Terug

Monitor Behuizingen 10- 65 inch (9)

Stalen Monitor behuizingen voor monitoren van 10 tot 65 inch. VESA montage.

Filters

Monitor Behuizingen 10- 65 inch

Ontdek de ultieme bescherming voor jouw waardevolle monitoren met onze Robuuste Stalen Monitorbehuizing, ontworpen voor 10-65 inch displays. Deze hoogwaardige behuizing is vervaardigd met precisie en vakmanschap, en biedt ongeëvenaarde duurzaamheid voor een langdurige monitorbescherming.

Kenmerken:
- **Stevige Constructie:** Onze monitorbehuizing is vervaardigd met gelaste hoeken, wat zorgt voor maximale stevigheid en stabiliteit. De robuuste stalen behuizing is bestand tegen de dagelijkse uitdagingen en biedt een betrouwbare bescherming voor jouw waardevolle monitoren.

- **Gepoedercoate Frontplaat:** De frontplaat is zorgvuldig afgewerkt met een hoogwaardige poedercoating, waardoor de behuizing niet alleen duurzaam is, maar ook een professionele uitstraling heeft.

- **VESA-Monitorplaat:** De behuizing is voorzien van een perfect afgestemde VESA-monitorplaat gemonteerd op de achterplaat. Hierdoor is de montage van je monitor eenvoudig en veilig, waardoor je een optimale kijkervaring hebt.

- **Veilige Afsluiting:** De behuizing wordt veilig afgesloten met inbusboutjes, wat extra bescherming biedt tegen ongeautoriseerde toegang en diefstal.

- **Nederlands Vakmanschap:** Elk exemplaar van onze Robuuste Stalen Monitorbehuizing wordt met zorg vervaardigd in kleine series in Nederland. Dit garandeert niet alleen hoogwaardige kwaliteit, maar ook een product dat met trots is gemaakt.

- **Exclusief bij Tabletsolution:** Onze monitorbehuizing is exclusief verkrijgbaar via Tabletsolution. We streven ernaar om alleen de beste producten aan te bieden, en deze monitorbehuizing is daar geen uitzondering op.

Bescherm je investering met de ultieme combinatie van stijl, stevigheid en vakmanschap. Kies voor de Robuuste Stalen Monitorbehuizing, een product dat niet alleen jouw monitor beschermt, maar ook een statement maakt in termen van kwaliteit en design. Exclusief verkrijgbaar bij Tabletsolution.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Tabletsolution 9.2 / 10 - 332 Reviews @ Kiyoh