Terug

De Beste Tablet Houders voor je Samsung Galaxy Tab A9+

De Beste Tablet Houders voor je Samsung Galaxy Tab A9+

Tabletsolutions heeft de beste houders voor de Samsung Galaxy Tab A9+ op een rij gezet. Ontdek stijlvolle en functionele opties voor zowel aan de muur als op tafel. Van de strakke Displine Companion Wall 2.0 tot de veelzijdige Armourdog ModLoc tafelstandaard, er is een perfecte houder voor elke omgeving.

De Samsung Galaxy Tab A9+ 11 Inch is een comfortabel tablet geschikt voor zakelijk gebruik maar ook geschikt voor het hele gezin.  Voor deze tablet zijn een aantal top tablethouders beschikbaar.  Voor aan de muur of op tafel, tabletsolution heeft het allemaal. Wij hebben voor u hier een top 5 aan tablethouders gemaakt.

Displine Companion Wall 2.0 wandhouder Samsung Galaxy Tab A9+

We beginnen met de tablet houder voor aan de muur van Displine. Deze strakke tablethouder (Companion Wall 2.0.) is een verfijnde Samsung-muurbeugel. Hij heeft een ontzettend mooie uitstraling doordat hij is gemaakt van aluminium, afgewerkt met een poedercoating. Ook  is hij voorzien van een USB-oplaadkabel.  Het frame wordt direct op de muur bevestigd. Het frontpaneel is magnetisch en dus snel afneembaar, dit is ontzettend fijn, aangezien de tablet makkelijk gebruikt kan worden. Dankzij de strakke uitstraling van deze tablethouder past deze perfect in uw woning, winkel of restaurant noem maar op.

Companion Wall 2.0 wandhouder Samsung Galaxy Tab A9+

Armourdog ModLoc Tafelstandaard met Rotatie voor de Samsung Galaxy Tab A9+ (11")

De Armourdog tafelstandaard is met zijn professionele uitstraling perfect om bijvoorbeeld op de balie van uw winkel te plaatsen. Deze tablethouder biedt uitstekende diefstalbescherming, aangezien de tablet aan de achterkant op slot kan worden gezet.

Daarnaast is de ModLoc tafelstandaard kantelbaar en kan hij worden gedraaid, wat handig is om de tablet naar de klant te richten. Deze rotatie is ook vast te zetten voor een stabiele weergave. Met zijn veelzijdigheid en beveiligingsfuncties is deze tafelstandaard ideaal voor een zakelijke omgeving.

ModLoc  Tafelstandaard met Rotatie voor Samsung Tab A9+ (11")ModLoc  Tafelstandaard met Rotatie voor Samsung Tab A9+ (11")

Deze tablet houder kan doormiddel van een paar schroefjes worden bevestigd.

Wilt u liever niet schroeven? Geen probleem er is ook een optie beschikbaar dat de tablethouder doormiddel van een klem kan worden vast gemonteerd.

Met zijn veelzijdigheid, beveiligingsfuncties en eenvoudige installatie is deze tablethouder zeker een topkeuze.

Displine Companion Wall Home Slide-in wandhouder Samsung Tab A9+

Er staat natuurlijk nog een prachtige strakke wandhouder van Displine in de lijst.  Deze tablet/wandhouder voor de Samsung Galaxy Tab is eenzijdig open, wat ideaal is als u de tablet wilt gebruiken om even het nieuws te lezen of het kijken van  Netflix.  De tablet-wandhouder heeft een geïntegreerde USB-C oplaadpoort, gecombineerd met de optionele inbouwvoeding hierdoor kunt u uw tablet opladen zonder zichtbare kabels wat zorgt voor een chique uitstraling. Hij is beschikbaar in het wit en zwart, dit zorgt ervoor dat hij bij ieder interieur past. Van winkel tot woning de wand-houder van Displine staat goed in elke ruimte. 

Companion Wall Home Slide-in wandhouder Samsung Tab A9+

Maclocks Compulocks Galaxy Tab A9+ Enclosure Wall Mount - Apex- Montage opties

De tablethouder van Maclock heeft een praktische functie ideaal voor bijvoorbeeld in uw winkel. Er zijn, dankzij de combinaties van de Maclock VESA veel verschillende opties om deze tablet te monteren, aan de tafel, vlak aan de muur, met een afstand van de muur etc. zie voor alle opties onze website.

Wat deze houder zo praktisch maakt is dat hij diefstalbestendig is, en gemakkelijk open kan worden gemaakt met de sleutel. Ook kunnen de camera's aan de voor- en achterkant van de tablet gemakkelijk gebruikt blijven worden. 

Compulocks Galaxy Tab A9+ Enclosure Wall Mount - Apex- Montage optiesCompulocks Galaxy Tab A9+ Enclosure Wall Mount - Apex- Montage opties

TABDOQ Samsung tablet vloerstandaard

Nu even een ander soort tablethouder, geen tablethouder voor de tafel of wand, maar voor de vloer, de tablet vloerstandaard van TABDOQ. Deze tablet vloerstandaard is perfect voor commercieel gebruik in openbare ruimtes zoals bijvoorbeeld in winkels, kantoren of tijdens beurzen. De tablet vloerstandaard van TABDOQ is ook gemakkelijk te vervoeren.  De rechthoekige voet zorgt ervoor dat hij ook makkelijk plat blijft liggen, bijvoorbeeld achterin de auto. Nog meer ruimte besparen? De poot bestaat uit twee delen en kan met de meegeleverde inbussleutel gemakkelijk gedeeld worden.

 

Samsung tablet vloerstandaard

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Tabletsolution 9.2 / 10 - 332 Reviews @ Kiyoh