Terug

Verzenden & retourneren

Gratis verzending in Nederland en naar België 

Voor verzenden van de bestelling uit ons magazijn kiezen we exclusief voor PostNL*. 

*)Wij verzenden zelf met POSTNL, orders direct van onze producenten gaan met DHL of UPS.

 
Bestellingen uitgevoerd na 16.00 uur kunnen i.v.m. de administratieve en logistieke verwerking pas de volgende werkdag verstuurd worden.

*Als bij een artikel staat "Levertijd: Volgende werkdag", dan moet het artikel voor 16.00 uur besteld en betaald zijn. Dit geldt niet voor bestellingen geplaatst in het weekend. Deze worden maandags verwerkt en dinsdag geleverd.
Levertijden zijn altijd een indicatie en geen zgn fatale termijnen (artikel 5 ALV).

*) Voor dropship orders zijn we afhankelijk van externe voorraad bij onze leverancier en de afhandeling extern. De levertijden van dropship zendingen zijn indicaties gebaseerd op lopende afspraken. Uiteraard kunt u ons bellen of mailen voor extra zekerheid omtrent de levering.


*
POSTNL heeft 95-99% betrouwbaarheid met levering op volgende werkdag. In uitzonderlijke gevallen kan de bezorging langer duren (bv. rond feestdagen). Tabletsolution maakt voorbehoud voor overmacht situaties.


Nederland

Geen verzendkosten in Nederland!

 
Verzending in principe elke werkdag mits besteld, op voorraad en betaald voor 16.00 uur, verzendduur 1-2 werkdagen. PostNL bezorgt ook op zaterdag (geldt niet voor bedrijfsadressen en geen Rembours bestellingen).

Besteld op:                                       Geleverd op :

Maandag voor 16.00 uur                     Dinsdag

Dinsdag voor 16.00 uur                      Woensdag

Woensdag voor 16.00 uur                   Donderdag

Donderdag voor 16.00 uur                  Vrijdag

Vrijdag voor 16.00 uur                        Zaterdag (geen Bedrijfsadressen)

Zaterdag en Zondag                           Dinsdag

 

België

Geen verzendkosten in België!

 
Verzending in principe elke werkdag mits besteld en betaald voor 16.00 uur, verzendduur 1-2 werkdagen.


Duitsland (Deutschland,  Germany)


Shipping cost € 11,95 including 21% VAT.
Free shipping order over € 250 (including VAT)Europa Zone 1


Verzending met POSTNL EU-Pack Special (EPS) standaard tarief € 19,50 incl. BTW.
Aankoopbedrag > € 450 gratis verzending
Verzending in principe elke werkdag mits besteld en betaald voor 16.00 uur, verzendduur 2-4 werkdagen.
Zone 1: Luxemburg, Denemarken (excl. Faeröer Eilanden en Groenland), Frankrijk (incl. Corsica en Monaco), Italië (excl. San Marino en Vaticaanstad), Oostenrijk, Spanje (incl. Balearen, excl. Canarische eilanden), Verenigd Koninkrijk (excl. Gibraltar en Kanaaleilanden), Zweden


Track & Trace 

Zodra uw bestelling afgerond is ontvangt u van ons een bevestigingsmail. Zodra het pakket wordt verstuurd, ontvangt u een email  met het PostNL track&trace 3S-nummer* waarmee u kunt bijhouden waar en wanneer uw pakket wordt afgeleverd. (PostNL-Track&Trace website)

 
Het kan voorkomen dat u op het 3S-nummer, de volgende melding krijgt: ‘Er zijn geen zendingen aangetroffen voor deze combinatie’ (dit is de combinatie van het 3S-nummer en de postcode waar de bestelling afgeleverd moet worden). Deze melding kan veroorzaakt worden doordat TNT Post het 3S-nummer nog niet heeft verwerkt. U kunt de status van uw bestelling in dat geval de volgende werkdag opvragen.

 
In uitzonderlijke gevallen doet PostNL in plaats van 24 uur enkele dagen over de bezorging van een bestelling. Heeft u uw bestelling 3 werkdagen nadat hij is verzonden nog niet ontvangen? Neem dan contact op met onze Klantenservice.

 
Ben je niet thuis?
De bezorger komt één keer langs om het pakket te bezorgen. Mist de bezorger je, dan wordt het pakket bezorgd bij een PostNL-punt. Je ontvangt een bevestiging waar en wanneer het pakket binnen 7 dagen opgehaald kan worden.


Geen papieren niet-thuisbriefje meer
Goed om te weten: vanaf 1 juli 2022 krijg je alleen nog digitaal bericht waar je pakket is bezorgd. Geen papieren briefjes meer dus! Met een PostNL-account kunnen we je altijd digitaal bereiken. Wel zo handig! Nog geen account? Ga naar postnl.nl/account-aanmaken
 
* Wij behouden ons het recht voor om in voorkomende gevallen een afwijkende verzendmethode (b.v. koerier of brievenbuspost) te kiezen.
 
Zodra de aankoop bevestigd is in onze webshop is deze definitief.  Wij streven er naar om uw pakketje zo snel mogelijk naar u toe te sturen, en wij doen ons best om het binnen 14 werkdagen op sturen, uitzonderingen daargelaten. Van alle artikelen houden we een minimale voorraad aan om snel te kunnen leveren, het kan echter voorkomen dat een bepaald artikel uitverkocht is zowel bij ons als bij onze leveranciers.

Afhalen

Helaas kunt u de producten niet bij ons afhalen.  We werken voor diverse artikelen met directe verzending uit externe voorraden (dropshipping). Uw bestellingen worden per koerierdienst (POSTNL, DHL, UPS) na ontvangst van uw betaling naar u toegezonden.

Retourneren

Zakelijke klanten: Conform onze voorwaarden voor levering aan zakelijke klanten (artikel 8) is er geen herroepingsrecht (zgn zichttermijn van 14 dagen geldt alleen voor aankopen door consumenten) op uw bestelling.


Particuliere klanten: Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.

Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Stuur met uw retourzending de pakbon of factuur mee en zorg voor voldoende frankering.

Retouradres:
Tabletsolution
t.a.v. Afdeling Retouren o.v.v. ordernummer
Landauer 33
3897 AB Zeewolde

Is de bestelling incompleet of zijn er materiaal, ontwerp- en fabricagefouten dan kunt u met ons contact opnemen. Uiteraard zoeken we dan een passende oplossing met u.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Tabletsolution 9.2 / 10 - 332 Reviews @ Kiyoh