Terug

iPad wandhouders om een iPad 1/2/3/4 aan de muur te bevestigen (8)

Wandhouders voor een Apple iPad 1/2/3/4 zorgen ervoor dat u uw iPad op vrijwel elke wand kan bevestigen. Ons assortiment bevat zowel gefixeerde muurhouders met inbouw mogelijkheden als volledig verstelbare muurbeugels.

Filters

iPad wandhouders om een iPad 1/2/3/4 aan de muur te bevestigen

Wandhouders voor een Apple iPad 1/2/3/4 zorgen ervoor dat u uw iPad op vrijwel elke wand kan bevestigen. Ons assortiment bevat zowel gefixeerde muurhouders met inbouw mogelijkheden als volledig verstelbare muurbeugels. En weet u niet zeker wat voor u de beste bevestigingsmethode is? Neem dan even contact met ons op via de live chat, wij helpen u graag verder bij het kiezen van het juiste ophangsysteem.

iPad 1/2/3/4 wandhouders

Wandhouders voor de iPad 1/2/3/4 zijn specifiek ontworpen voor de eerste vier generaties van Apple's succesvolle tablet. Doordat het ontwerp van deze producten precies is afgestemd op de exacte afmetingen van deze iPads sluiten deze wandhouders naadloos aan bij het design van uw tablet.

Afwerkingsniveaus variëren van basic tot exclusief. Over het algemeen kan u stellen dat het afwerkingsniveau gelijkmatig verloopt op basis van de prijs. Zo zijn de budget uitvoeringen vervaardigd uit kostenefficiënt materiaal terwijl de high end wandhouders afgewerkt zijn met hoge kwaliteit casings.

Draaibare wandhouders bieden gebruikers de mogelijkheid om de iPad in vrijwel elke gewenst hoek te bekijken. Zo kunnen draaibare muurhouder afhankelijk van het model en de uitvoering horizontaal, verticaal en diagonaal draaien.

Anti diefstal wandhouders voor iPad 1/2/3/4

Openbare gelegenheden zoals retail locaties, beurzen, conventies en seminars zijn uitermate geschikt om uw iPad zakelijk in te zetten. Zo worden iPads op locaties met veel menselijk verkeer veelal ingezet als lead generator of ter verrijking van bestaande klantprofielen. Bijvoorbeeld op de wand van uw expositie standplaats.

Hoewel deze openbare gelegenheden een bron van waardevolle informatie is de kans op diefstal significant hoger in vergelijking tot een afgesloten kantooromgeving. Anti diefstal wandhouders zorgen ervoor dat uw iPad vergrendeld aan een wand gemonteerd blijft. Ontgrendeling is alleen mogelijk met een sleutel van de houder.

iPad muurhouders met lader

Door intensief gebruik kan de batterij van uw iPad snel leegraken. Hoewel dit in omgevingen met toegankelijke stroomvoorziening geen probleem is zijn er ook scenario's waar het noodzakelijk is tussentijds op te laden. Als er geen mogelijkheid is om de tablet tussentijds op te laden zou een muurhouder met oplader uitkomst bieden.

Een alternatief voor wandhouders met ingebouwde oplader is het gebruik van een verlengsnoer. Afhankelijke van uw wensen en expertise kan u de dragen wegwerken in de wanden. Voor commercieel gebruik zoals beurzen en bijeenkomsten is dit de aanbevolen methode. Zo heeft uw iPad constant stroom zonder dat deze tussentijds een oplaadsessie nodig heeft.

iPad bevestigen aan de muur

In theorie kan u met een wanhouder vrijwel elke iPad aan een muur bevestigen. Toch is het verstandig om vooraf te informeren over de beste bevestigingsmethode voor uw specifieke situatie. Om uw iPad in te bouwen heeft u de juiste bevestigingsmaterialen en de juiste tablethouder nodig. Omdat deze combinatie cruciaal is voor een succesvolle inbouw vragen wij u contact op te nemen als u hierover vragen heeft. Wij zijn u graag tot dienst.

Vragen over het bevestigen van uw iPad?

Onze jarenlange ervaring leert dat uw iPad op vrijwel elk soort wand te bevestigen is. Dus komt u er even niet uit? Neem gerust contact met ons op via de live chat, email of telefoon. Wij helpen u graag verder om uw project een succes te maken.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Tabletsolution 9.2 / 10 - 332 Reviews @ Kiyoh