Terug

Microsoft Surface Pro Tablethouders- en standaards (18)

Microsoft Surface Pro Tablethouders voor alle zakelijke toepassingen. Desinfectiezuilen, anti diefstal, vloerstandaards, wandhouders, tafelstandaards en meer.

Filters

Microsoft Surface Pro Tablethouders- en standaards

Microsoft Surface Pro tablethouders- en standaards zijn verkrijgbaar in allerlei varianten. Van de standaard tablethouder om uw Surface Pro te fixeren tot vloerstandaards met geïntegreerde desinfectiezuil.

Microsoft Surface Pro Desinfectiezuil

Vloerstandaards voor uw Microsoft Surface Pro die volledig geïntegreerd zijn in een desinfectiezuil, voorheen klonk het als toekomstmuziek maar tegenwoordig is dit product niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. De Surface Pro vervult zijn taak terwijl uw bezoekers hun hangen desinfecteren bij binnenkomst. Tegelijkertijd kan de Surface Pro uw bezoeker van informatie voorzien of juist na het desinfecteren van de handen tot zich nemen door de gebruiker om invoer te vragen.

Zo kan uw koppeling met het receptiesysteem direct zien welke klanten of patiënten ingecheckt in de wachtkamer zitten. Voor werknemers kan de tablet bijvoorbeeld als inkloksysteem functioneren. Zo vervult dit product twee taken in één:

 • Desinfectie bij aankomst bezoekers
 • Registratie van bezoekers en werknemers

Anti diefstal tablethouder voor Microsoft Surface Pro tablets

Zakelijk gezien zijn tablets in openbare gelegenheden zoals beurzen, congressen, product demonstraties en andere bedrijf gerelateerde bijeenkomsten niet meer weg te denken. Veelvuldig gebruik van deze dure apparaten trekt dieven en andere criminelen aan waardoor uw tablet ontvreemd kan worden als deze onbeheerd in een openbare ruimte staat. Microsoft Surface Pro tablets zijn relatief duur waardoor ze een populair doelwit zijn voor criminelen. Tablethouders met ingebouwde anti diefstal maatregelen voorkomen dat uw waardevolle apparatuur en data kwijt raakt tijdens in een publieke ruimte.

Vloerstandaard voor Microsoft Surface Pro

Vloerstandaards voor Microsoft Surface Pro zijn een uitgelezen methode om op openbare plekken met een significant volume aan menselijk verkeer lead generatie uit te voeren. Zo kan een vloerstandaard met daarop uw tablet zowel met als zonder toezicht de juiste gegevens van uw potentiële klanten registreren. Naast het verzamelen van informatie kan u een tablet met vloerstandaard ook inzetten als informatievoorziening in openbare ruimten. Op evenementen kan u de bezoeker bijvoorbeeld de juiste kant op wijzen en informeren over de agenda of activiteiten. Ook bij de receptiebalie is een vloerstandaard breed inzetbaar. Zo kan gasten- en patiëntenregistratie op een stijlvolle manier worden bijgehouden op uw Microsoft Surface Pro tablet als deze gekoppeld is aan uw reguliere registratiesystemen.

Wandhouder voor Microsoft Surface Pro

Wandhouders voor Microsoft Surface Pro zorgen ervoor dat uw tablet gebruikt kan worden als control panel voor domotica installaties, als in- en uitkloksysteem voor werknemers en als toegangscontrole voor bepaalde ruimten. Ook extern is deze houder goed inzetbaar, bijvoorbeeld als lead generator of informatievoorziening.

Tafelstandaard voor Microsoft Surface Pro

Tafelstandaards voor Microsoft Surface Pro transformeren uw tablet van handheld apparaat naar draai- en deelbaar desktop apparaat. Dit type standaard is zeer effectief tijdens consults met twee of meer gesprekspartners. Door de tafelstandaard naar uw gesprekspartner te draaien kan deze de tablet op een gebruiksvriendelijke manier hanteren zonder deze constant in de handen te moeten houden. Retail ondernemers maken ook veelvuldig gebruik van tafelstandaards. Zo kan een tablet op deze standaard ingezet worden als keuzehulp bij bepaalde producten of bij de kassa als verlening van een POS kassasysteem.

Versies van de Microsoft Surface Pro

In 2014 is de 12,3 inch Surface op de markt gekomen.
Inmiddels zijn daar al 5 versies van met gelijke afmetingen: Pro 3, Pro 4, Pro 5 (2017),  Pro 6 (2018) en Pro 7 (2019).

 • Microsoft Surface Pro 3: (2014) 201 x 292 x 9.1 mm
 • Microsoft Surface Pro 4: (2015) 201 x 292 x 8.4 mm
 • Microsoft Surface Pro 5 (2017): 201 x 292 x 8.4 mm
 • Microsoft Surface Pro 6 (2018): 201 x 292 x 8.4 mm
 • Microsoft Surface Pro 7 (2019): 201 x 292 x 8.4 mm

 • Nieuwste versies hebben afwijkende maten:
  Microsoft Surface Pro 8 (2021): 208 x 287 x 9.4 mm
  Microsoft Surface Pro X (2020): 208 x 287 x 7.3 mm

Advies nodig bij uw Microsoft Surface Pro?

Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op voor meer informatie en advies op maat. Zakelijke gebruikers zijn van harte welkom in onze showroom op de Eenspan in Zeewolde.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Tabletsolution 9.2 / 10 - 332 Reviews @ Kiyoh