Terug

Samsung Galaxy Tab Wandhouders & Muurbeugels (50)

Speciaal voor Samsung Galaxy Tab tablets heeft Tabletsolution.nl een groot assortiment wandhouders.

Filters

Samsung Galaxy Tab Wandhouders & Muurbeugels

Samsung Galaxy Tab Wandhouders zijn een uitermate effectieve manier om uw Samsung Galaxy Tab op wanden te bevestigen. Wandhouders kunnen zowel direct op de muur geplaatst worden of middels een speciale tablet muurbeugel. Dit laatste is de beste optie als de tablet in verschillende hoeken draaibaar moet zijn of als uw deze in hoogte en diepte wil kunnen verstellen. Voor een 100% gefixeerde tablet wandhouder kan u kiezen voor een variant zonder verstelopties.

Wandhouder met of zonder verstelbare muurbeugel?

Standaard wandhouders voor uw Samsung Galaxy Tab zorgen ervoor dat uw tablet op de wand gefixeerd blijft. Zo zijn er varianten met anti diefstal beveiliging. In bepaalde gevallen kan u juist beter kiezen voor een wandhouder zonder anti diefstal beveiliging, bijvoorbeeld als u vooraf weet dat de tablet veelvuldig op en van de muur gehaald moet worden om het beoogde doel te bereiken.

Een alternatief voor standaard muurbeugels waaruit de tablet uitgenomen kan worden is een tablet muurbevestiging met verstelbare arm. Zo kan de tablet zonder uitgenomen te worden toch op veel verschillende manieren bekeken en gebruikt worden door uw klanten en bezoekers.

Verstelbare tablet wandhouders kunnen afhankelijk van het model, uitvoering en opties in hoogte, diepte en zelfs in verschillende hoeken worden afgesteld. Met name afstelling in verschillende hoeken is zeer bruikbaar om een zo groot aandeel van de gebruikers een ergonomische ervaring te bieden.

Anti diefstal wandhouder voor Samsung Galaxy Tab

Anti diefstal wandhouders worden voornamelijk ingezet in openbare ruimten zoals beurzen, conventies, winkels en andere drukbezochte gelegenheden. Maar ook op andere plaatsen is een anti diefstal tablethouder essentieel. In sommige organisaties kan het nodig zijn om hoogwaardige apparatuur zoals uw Samsung tablets te beveiligen tegen ontvreemding. De kosten van een kwalitatieve anti diefstal tablethouder wegen duidelijk op tegen het risico dat uw tablet keer op keer ontvreemd kan worden.

Universele wandhouders voor Samsung Galaxy Tab

Universele wandhouders zijn geschikt voor meerdere soorten tablets. Deze varianten zijn niet specifiek ontworpen om met één enkel type tablet compatibel te zijn. Deze zijn zo vormgegeven dat de behuizing op basis van afmetingen op een brede range aan apparaten passen. Universele tablethouders worden dan ook veelvuldig ingezet door gebruikers die met allerlei verschillende tablets te maken krijgen. Het enige nadeel van een universele tablethouder is dat de pasvorm en uitstraling niet altijd 100% overeenkomt met de tablet. Toch weegt de investering van een enkele universele houder zwaarder dan een aantal of zelfs tientallen merkspecifieke tablethouders.

Kosten wandhouder voor Samsung Galaxy Tab

Factoren zoals afwerking, opties en merk hebben stuk voor stuk invloed op de prijs van een wandhouder. Gemiddeld zijn de kosten voor een standaard wandhouder zo rond de € 120,-. Kosten voor een Samsung Galaxy Tab wandhouder variëren van ongeveer € 49,- voor een Durable universele houder zonder verstelmogelijkheden tot ongeveer € 200,- voor een topmodel zoals de Maclocks Magnetix Wall Mount.

Advies en keuzehulp

Wij helpen u graag verder bij het kiezen van de juiste wandhouder voor uw Samsung Galaxy Tab. Zakelijke afnemers zijn van harte welkom in onze showroom op de Eenspan 21 L in Zeewolde.

Let erop dat er inmiddels vele Galaxy TAB modellen zijn!

Samsung Galaxy TAB S2: 237.3 x 169 x 5.6 mm (4:3 iPad verhouding)  Maatwerkhouders
Samsung Galaxy TAB S3: 237.3 x 169 x 6 mm (4:3 iPad verhouding) Maatwerkhouders
Samsung Galaxy TAB S4 (10.5) : 249,3 x 164,3 x 7,1 mm Maatwerkhouders
Samsung Galaxy TAB S5e 10.5 (SM-T720/T725): 245 x 160 x 5.5 mm Maatwerkhouders
Samsung Galaxy TAB S6 10.5 (SM-T860/T865): 244.5 x 159.5 x 5.7 mm Maatwerkhouders
Samsung Galaxy TAB A 9.7: 242 x 166.8 x 7.5 mm (4:3 iPad verhouding)
Samsung Galaxy TAB A 10.1 (2016/ SM-T585/T580): 254,2 x 155,3 x 8,2 mm Maatwerkhouders
Samsung Galaxy TAB A 10.1 (2019/ SM-T515/T510 ): 245,2 x 149,4 x 7,5 mm Maatwerkhouders
Samsung Galaxy TAB A 10.5 (2018/ SM-T590/T595): 260 x 161,1 x 8 mm Maatwerhouders

Bij twijfel vraag advies!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Tabletsolution 9.2 / 10 - 332 Reviews @ Kiyoh