Terug

Nieuw model iPad Air tafelstandaard bij Tabletsolution

  • 02 / 10 / 2016 0
Nieuw model iPad Air tafelstandaard bij Tabletsolution

iPad Air tafelstandaard voor vaste montage op balie of tafel.

Tabletsolution heeft een nieuw model iPad Air  tafelstandaardonder haar huismerk in het assortiment.


De TS-Stand iPad Air tafelstandaard gemaakt voor vaste montage op balie of tafel. Deze anti-diefstal iPad tafelstandaard kenmerkt zich door een strak design en goede afwerking. De iPad Air ligt gefixeerd  in de cassette die eenvoudig  met pinslot af te sluiten is. De TS-Stand  kan optioneel uitgerust worden met rotatie voet waardoor de houder gemakkelijk 270° gedraaid kan worden.*Pad Air tafelstandaard voor vaste montage op balie of tafel. Kan zowel van bovenaf vastgeschroefd worden (schroeven worden afgedekt met rozet), als door het blad heen.
*De standaard is gebogen onder een hoek van 45 graden  naar de gebruiker. In de praktijk is dit de beste lees- en kijkhoek.
*De aluminium buis is voorzien van een poedercoat laag en heeft aan de uiteinden vier schroefgaten voor de bevestiging van de montageboutjes.
*De USB kabel kan door de holle buis van de cassette door de balie of uit rozet over balie geleid worden. De iPad hoeft dus nooit verwijderd te worden om op te laden en de kabel is volledig uitzicht.
*De achterzijde van de cassette is gemaakt van ABS kunststof, een van de sterkste soorten kunststof,  met een stalen voorzijde. De cassette wordt afgesloten met een pinslot aan de zijkant en kan naar keuze in portrait of landscape gemonteerd worden.
*De iPad ligt stevig gefixeerd en beschermd in de cassette door het gebruik van een speciale zachte thermoplastic (TPE) Fitkit. Deze is per iPad Air versie verschillend en moet dus bij bestellen gekozen worden.
*Het is mogelijk om de home-button af te dekken door gebruik van een andere Facecover. Deze zwarte dunne acryl kunststof plaat is laser gesneden en ligt over de iPad onder de deksel. Vormt tevens een strakke decoratieve omlijsting van  de iPad. Leverbaar met home-button open of dicht. De frontcamera is altijd vrij.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Tabletsolution 9.2 / 10 - 332 Reviews @ Kiyoh