Terug

Tabletsolution Keuzehulp

Tabletsolution keuze hulp voor uitzoeken van een juiste tabletstandaard of tablethouder

Tabletsolution heeft uit haar ervaringen deze keuze hulp geschreven.

Hiermee helpen we u de juiste keuze maken voor een beveiligde tablet standaard of houder. Uiteraard kunt u ons ook om hulp vragen via email of telefoon!


Probeer de onderstaande vragen voor uzelf te beantwoorden:


Welk merk en versie tablet wilt u gebruiken?
De meest gebruikte merken iPad en Samsung Galaxy TAB 10.1 hebben al veel versies op de markt gebracht. Helaas met vaak andere maten. Zie hier voor handig overzicht van de maten.
Er zijn een aantal universele behuizingen waar b.v. alle iPad versies in passen. Er zijn echter ook behuizingen waar maar één versie in past. Kijk dus goed welk merk/type u heeft.

Welke configuratie zoekt u?
Grofweg kunnen we ons assortiment indelen in tablet (wand)houders, tafelstandaards en vloerstandaards. Daarnaast zijn er nog tabletsloten. Bepaald vooruzelf welke configuratie u nodig heeft. Sommige merken zijn modulair opgebouwd en kunnen later nog in andere configuratie gebruikt worden. Tabletsolution heeft ook tablet oplossingen voor stangbevestigingen met heavy duty zuignappen.

Welke afsluiting is handig voor uw gebruik?
Tablet houders worden op verschillende manieren afgesloten voor beveiliging van uw tablet. Wilt u de tablet regelmatig uit de houder nemen dan is een cilinderslot met sleutel veel handiger. Is dit niet nodig dan is afsluiting met inbusboutjes afdoende. Deze zijn bij sommige houders extra lastig open te maken voor onbevoegden door het gebruik van Secure Torx boutjes.

Moet de tablet oplossing draaibaar zijn?
Vraag uzelf af of dat in het gebruik echt nodig is. We onderscheiden draaibaar van portrait naar landscape van de houder (+/- 90 graden). Dat kan handig zijn bij wisselende applicaties vnl. op de iPad. Kan ook irritant zijn als men steeds zit te draaien als het niet nodig is.
Daarnaast is er nog draaibaar om de as mogelijk bij tafelstandaards (ook wel swivel, 360 graden rotatie). Dat kan handig zijn als er meerdere kijkers zijn die niet naast elkaar staan of zitten. Bijvoorbeeld in kassa oplossing of aan leestafel.
Tenslotte zijn enkele merken uitgerust met kantel mechanisme (tilt). Handig om de kijkhoek bij te stellen. Deze tafelstandaard heeft zelfs alle draai mogelijkheden in één!

Moet de Home-Button afgedekt of bruikbaar zijn?
Niet alleen iPad, maar ook andere merken werken met een fysieke home-button. Een knop waarmee de gebruiker uit uw App of presentatie kan gaan. Afhankelijk van uw gebruik kan dat niet wenselijk zijn. Sommige merken leveren daarom een Home-button afdekking of hebben een speciale houder hiervoor. Overigens kan het gebruik van de Home-Button ook software-matig geblokkeerd worden.

Overige montage eisen?
Kijk hoe u de tabletoplossing van stroom kunt voorzien. De meeste houders houden rekening met doorvoer van een stroomkabel. Niet alle houders zijn even ruim en kunnen soms problemen geven met te dikke stekkers. Soms is een langere stroomkabel nodig.
Tafelstandaards zijn er vaak in 2 versies; losse standaards en tafelvast. Deze laatste kunnen aan de tafel of balie vastgeschroefd worden. Ook dat ligt aan uw gebruik.


(C) Tabletsolution 2014-2017Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Tabletsolution 9.2 / 10 - 332 Reviews @ Kiyoh