wandhouders op meerdere merken en soorten tablets te gebruiken zijn, vandaar de benaming "universeel". Universele wandhouders zijn over het algemeen de meest voordelige optie. Denk hierbij aan een price range vanaf ongeveer 50 euro excl. BTW voor een universele wandhouder van Durable.

iPad Mini als domotica hub gebruiken met een wandhouder

Afhankelijk van de domotica hard- en software die u in gebruik heeft kan u zaken zoals klimaatregeling, verlichting en zelfs automatische zonnewering instellen via uw domotica hub. Bij een aantal domotica frameworks is de domotica software op een eigen tablet te installeren. Door uw iPad Mini en de juiste software te combineren met bijvoorbeeld de Smarterliving sDock Fix voor iPad Mini creëert u een kostenefficiënte oplossing om uw kantoor om te toveren in een smart office van te toekomst.

Wandhouders met zwenkarm voor iPad Mini

Wandhouders met zwenkarm lenen zich uitstekend door scenarios waarbij de iPad Mini in meerdere hoeken bekeken en bediend moet worden. Door de zwenkarm te gebruiken is de tablet in elke mogelijke hoek goed bedienbaar door de gebruikers. Toepassingen zijn bijvoorbeeld informatiepunten op openbare gelegenheden zoals retail locaties, beurzen of in kantoren. De goedkoopste no-nonsense optie is de Durable Universele wandhouder met zwenkarm voor iPad Mini. Vereist uw implementatie een wandhouder met hogere kwaliteit materialen, afwerking en uitstraling? Dan is de Maclocks Compulocks Cling Swing Arm wandhouder een passende keuze.

Inbouw wandhouders voor iPad Mini

Inbouw wandhouders voor uw iPad Mini geven over het algemeen het mooiste resultaat met de beste uitstraling. Correcte installatie en montage is een bepalende factor voor het uiteindelijke resultaat. Door een wandhouder in te bouwen in plaats van deze los op de muur te plaatsen gaat het complete product helemaal op in de muur. Door het tijdloze en minimalistische ontwerp van deze inbouw wandhouders zijn ze voor elk soort ruimte geschikt, van winkel en showroom tot kantoor of opslagruimte. Instapmodellen zijn verkrijgbaar vanaf ongeveer 200 euro, bijvoorbeeld de SimpliDock inbouw wandhouder voor iPad Mini (zwart) (ook verkrijgbaar in het wit). Voor een eindresultaat met een topkwaliteit afwerking, de beste materialen en een perfecte pasvorm is er geen betere keuzen dan het Swalls wDock iPad Mini 4/5 Docking station.

Wandhouder met ingebouwde iPad Mini oplader

Als de wandhouder als (semi-)permanente plaats voor de iPad Mini dient is een oplaadpunt onmisbaar. Zo zorgt de muurhouder ervoor dat uw tablet altijd volledig opgeladen is op het moment dat u deze nodig heeft. Let op: Niet alle wandhouders hebben een ingebouwde oplader. Bij twijfel: Neem even contact met ons op, dan zoeken wij samen met u naar het best passende product voor uw project.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Tabletsolution 9.2 / 10 - 332 Reviews @ Kiyoh