Terug

Veilige betaalmethoden

Tabletsolution.nl heeft verschillende betaal mogelijkheden. U kunt in bij het maken van uw bestelling kiezen uit:

Consumenten

Betaling met IDEAL: u kunt direct met uw eigen bankpas betalen met onze beveiligde betaalprovider Multisafepay. Zij staan garant voor een veilige afhandeling van de online betaling. Deze betalingen verlopen via een beveiligde SSL verbinding. Volg de instructies op het scherm. Dan kunt u zonder speciale software gebruikmaken van iDEAL, de makkelijkste manier van betalen op internet. De betaling is direct bij onze bank zodat verzending meestal snel kan plaatsvinden. iDEAL is bij Tabletsolution.nl volledig gratis.

 

Betalen met PayPal: Met PayPal kunt u geld overmaken naar iedereen met een e-mailadres. PayPal  werkt naadloos samen met uw betaalrekening en Creditcard. Voor PayPal betalingen wordt geen kosten gerekend. Meer info over PayPal.

 

Betaling met Mastercard: Wij accepteren Mastercard Credit Cards via een beveiligde betaal omgeving van Multisafepay. Zij staan garant voor een veilige afhandeling van de online betaling. Deze betalingen verlopen via een beveiligde SSL verbinding. Volg de instructies op het scherm. Mastercard is bij Tabletsolution.nl volledig gratis.

Betaling met VISA : Wij accepteren Mastercard VISA via een beveiligde betaal omgeving van Multisafepay. Zij staan garant voor een veilige afhandeling van de online betaling. Deze betalingen verlopen via een beveiligde SSL verbinding. Volg de instructies op het scherm. VISA is bij Tabletsolution.nl volledig gratis.

Vooruitbetaling per Bank : u ontvangt in de bevestigingsmail onze bankgegevens. Vooruitbetalen betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt op de rekening van Tabletsolution.nl. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren van uw bank. Wij wachten met verzending tot uw betaling is bijgeschreven. Houdt rekening met 1-2 werkdagen overboektijd.

 

Betaling met Maestro :

Wij accepteren Maestro VISA via een beveiligde betaal omgeving van Multisafepay. Zij staan garant voor een veilige afhandeling van de online betaling. Deze betalingen verlopen via een beveiligde SSL verbinding. Volg de instructies op het scherm. VISA is bij Tabletsolution.nl volledig gratis.

Zakelijke klanten 

Betalen op rekening
Wilt voor uw bedrijf één of meerdere artikelen aanschaffen en/of kunt u niet direct betalen met onze aangeboden betaalmogelijkheden?  Informeer naar onze mogelijkheid om op rekening te bestellen. 

Voor betalen op rekening dient de klant een aanvraag voor krediet bij Emounting.nl te doen. De eerste bestelling zal in principe altijd per vooruitbetaling geschieden. Emounting.nl  is gerechtigd om bij alle bestellingen kredietinformatie op te vragen. De uitstaande krediet bij zakelijke klanten zal te allen tijde maximaal €1000 bedragen. Op maat gemaakte of op specificatie (bv kleur of incourante artikelen) bestelde artikelen moeten altijd vooraf betaald worden.

Openstaande bedragen dienen te worden voldaan voor de vervaldatum, standaard 14 dagen na factuurdatum. Andere en eigen voorwaarden of betalingstermijnen worden niet geaccepteerd zonder overleg. Emounting.nl zal voor elk openstaande factuur na vervaldatum 1,5% in rekening brengen. Betalingen zullen altijd worden geboekt tegen de oudste uitstaande facturen, ongeacht bij de betaling vermelde omschrijving.

In geval van in gebreke blijven is Emounting.nl gerechtigd de factuur ter incasso aan te bieden. Alle bijkomende kosten zijn voor rekening van de afnemer. Tevens is Emounting.nl  gerechtigd (de uitvoering van) de betreffende overeenkomst en daarmee samenhangende overeenkomsten op te schorten, dan wel te ontbinden.

Extra betaalmethodes in België

Betaling per Bancontact : U betaling met Bancontact wordt via beveiligde verbinding met Multisafepay uitgevoerd. Zij staan garant voor een veilige afhandeling van de online betaling. Deze betalingen verlopen via een beveiligde SSL verbinding. Volg de instructies op het scherm. Dan kunt u zonder speciale software gebruikmaken van Bancontact, de makkelijkste manier van betalen op internet. De betaling is direct bij onze bank zodat verzending meestal snel kan plaatsvinden. Bancontact is bij Tabletsolution.nl volledig gratis.

 

Betaling per KBC: U betaling met KBC wordt via beveiligde verbinding met Multisafepay uitgevoerd. Zij staan garant voor een veilige afhandeling van de online betaling. Deze betalingen verlopen via een beveiligde SSL verbinding. Volg de instructies op het scherm. Dan kunt u zonder speciale software gebruikmaken van KBC, de makkelijkste manier van betalen op internet. De betaling is direct bij onze bank zodat verzending meestal snel kan plaatsvinden. KBC is bij Tabletsolution.nl volledig gratis.

 

Betaling per Belfius: U betaling met Belfius wordt via beveiligde verbinding met Multisafepay uitgevoerd. Zij staan garant voor een veilige afhandeling van de online betaling. Deze betalingen verlopen via een beveiligde SSL verbinding. Volg de instructies op het scherm. Dan kunt u zonder speciale software gebruikmaken van Belfius, de makkelijkste manier van betalen op internet. De betaling is direct bij onze bank zodat verzending meestal snel kan plaatsvinden. Belfius is bij Tabletsolution.nl volledig gratis.

BTW-vrijstelling
Ondernemers in België die in het bezit zijn van een geldig BTW-nummer kunnen een bestelling plaatsen zonder 21% BTW. Hierdoor kunt u direct voordeliger bestellen zonder de BTW te moeten voorfinancieren.
Onze webshop kan dit automatisch afhandelen. Mits u de landenkeuze, bedrijfsnaam en BE-nummer correct invult. U ziet dan uw bestelling zonder BTW (BTW verlegd) verschijnen. Tabletsolution moet als BTW-plichtige het BE-nummer controleren op de juistheid. Bij versterking van het onjuiste BE-nummer moeten wij alsnog de BTW in rekening brengen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Tabletsolution 9.2 / 10 - 332 Reviews @ Kiyoh