Terug

Tablet wandhouder (4)

Op zoek naar een tablet wandhouder? U vindt het bij Tabletsolution! ✓ Bescherming en beveiliging ✓ Wandhouder voor alle tablets en iPads ✓ De beste merken

Tablet wandhouder

Bent u op zoek naar een fraaie manier om uw tablet te tonen welke bovendien ook uw tablet goed beveiligt? Dan is een tablet wandhouder wellicht een geschikte keuze. Tabletsolution levert topkwaliteit wandhouders voor veel gangbare tablets, gemaakt van acryl, staal, RVS of aluminium.

Wandhouders voor tablet en iPad

Wandhouders zijn de makkelijkste en veiligste manier om je iPad en andere tablets aan de muur te bevestigen. Naast merk-specifieke wandbevestiging bieden wij universele muurhouders die voor vrijwel elk merk geschikt zijn.

Controleer vooraf de afmetingen van de tablet die u aan de muur gaat hangen. Door de afmetingen van uw tablet te vergelijken met de afmetingen van een wandhouder voorkomt u een miskoop.

Naast de afmetingen zijn er een aantal factoren die afhankelijk zijn van persoonlijke smaak en voorkeuren. Denk daarbij aan het soort materiaal en de kwaliteit van de tablet muurhouders. Tablet wandhouders worden meestal gemaakt van roestvrijstaal, aluminium, staal of acryl. Voor een luxere uitstraling is roestvrijstaal of aluminium het meest geschikt. Deze varianten worden dan ook vaak verkocht als muurhouder voor iPad. Goedkopere opstellingen maken eerder gebruik van een acryl of stalen muurhouder.

Tablet ophangen met een muurhouder

In retail omgevingen, op beurzen en in andere commerciële omgevingen worden tablet muurhouders veelal gebruikt om informatie te verschaffen of te verkrijgen. Zo worden tablets aan de muur gehangen op plekke waar bezoekers gegevens kunnen achterlaten. Denk daarbij aan het verzamelen van emailadressen, telefoonnummers en andere gegevens die interessant zijn voor marketingdoeleinden.

Andersom kunnen bedrijven door een iPad aan de muur te hangen ook informatie aan de klant verschaffen. Bijvoorbeeld over producten die onder de opgehangen iPad staan. Door interactie toe te voegen aan het verkoopproces kunnen klanten beter geïnformeerd beslissen. Daardoor kunnen zijn sneller overgaan tot een aankoop.

Behalve een ondersteunende functie zijn er tablet wandbevestigingen met anti-diefstal functionaliteit. Afhankelijk van het publiek is het in veel gevallen nodig om een anti-diefstal muurhouder te installeren. Sommige verzekeringen stellen ook als vereiste dat er aantoonbaar anti-diefstal maatregelen getroffen zijn. Als dat niet het geval is kan het zijn dat uw diefstalverzekering weigert uit te keren.

Ook privé hangen we steeds meer tablets aan de muur. Allerlei slimme apparaten en domotica frameworks gebruiken één of meerdere tablets om het huis te bedienen. Ook binnenshuis kan u kiezen tussen een universele of premium houder.

iPad wandhouder

Voor elke gangbare iPad bieden wij wandhouders aan. In het premium segment kiest u voor een merkhouder zoals Vogel's, Vidamount of Tabboy. De goedkoopste tablet wandhouders zijn verkrijgbaar onder universele benamingen.

Voor alle gangbare iPad modellen zijn muurhouders op voorraad. Hieronder vallen de iPad Pro, de reguliere iPad, iPad Air, iPad Air 2 en de iPad Mini. Staat uw iPad er niet tussen, neem dan even contact met ons op. Wij adviseren u graag over het ophangen van uw iPad en bijhorende wandbevestigingen.

Wandhouder voor Samsung tablet

Samsung tablet wandhouders zijn verkrijgbaar in talloze varianten. Goedkope muurhouders voor Samsung tablets zijn al verkrijgbaar vanaf 49 euro per stuk. Dit betreft een universele tablethouder en is geschikt voor vele soorten tablets. Voor een luxere uitstraling raden wij aan te kiezen voor luxe wanhouders zoals die van Vidamount, Tabboy of Vogel's. Deze muurhouders zijn van hoogwaardig materiaal gemaakt en zijn zeer gebruiksvriendelijk.

Anti diefstal tablet wandhouders

Anti diefstal tablet wandhouders zijn voorzien van maatregelen om ontvreemding te voorkomen. Ook voorkomen sommige anti diefstal wandhouders dat gebruikers de home knop kunnen gebruiken. Daardoor kunnen er geen ongewenste handelingen verricht worden op de opgehangen tablet.

Hulp bij tablet ophangen

Wij adviseren graag over het ophangen van uw tablet. Heeft u vragen over het bevestigen van uw tablet, neem dan contact met ons op en wij adviseren u over het ophangen van elke tablet.

Tablet wandhouder in diverse maten en kleuren

Het tablet wandhouder assortiment bestaat uit een groot aantal houders in veel verschillende maten. Hierdoor hebben we voor vrijwel iedere tablet een geschikte wandhouder. Zoekt u een tablet muurhouder voor uw iPad? U vindt bij ons houders voor iedere iPad! Van de allereerste iPad tot de nieuwste iPad Air en iPad Mini.

Maar ook voor andere devices hebben we een geschikte tablet wandhouder. In ons assortiment vindt u ook wandhouders voor onder andere de Microsoft Surface en de Samsung tabs.

Om er voor te zorgen dat de muurhouder volledig past bij de uitstraling die u als bedrijf of organisatie wilt hebben, hebben wij diverse uitvoeringen en kleuren beschikbaar. Denk hierbij aan verschillende kleuren zoals zilvergrijs, wit, zwart.

Tablet wandhouder van gerenommeerde merken

Tabletsolution staat voor een hoogwaardige kwaliteit. Om deze kwaliteit te waarborgen selecteren wij de tablet wandhouders in ons assortiment met uiterste zorg. U vindt bij ons een tablet muurhouder van gerenommeerde merken, zoals Tabboy, MacLocks en Vogel’s Professional. Maar vergeet ook zeker ons huismerk ‘Tabletsolution’ niet! Deze producten zijn eveneens van zeer hoge kwaliteit, maar dan zeer scherp geprijsd.

Waarom een tablet wandhouder?

Een tablet wandhouder wordt vaak voor zakelijke doeleinden gebruikt. De houders zijn veelal te vinden in openbare ruimtes, zoals in winkels, musea, showrooms en tijdens tentoonstellingen. Door gebruik te maken van een tablet wandhouder zorgt u ervoor dat uw klanten en bezoekers interactie kunnen hebben met uw merk, producten of diensten.

Behalve het gebruiksgemak heeft een tablet muurhouder nog meer voordelen. Deze fraaie behuizing zorgt namelijk ook voor een zeer goede bescherming en beveiliging van uw tablet tegen beschadigingen of diefstal. Sommige modellen verbergen de home-button van uw tablet, waardoor niet alle functies voor gebruikers beschikbaar zijn. Ook zijn er muurhouders beschikbaar met een hangslotje voor maximale bescherming.

Professioneel advies nodig?

Voor meer inspiratie kunt u de Tabletsolution Klanten oplossingen lezen. Staat uw gewenste product er niet tussen of heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact met ons op en wij adviseren u graag. Ook bent u van harte welkom om langs te komen in onze showroom.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Tabletsolution 9.2 / 10 - 332 Reviews @ Kiyoh