Terug

iPad Air 1/2/Pro 9.7 beveiligde houders (44)

Alle geschikt anti-diefstal houder voor iPad AIR op een rijtje bij Tabletsolution; tafelstandaards, wandhouders, vloerstandaards en POS kassa houders.

Filters

iPad Air 1/2/Pro 9.7 beveiligde houders

Apple iPad tafelstandaard

iPad standaard nodig? Wij leveren standaarden voor alle soorten iPad waaronder de iPad Pro, iPad Air en iPad mini. Welke iPad standaard u het beste kan kopen ligt aan het gebruiksscenario.

Op beurzen kan u een iPad standaard inzetten om informatie te delen met bezoekers of u kunt een auto standaard gebruiken om uw tablet in de auto te gebruiken als navigatie. Ook voor privégebruik is een iPad standaard erg handig. Bijvoorbeeld door uw iPad in de keuken neer te zetten als kookboek of door 's avonds uw favoriete e-books te lezen met een bedstandaard.

Tafelstandaard voor iPad kopen

Waar moet u op letten bij het kopen van een iPad tafelstandaard? De belangrijkste factor zijn de afmetingen. Zo zijn niet alle tafelstandaarden geschikt voor elk type iPad. In ons assortiment maken wij onderscheid tussen de iPad Pro, Air en Mini.

Behalve de afmeting is het belangrijk om het gebruiksscenario in acht te houden. Zo is een tafelstandaard met slot aan te raden als u de iPad in een openbaar toegankelijke ruimte gaat plaatsen, dit om diefstal te voorkomen. Bij POS toepassingen zoals kassasystemen en verkoopondersteuning kiezen klanten geregeld voor een draaibare standaard zodat u informatie op het scherm makkelijk met klanten kan delen.

Het materiaal waarvan de standaard gemaakt kan een grote rol spelen in uw keuze. Zo kan een houten iPad standaard zorgen voor casual uitstraling terwijl aluminium varianten een meer neutrale look hebben.

Ten slotte kan budget een belangrijke pijler zijn bij het inkopen van uw tafelstandaarden. Afhankelijk van het gebruiksscenario of uw project kunt u kiezen voor hoogwaardige producten zoals standaarden van Vogel's Professional, Displine en Maclocks of juist een voordelige oplossing zoals de Tabletsolution Budget Line.

Tafelstandaard voor iPad op beurzen en retail

Voor beurzen is een draaibare standaard of een desk stand zeer geschikt. Openbare gelegenheden zoals beurzen, winkels en andere POS locaties hebben baat bij een iPad standaard met slot erop. Dit maakt diefstal vrijwel onmogelijk. De investering verdient zichzelf terug, zeker als alle bijkomende kosten zoals tijdverlies door aangifte, logistiek, inkoop en vervanging meeneemt.

iPad standaard in de keuken

Door een iPad standaard in de keuken te gebruiken verandert uw tablet in de beste keukenhulp die u maar kan wensen. Recepten opzoeken, deze laten voorlezen en meerdere timers tegelijkertijd instellen, het kan allemaal. Omvallende tablets en mislukte recepten behoren tot het verleden met een iPad standaard in uw keuken.

Materialen en afwerking

Net zoals de kleurvariaties die u kan kiezen bij de aanschaf van uw iPad kan u bij het kopen van een tafelstandaard ook een bepaalde uitstraling aan uw tablet toevoegen. Materialen waarvan de tafelstandaard gemaakt zijn geven de iPad een unieke uitstraling. Aluminium geeft een strakke, klinische en no-nonsense uitstraling.

Houten tafelstandaarden geven uw iPad een meer natuurlijke uitstraling en zijn bijvoorbeeld geschikt voor voedingswinkels, therapeuten of andere bedrijven die voordeel hebben bij een casual uitstraling. De meeste houten varianten zijn net zo makkelijk te reinigen als de aluminium tafelstandaarden doordat deze meestal een gladde toplaag hebben of zelfs helemaal geen hout bevatten. Varianten die geen hout bevatten gaan langer mee, zijn makkelijker schoon te houden en zijn over het algemeen zelfs goedkoper dan echte houten standaarden.

Apple iPad tablets (beeldverhouding 4:3)

iPad Air 1: 240 x 169,5 x 7,5 mm
iPad Air 2: 240 x 169,5 x 6,1 mm
iPad Pro 9.7: 240 x 169.6 x 6.15 mm
iPad Air 2017: 240 x 169,5 x 7.5 mm (zelfde maat als iPad Air 1)

Bijna alle houders voor iPad Air zijn ook geschikt voor de iPad Air 2 (sept. 2014), de iPad Pro 9.7 (maart 2016) en de iPad 2017 (maart 2017)

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Tabletsolution 9.2 / 10 - 332 Reviews @ Kiyoh