Terug

Muurhouder voor iPad Air en iPad 9.7 (2017/2018) (21)

Muurhouders voor uw iPad Air en iPad 9.7 inch zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten. Van basic universele wandhouder tot zelfklevende iPad houders en geavanceerde inbouw docking stations voor uw iPad.

Filters

Muurhouder voor iPad Air en iPad 9.7 (2017/2018)

Universele muurhouder voor iPad Air en iPad 9.7 inch (2017/2018)

Universele wandhouders zijn ontworpen om met meerdere apparaten compatibel te zijn. Het grootste voordeel daarvan is dat de prijzen van deze muurhouders lager liggen in vergelijking met varianten die voor één specifiek model ontworpen zijn. Naast de lage prijzen is er nog een ander belangrijk voordeel, er passen meerdere soorten tablet in deze houder. Zo kan u afwisselend verschillende tablets aan de muur bevestigen. Deze kracht is ook direct het grootste nadeel van dit soort producten, door de universele afmetingen zal de muurhouder nooit zo mooi aansluiten op uw iPad als een houder die specifiek voor uw model ontworpen is.

Anti diefstal wandhouder voor iPad Air en iPad 9.7 inch (2017/2018)

Anti diefstal wandhouders zijn onmisbaar in openbare ruimten zoals kantoren, winkels en beurzen. Ook in vertrouwde omgevingen met bekenden ligt het gevaar van diefstal altijd op de loer. De kosten voor het vervangen van een iPad liggen vele malen hoger dan de kosten voor anti diefstal wandhouder. Naast de vervangingskosten kost het vervangingsproces van een iPad vaak veel tijd, denk hierbij aan de benodigde tijd voor het blokkeren van de oude iPad, het doen van aangifte bij de politie en het opnieuw installeren van de nieuwe iPad. Al met al is het een investering die zich altijd terugbetaalt.

Wandbeugel voor iPad Air en iPad 9.7 inch (2017/2018)

Wandbeugels zorgen ervoor dat de iPad om enige afstand van de muur bediend kan worden terwijl deze aan de muur bevestigd is. Hierbij kan u in de regel kiezen voor fysieke beperkingen zoals het afschermen van de homeknop, de volumeknoppen en de vergrendeling terwijl de camera wel vrij blijft. Wandbeugels voor uw iPad zijn uitstekend inzetbaar in retail omgevingen als keuzehulp, lead generator of zelfs als winkelassistent.

Standaard fixeren de muurbeugels de iPad in een bepaalde richting. Hierdoor staat de kijkhoek vast en kan deze dus niet versteld worden. In veel scenarios is dit de gewenste oplossing maar soms is er behoefte aan een verstelbare muurbeugel.

Naast gefixeerde muurbeugels zijn er ook verstelbare varianten. Daarbij kan de iPad afhankelijk van de gekozen uitvoering in verschillende hoeken gedraaid worden om de leesbaarheid van het scherm te optimaliseren. Zo kan iedereen in uw doelgroep, ongeacht zijn of haar lengte gebruik maken van de iPad.

Wat kost een wandhouder voor een iPad Air en iPad 9.7 inch (2017/2018)?

De kosten voor een iPad wandhouder varieren op basis van onder meer het afwerkingsniveau, de features zoals anti diefstal en het merk. De gemiddelde kosten voor een iPad wandhouder liggen rond de € 240,- excl. BTW. De goedkoopste universele iPad wandhouders zijn ongeveer € 50,- excl. BTW en de meest uitgebreide high end inbouwuitvoeringen met docking station kosten rond de € 400,- excl. BTW. Voor elk budget hebben wij de juiste oplossing in ons assortiment, dus schroom niet om ons om advies te vragen. We helpen u graag verder bij het kiezen van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Tabletsolution 9.2 / 10 - 332 Reviews @ Kiyoh