Terug

Verzenden & retourneren


 
Voor verzenden van de bestelling uit ons magazijn kiezen we exclusief voor PostNL*. 

*)Wij verzenden zelf met POSTNL, dropshipments van onze leveranciers gaan met DHL of UPS.

 
Bestellingen uitgevoerd na 15.00 uur kunnen i.v.m. de administratieve en logistieke verwerking pas de volgende werkdag verstuurd worden.

*Als bij een artikel staat "Levertijd: Volgende werkdag", dan moet het artikel voor 15.00 uur besteld en betaald zijn. Dit geldt niet voor bestellingen geplaatst in het weekend. Deze worden maandags verwerkt en dinsdag geleverd.
Levertijden zijn altijd een indicatie en geen zgn fatale termijnen (artikel 5 ALV).

Voor dropship orders zijn we afhankelijk van externe voorraad bij onze leverancier en de afhandeling extern. De levertijden van dropship zendingen zijn indicaties gebaseerd op lopende afspraken. Uiteraard kunt u ons bellen of mailen voor extra zekerheid omtrent de levering.

*
POSTNL heeft 95-99% betrouwbaarheid met levering op volgende werkdag. In uitzonderlijke gevallen kan de bezorging langer duren (bv. rond feestdagen). Tabletsolution maakt voorbehoud voor overmacht situaties.


Nederland

Geen verzendkosten in Nederland!

 
Verzending in principe elke werkdag mits besteld, op voorraad en betaald voor 15.00 uur, verzendduur 1-2 werkdagen. PostNL bezorgt ook op zaterdag (geldt niet voor bedrijfsadressen en geen Rembours bestellingen).

Besteld op:                                       Geleverd op :

Maandag voor 15.00 uur                     Dinsdag

Dinsdag voor 15.00 uur                      Woensdag

Woensdag voor 15.00 uur                   Donderdag

Donderdag voor 15.00 uur                  Vrijdag

Vrijdag voor 15.00 uur                        Zaterdag (geen Rembours en Bedrijfsadressen)

Zaterdag en Zondag                           Dinsdag

 

België

Geen verzendkosten in België!

 
Verzending in principe elke werkdag mits besteld en betaald voor 15.00 uur, verzendduur 1-2 werkdagen. Er zijn 2 afleverpogingen en verzekering tot € 500 inbegrepen.


Duitsland (Deutschland,  Germany)


Shipping cost € 11,95 including 21% VAT.
Free shipping order over € 250 (including VAT)Europa Zone 1


Verzending met POSTNL EU-Pack Special (EPS) standaard tarief € 19,50 incl. BTW.
Aankoopbedrag > € 450 gratis verzending
Verzending in principe elke werkdag mits besteld en betaald voor 15.00 uur, verzendduur 2-4 werkdagen.
Zone 1: Luxemburg, Denemarken (excl. Faeröer Eilanden en Groenland), Frankrijk (incl. Corsica en Monaco), Italië (excl. San Marino en Vaticaanstad), Oostenrijk, Spanje (incl. Balearen, excl. Canarische eilanden), Verenigd Koninkrijk (excl. Gibraltar en Kanaaleilanden), Zweden


Track & Trace 

Zodra uw bestelling afgerond is ontvangt u van ons een bevestigingsmail. Zodra het pakket wordt verstuurd, ontvangt u een email  met het PostNL track&trace 3S-nummer* waarmee u kunt bijhouden waar en wanneer uw pakket wordt afgeleverd. (PostNL-Track&Trace website)

 
Het kan voorkomen dat u op het 3S-nummer, de volgende melding krijgt: ‘Er zijn geen zendingen aangetroffen voor deze combinatie’ (dit is de combinatie van het 3S-nummer en de postcode waar de bestelling afgeleverd moet worden). Deze melding kan veroorzaakt worden doordat TNT Post het 3S-nummer nog niet heeft verwerkt. U kunt de status van uw bestelling in dat geval de volgende werkdag opvragen.

 
In uitzonderlijke gevallen doet PostNL in plaats van 24 uur enkele dagen over de bezorging van een bestelling. Heeft u uw bestelling 3 werkdagen nadat hij is verzonden nog niet ontvangen? Neem dan contact op met onze Klantenservice.

 
Als uw bestelling wordt aangeboden wanneer u op dat moment niet thuis bent, zal het pakket de eerst volgende werkdag of zaterdag nogmaals worden aangeboden. Is er bij de 2e afleverpoging wederom niemand aanwezig, dan zal het pakket worden afgeleverd bij een postkantoor bij uw in de buurt. De bezorger zal in dat geval een bericht achterlaten zodat u weet waar u het pakket op kunt halen. Uw bestelling blijft 3 weken liggen op het postkantoor.
 
* Wij behouden ons het recht voor om in voorkomende gevallen een afwijkende verzendmethode (b.v. koerier of brievenbuspost) te kiezen.
 
Zodra de aankoop bevestigd is in onze webshop is deze definitief.  Wij streven er naar om uw pakketje zo snel mogelijk naar u toe te sturen, en wij doen ons best om het binnen 14 werkdagen op sturen, uitzonderingen daargelaten. Van alle artikelen houden we een minimale voorraad aan om snel te kunnen leveren, het kan echter voorkomen dat een bepaald artikel uitverkocht is zowel bij ons als bij onze leveranciers.

Afhalen

Helaas kunt u de producten niet bij ons afhalen.  We voor diverse artikelen met directe verzending uit externe voorraden (dropshipping). Uw bestellingen worden per koerierdienst (POSTNL, DHL, UPS) na ontvangst van uw betaling naar u toegezonden.

Retourneren

Zakelijke klanten: Conform onze voorwaarden voor levering aan zakelijke klanten (artikel 8) is er geen herroepingsrecht (zgn zichttermijn van 14 dagen geldt alleen voor aankopen door consumenten) op uw bestelling.
Wilt u toch iets retourneren dan behouden wij het recht om 10% restocking fee te berekenen i.v.m. risico op beschadiging en logistieke verwerking. In voorkomende gevallen adviseren wij u eerst contact met ons op te nemen.

Particuliere klanten: Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.

Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Stuur met uw retourzending de pakbon of factuur mee en zorg voor voldoende frankering.

Retouradres:
Tabletsolution
t.a.v. Afdeling Retouren o.v.v. ordernummer
Eenspan 21 L
3897 AL Zeewolde

Is de bestelling incompleet of zijn er materiaal, ontwerp- en fabricagefouten dan kunt u met ons contact opnemen. Uiteraard zoeken we dan een passende oplossing met u.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »