Terug

Tablet inbouwladers (3)

Wil/heb jij jouw tablet aan de muur bevestigd en moet deze nog voorzien worden van een stroom en/of internet aansluiting. Dan ben je bij Tabletsolution.nl op het juiste adres. Met een ruim aanbod inbouwladers van verschillende merken helpen wij u graag.

Tablet inbouwladers

Tablet inbouwladers

Wil/heb jij jouw tablet aan de muur bevestigd en moet deze nog voorzien worden van een stroom en/of internet aansluiting. Dan ben je bij Tabletsolution.nl op het juiste adres. Met een ruim aanbod inbouwladers van verschillende merken helpen wij u graag mee aan de juiste keuze.

Verschillende soorten inbouwladers:

  • 230V Inbouwladers
    Deze inbouwladers zorgen ervoor dat de tablet voorzien wordt van stroom zodat deze altijd klaar voor gebruik is.
  • POE Power & Lan
    Hiermee wordt de tablet voorzien van stroom en ontvangt de tablet via de zelfde aansluiting ook een vaste internet verbinding.

Wat is POE
POE staat voor Power Over Ethernet. Power over Ethernet is een technologie waarbij één netwerkkabel (UTP-kabel) zowel stroom als data levert. 

POE inbouwladers
Onze POE inbouw laders maken gebruik van de power over ethernet kabel en vormen deze om naar een Lightning of USB-C kabel welke weer in de tablet past. Met een ruim assortiment Inbouw laders van merken als Smart things, Redpark, TP-Link en vele andere merken vindt je bij tabletsolution.nl de juist oplossing voor inbouwladers en meer. Wil je bijvoorbeeld een passend wandhouder vinden? Bekijk hier het ruime aanbod wandhouders.

Makkelijk te installeren
De inbouwladers zijn makkelijk te installeren in bestaande standaard Europese inbouwdoos. Ook kan er gekozen worden om inbouw kastje weg te werken in of op een systeem plafond o.i.d.

Kom je er niet helemaal uit welke inbouwlader het beste geschikt is voor jou wandhouder/tablet. Neem dan gerust vrijblijvend contact op met onze klantenservice daar staan we je graag te woord. 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Tabletsolution 9.2 / 10 - 332 Reviews @ Kiyoh