Terug

iPad Pro Wandhouders, Muurbeugels en Wall Mounts (26)

iPad Pro Wandhouders, Muurbeugels en Wall Mounts. Geschikt voor alle generaties en afmetingen. Alle soorten van draaibaar en anti-diefstal tot inbouw mounts.

Filters

iPad Pro Wandhouders, Muurbeugels en Wall Mounts

iPad Pro wandhouders en muurbeugels kopen? Ons brede assortiment biedt voor elk scenario de best passende muurbeugels en wandhouders voor uw iPad Pro. Van no-nonsense universele muurbeugels tot 360 graden draaibare muurbeugels en anti diefstal wandhouders, bij Tabletsolution bent u aan het juiste adres.

Welke soorten wandhouders bestaan er voor de iPad Pro?

Naast de standaard muurbeugels zonder extra features zijn er een aantal varianten. Afhankelijk van de beoogde toepassing kiest u voor één van onderstaande varianten:

  • Standaard (opbouw)
  • Inbouw
  • Anti-diefstal
  • Draaibaar
  • Universeel

Standaard: Van budgetuitvoering tot topmodel

Standaard wandhouders zorgen ervoor dat uw iPad Pro stevig aan de muur bevestigd is. Hierdoor is de tablet op een gefixeerde hoogte af te lezen en te gebruiken. Bij standaard muurbeugels is het apparaat makkelijk uitneembaar en heeft de tablet een vaste plaats. Handig voor situaties waar meerdere mensen gedurende de dag gebruik moeten maken van de iPad. Let wel op in (semi) openbare ruimten: Om ontvreemding en ongeoorloofd gebruik te voorkomen adviseren wij een anti diefstal tablet houder.

Anti diefstal: Extra beveiliging tegen ontvreemding

Anti diefstal wandhouders voor uw iPad Pro bieden een extra laag beveiliging tegen ongeoorloofd gebruik en ontvreemding. Zo zijn er uitvoeringen op de markt die alleen het daadwerkelijk uitnemen van de tablet tegengaan maar ook varianten die de functionaliteit beperken. Denk hierbij aan muurbeugels die de home, volume, en vergrendelingsknop volledig afschermen. Zo lang de iPad in de houder zit heeft u de controle over de handelingen die verricht mogen worden door de gebruiker.

Inbouw: Naadloze integratie in elke omgeving

Inbouw wandhouders zijn zowel esthetisch als praktisch gezien de beste oplossing voor (semi) permanente plaatsing van iPads. Zeker als de intentie is om de wandhouder voor langere tijd op dezelfde plek te gebruiken is een inbouw wandhouder design technisch een zeer verantwoorde oplossing. Inbouw wandhouders integreren naadloos in uw omgeving, van retail zoals winkels en kiosken tot showrooms en bedrijfsverzamelgebouwen.

Draaibaar: Te gebruiken vanuit elke hoek

Draaibare wandhouders stellen u in staat de iPad Pro vanuit elke hoek te bedienen en af te lezen. Daardoor is de tablet (mits op de juiste hoogte gemonteerd) door mensen van elke lengte optimaal en ergonomisch te gebruiken. In omgevingen waar de iPad Pro door meerdere mensen met verschillende lengten gebruikt zal worden is een draaibare muurbeugel de perfecte aanvulling op er ergonomische werkplek.

Universeel: Op meerdere soorten apparaten te gebruiken

Universele wandhouders zijn niet alleen geschikt voor uw iPad Pro maar ook voor andere tablets met soortgelijke afmetingen. Hierdoor heeft u vaak slechts één tablethouder nodig, ook als u met meerdere soorten tablets werkt. Zo wisselt u de ene tablet om voor een iPad Pro terwijl de wandhouder gewoon gemonteerd blijft.

Versies 

Er zijn momenteel verschillende versies in omloop. Let u goed op welke versie u heeft en of deze past in de gekozen houder!

iPad Pro 12.9 generatie 1 en 2: 305.7 x 220.6 x 6.9 mm (A1584, A1652/ A1670, A1671)
iPad Pro 12.9 generatie 3(2018): 280.6 x 214.9 x 5.9 mm (A1876, A2014, A1895, A1983)
iPad Pro 12.9 (gen 4, 2020): 280.6 x 214.9 x 5.9 mm (A2233, A2232, A2229, A2069)
iPad Pro 12.9 (gen 5, 2021) /USB-C: 280.6 x 214.9 x 6.4 mm (A2379, A2461, A2462)

Generatie 3, 4 en 5  is de iPad Pro 12.9 zonder home-button en met USB-C aansluiting. Generatie 4&5 heeft extra uitstekende camera's achterop. 

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste wandhouder voor uw iPad Pro?

Stel uw vraag via de chat. We helpen u graag verder bij het kiezen van het juiste product.Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Tabletsolution 9.2 / 10 - 332 Reviews @ Kiyoh