Terug

iPad Air valbestendige, spatwaterdichte of waterdichte cases (2)

iPad Air en iPad Air 2 cases zijn volop verkrijgbaar met diverse opties en afwerkingsmaterialen. Voor
elk beschermingsniveau bieden wij een passende oplossing. Of u nou een standaard beschermhoes
met krasbescherming nodig heeft of een kras- val- stoot-

Filters

iPad Air valbestendige, spatwaterdichte of waterdichte cases

iPad Air en iPad Air 2 cases zijn volop verkrijgbaar met diverse opties en afwerkingsmaterialen. Voor elk beschermingsniveau bieden wij een passende oplossing. Of u nou een standaard beschermhoes met krasbescherming nodig heeft of een kras- val- stoot- en waterbestendige case. Van spatwaterdichte cases tot een waterdicht, kras- val- en schokbestendig pantser voor uw tablet. Voor elk gebruiksscenario hebben wij het juiste product in ons assortiment.

Waterdichte iPad Air & iPad Air 2 cases

Waterdichte iPad Air & iPad Air 2 cases zijn verkrijgbaar in verschillende beschermingsniveaus. Controleer hieronder goed welke mate van waterdichtheid uw gebruiksscenario vereist:

IP-X3 staat voor spatwaterdicht waarmee we bedoelen dat er geen water mag doorkomen als de case met 10 liter per minuut besproeid wordt onder een hoek van 60 tot min 60 graden. IP-X3 is functioneel maar geeft de minste bescherming tegen water.

IP-X4 staat voor plenswaterdicht en is qua hoeveelheid water gelijk aan IP-X3 maar laat in geen enkele hoek water doorlekken. Dus ongeacht de hoek waarop de hoes water over zich heen krijgt.

IP-X5 is het volgende niveau en beschermt tegen 2,5 liter water extra per minuut, totaal dus een bescherming tegen besproeiing van 12,5 liter per minuut. IP-X5 staat ook wel bekend als sproeidicht. Er dient bij deze specificatie geen enkele doorlek te zijn, ongeacht uit welke hoek er gespoten wordt.

IP-X3 is de beste besproeiings-specificatie. IP-X3 bescherming moet 100 liter water per minuut aankunnen zonder dat dit in de bescherming terecht komt. 100% waterdichtheid zoals onderdompeling is nog net een stap verder. Dat is minimaal IP-X7 of nog beter, de IP-X8 standaard.

IP-X7 één van de twee niveaus waarbij u de tablet daadwerkelijk onderwater kan dompelen zonder water door te laten op de tablet. IP-X7 kan deze condities weerstaan mits de bescherming maximaal 1 meter onderwater is en dat voor maximaal 30 minuten.

IP-X8 is de enige échte 100% waterdichte standaard. Hoe lang of hoe diep de bescherming ondergedompeld is maakt niet uit bij deze standaard. Hoewel de bescherming zo lang onder water kan blijven kunnen beperkingen op het beschermde apparaat er wel voor zorgen dat het apparaat minder lang onder water kan. Controleer dus altijd de specificaties van uw tablet voordat u deze onder water dompelt in een waterdicht beschermingshoes.

Valbestendige iPad Air & iPad Air 2 cases

Valbestendige iPad Air & Air 2 cases hebben net zoals waterdichtheid een verschillende mate van bescherming. Afhankelijk van het type en de uitvoering van de case verschilt de beschermingsfactor.

Zo bieden standaard beschermcases bescherming tegen krassen en lichte valschade. Voor extra kras- val- en stootschade is hard plastic case vereist. Deze vangt de val- stootschade beter op dan een standaard case. High end val- en stootschade beschermingscases zijn voorzien van een extra harde kunststof behuizing en zijn tevens bestand tegen het binnendringen van stof en vocht.

Hulp nodig bij het beschermen van uw tablet?

Stel uw vraag aan via ons contactformulier of de live chat. Wij helpen u graag verder met al uw zakelijke tablet aangelegenheden. Van bescherming tot desinfectiepaal met ingebouwde tablethouders, bij Tabletsolution bent u aan het juiste adres.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Tabletsolution 9.2 / 10 - 332 Reviews @ Kiyoh