Terug

Waterproof en valbestendige hoezen voor Microsoft Surface Go & Pro (2)

Waterproof en valbestendige hoezen voor Microsoft Surface Go & Pro

Rechtstreeks uit de fabriek zijn Microsoft Surface tablets totaal ongeschikt om in natte, stoffige en ruige omstandigheden te functioneren. Toch zijn er veel van dit soort gebruiksscenario's waar deze tablet goed tot zijn recht komt, bijvoorbeeld in de bouw, bij veldwerk in natuurgebieden maar ook in de buitendienst en zelfs voor medische toepassingen.

Waterdichte, val- en schokbestendige tablet cases toveren elke Microsoft Surface tablet om in een apparaat dat vrijwel elke situatie kan doorstaan. We helpen u graag aan de juiste producten om elke dag, weer of geen weer, uw werk uit te voeren.

Microsoft Surface Go & Pro waterproof cases

Waterdichtheid komt in vele vormen en maten, van spatwaterdicht tot volledig waterdicht bij langdurig onderdompelen. Welke mate van waterdichtheid u nodig heeft is afhankelijk van het beoogde gebruiksdoel. Ter indicatie zijn alle waterdichte producten voorzien van een IP-X codering. Hieronder leggen wij uit wat elke codering kan betekent voor de waterdichtheid van betreffend product.

IPX-3

IPX-3 is spatwaterdicht. Dit is één van de lichtste vormen van waterdichtheid volgens de IPX norm. Te gebruiken bij minimale blootstelling aan water.

 • 10 liter water per minuut
 • Minimale hoek: Minus 60 graden
 • Maximale hoek: Plus 60 graden

IPX-4

IPX-4 is plenswaterdicht. Dit is een iets betere basisvorm van waterdichtheid volgens de IPX norm. Te gebruiken tegen flinke plensbuien of een omvallend blikje drinken.

 • 10 liter water per minuut
 • Onder elke hoek

IPX-5

IPX-5 is sproeidicht. De gulden middenweg tussen betaalbaarheid en waterdichtheid volgens de IPX norm. De gehele dag buiten de deur te gebruiken voor professionele doeleinden.

 • 12,5 liter water per minuut
 • Onder elke hoek

IPX-6

IPX-6 is de hoogste gradatie in sproeidichtheid volgens de IPX norm. Te gebruiken in alle scenario's behalve onderdompeling in water.

 • 100 liter water per minuut
 • Onder elke hoek

IPX-7

IPX-7 is de eerste gradatie die volgens de IPX norm onder water gedompeld kan worden. Te gebruiken bij relatief kortstondige onderdompelingen.

 • Volledige onderdompeling in water
 • Maximaal 30 minuten

IPX-8

IPX-8 is de gouden standaard in onderdompeling volgens de IPX norm. Theoretisch gezien moeten producten met deze specificatie de tablet oneindig beschermen tegen onderdompeling. Let op! Hoewel de beschermhoes in staat is de tablet tegen water te beschermen zijn niet alle apparaten geschikt om ondergedompeld te worden in verband met de druk die op het apparaat ontstaat. Raadpleeg de fabrikant voor meer informatie.

Antibacteriële beschermhoezen en cases voor Microsoft Surface

Voor omgevingen waar hygiëne van levensbelang is leveren wij antibacteriële beschermhoezen en tabletcases voor zowel de Microsoft Surface Go and de Pro variant. Producten zoals de Joy Factory aXtion Pro MPA Medical Surface Go Antimicrobial zijn bijvoorbeeld voorzien van een specifieke antibacteriële coating en zijn eenvoudig schoon te houden. Daarnaast zijn veel van deze producten geschikt om met professionele schoonmaakdoekjes te worden gereinigd, denk hierbij aan Sani-Cloths, Clorox Wipes en Caviwipes).

High visibility vesten met geïntegreerde tablethouder voor Microsoft Surface

Voor buitenwerkers die constant direct toegang tot de tablet vereisen heeft Tablet EX Gear speciale high visibility vesten met geïntegreerde tablethouder ontwikkeld. Deze tablethouder klapt uit de voorkant van het vest en is te gebruiken alsof u de tablet aan een bureau bedient.

Hulp nodig bij het kiezen?

Wij helpen u graag verder. Start een chat of stuur ons een bericht via ons contactformulier. Zakelijke afnemers zijn op afspraak van harte welkom in onze showroom in Zeewolde.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Tabletsolution 9.2 / 10 - 332 Reviews @ Kiyoh