Terug

Samsung houders (6)

Samsung tablethouders voor aan de wand, op de vloer of op tafel nodig? Tabletsolution heeft ruime keuze uit vele Samsung houders van verschillende A-merken.

Samsung houders

Samsung houders

Opzoek naar een Samsung houder voor de Samsung tablets? Bij tabletsolution vindt je voor verschillende Samsung TAB modellen wandhouders, vloerstandaards en tafelstandaards. Kies via het keuze menu de juiste tablet en bekijk het aanbod Samsung houders direct.

Samsung Houders zijn een goede manier om uw Samsung tablet te bevestigen aan de wand, op de vloer of op de tafel. Binnen het aanbod Wand, vloer en tafel houders vindt je zowel maatwerk oplossingen als universele Samsung houders.

Kies jouw model

Maak een keuze uit de modellen en vindt de beschikbare Samsung houders voor jouw model Samsung. Er zijn ook universele oplossingen beschikbaar ook deze vindt je onder het Samsung tablet keuze menu.

Samsung TAB A8 houders 

De Samsung TAB A8 is het nieuwste model van de Samsung TAB serie. Een zeer populair model gezien de relatief lage instap prijs tegenover een goed werkend kwaliteit product. Opzoek naar een wandhouder, tafelstandaard of vloerstandaard voor de Samsung TAB A8 bekijk de categorie met de verschillende opties.

Anti diefstal Samsung tablethouders 

Anti diefstal tablethouders worden vooral ingezet in openbare ruimtes waar toezicht houden een lastige rol speelt. Je wilt niet de hele tijd bezig zijn met het opletten op de tablet. Met de anti diefstalhouders van tabletsolution is de tablet ten alle tijden goed beveiligd maar wel afleesbaar. 

Universele wandhouders voor Samsung Galaxy Tab

Universele wandhouders zijn geschikt voor meerdere soorten tablets. Deze varianten zijn niet specifiek ontworpen om met één enkel type tablet compatibel te zijn. Deze zijn zo vormgegeven dat de behuizing op basis van afmetingen op een brede range aan apparaten passen. Universele tablethouders worden dan ook veelvuldig ingezet door gebruikers die met allerlei verschillende tablets te maken krijgen. Het enige nadeel van een universele tablethouder is dat de pasvorm en uitstraling niet altijd 100% overeenkomt met de tablet. Toch weegt de investering van een enkele universele houder zwaarder dan een aantal of zelfs tientallen merkspecifieke tablethouders.

Advies en keuzehulp

Wij helpen u graag verder bij het kiezen van de juiste wandhouder voor uw Samsung Galaxy Tab. Zakelijke afnemers zijn van harte welkom in onze showroom op de Landauer 33 in Zeewolde.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Tabletsolution 9.2 / 10 - 332 Reviews @ Kiyoh