Terug

Tablet vloerstandaards (11)

Op zoek naar een tablet vloerstandaard? Vind het bij Tabletsolution ✓ Bescherming en beveiliging ✓ De beste merken ✓ Vloerstandaard voor alle tablets en iPads

Tablet vloerstandaards

Tablet vloerstandaards

Vloerstandaarden zijn er in verschillende soorten en maten. Bent u op zoek naar een vloerstandaard voor uw iPad of voor uw Samsung tablet? Of bent u juist op zoek naar een standaard voor een andere tablet? Tabletsolution biedt verschillende oplossingen aan van verschillende merken.

iPad vloerstandaard

De iPad heeft een luxe uitstraling, die past bij het luxe imago van uw bedrijf. Het gebruik van een iPad vloerzuil optimaliseert uw presentatie op retail POS locaties zoals horeca, de beurzen of elke gewenste locatie. De tablet brengt uw product onder de aandacht en kan worden ingezet voor verschillende doeleinden zoals het verzamelen van leads of het informeren van uw doelgroep.

Met een iPad vloerstandaard staat de iPad stevig op de grond. Dankzij het fysieke ontwerp van de standaard worden het wifi-signaal en het geluid niet gestoord of beïnvloed door de houder. De standaarden zijn er in verschillende varianten, waardoor ze geschikt zijn voor onder meer:

Samsung tablet vloerstandaard

Samsung Galaxy Tab is een populaire tablet, die wordt vaak wordt gebruikt als Android-tegenhanger van Apple’s iPad. Ook voor deze tablet heeft Tabletsolution een breed assortiment vloerzuilen.

De behuizingen van de Samsung tablet vloerstandaard zijn afgestemd op het speciale formaat van de Samsung Galaxy Tab en varianten daarop. Ze zijn op maat gemaakt, waardoor het eenvoudig is om de tablet in de standaard te zetten: u schuift de tablet in de houder en deze blijft perfect op zijn plaats zitten. De Samsung vloerstandaard is beschikbaar in verschillende merken, zoals Tabboy, Vogel’s en Tabboy.

Vogel’s tablet vloerstandaard

Wilt u uw tablet plaatsen op een vloerzuil? Bekijk dan eens de Vogel’s tablet vloerzuilen. Dit is een praktische oplossing, die ook nog eens luxe uitstraalt. De hoogwaardige afwerking is kenmerkend voor tablet accessoires van Vogel’s. De Vogel’s vloerzuil is beschikbaar voor allerlei merken en types tablets.

Tabboy tablet vloerstandaard

De Tabboy tablet vloerstandaard is geschikt voor vrijwel alle tablets. Zo kan er een iPad of een Samsung Galaxy Tab in geplaatst worden, maar is bijvoorbeeld een HP Elitepad ook een optie. De tablet standaard heeft voldoende gewicht om stevig te blijven staan en is een echte blikvanger binnen uw bedrijf.

Universele vloerstandaard

Een universele tablet vloerstandaard kan worden gebruikt voor verschillende tablets in verschillende afmetingen, en van verschillende fabrikanten. Doorgaans zijn de standaarden geschikt voor tablets in de afmetingen 7 inch, 8 inch, 9 tot 11 inch en 12 en 13 inch.

Vaak hebben universele vloerstandaarden een cassette waarin de tablet wordt vastgezet. Bij veruit de meeste modellen is de cassette vrij draaibaar, zodat de tablet zowel staand als liggend neergezet kan worden. De meeste houders zijn beschikbaar in de kleuren zwart, wit, zilvergrijs en in geborsteld roestvrij staal. Kortom: er is voor elk gebruiksscenario een geschikte vloerstandaard.

Anti diefstal vloerstandaard

Geef dieven geen kans met de anti diefstal vloerstandaard. Anti diefstal vloerzuilen zijn ideaal voor openbare gelegenheden, zoals horeca, showrooms, beursstands en openbare kantoorruimtes. Anti diefstal standaarden zijn verkrijgbaar in alle gangbare maten en van diverse merken.

Een anti diefstal vloerstandaard heeft meestal een slotje, dat alleen met een sleutel te verwijderen valt. Daardoor is de anti diefstal standaard ideaal in openbare ruimten waar geen bureau, plafond of wand in de buurt is om de tablet aan te bevestigen. Dankzij deze beveiliging voorkomt u dat dieven uw tablet met bijhorende (gevoelige) data kunnen ontvreemden. Het investeren in een anti diefstal vloerzuil is zeker de moeite waard.

De juiste tablet vloerstandaard voor u

Er is ontzettend veel keuze. Wellicht dat u daarom hulp kunt gebruiken. Binnen onze webshop vindt u ook onze Keuzehulp. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom. U kunt ook contact met ons opnemen voor vragen of advies.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Tabletsolution 9.2 / 10 - 332 Reviews @ Kiyoh