Terug

Simpli Dock & Charge je iPad!

  • 13 / 02 / 2022 0
Simpli Dock & Charge je iPad!

Met het SimpliDock ™ -tabletmontagesysteem kunt u uw iPad® snel en eenvoudig in het dock plaatsen, opladen en gemakkelijk toegang krijgen. Ons gepatenteerde, verzonken iPad-dock benadrukt de esthetiek van Apple en vormt een perfecte aanvulling op uw interieurontwerp.

SimpliDock biedt superieure techniek, slankere randen, betere materialen, luxueuze afwerkingen, eenvoudigere installatie en veelzijdige wandplaatsing.

Perfect voor smart home, beveiliging, bewaking, muziek of bliksembesturing. Of gebruik in commerciële ruimtes voor vergaderruimte, prikklok, openbare kiosk, patiëntinformatie, enz. Combineer de SimpliDock ™ met uw favoriete iPad®-app voor een onverslaanbare touchscreen-bedieningsoplossing die altijd binnen handbereik is!

Elegant ontwerp Denk niet dat het toevoegen van een iPad aan de muur betekent dat u de schoonheid van uw huis of bedrijf moet opofferen! Ons gepatenteerde, verzonken iPad-dock benadrukt het ontwerp van Apple en past perfect bij de esthetiek van uw interieur.

Handig Stop met worstelen met lelijke laadstekkers en verwarde kabels! Door een iPad-dock met stroom in de muur toe te voegen, heb je een handige plek om je iPad® te docken, zodat hij altijd opgeladen en klaar voor gebruik is, precies waar je hem nodig hebt.

Vaste of verwijderbare iPad®SimpliDock ™ is de enige verzonken iPad-wandsteun waarmee u in minder dan 2 seconden kunt docken en uitwerpen! Verschillende sterke magneten houden de iPad stevig op zijn plaats, maar door stevig te drukken kan de iPad worden uitgeworpen wanneer dat nodig is. Voor projecten waar de iPad® op zijn plaats moet blijven, gebruikt u gewoon de meegeleverde "Fixed Adapter" om de iPad® tijdens de installatie in het dock te vergrendelen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Tabletsolution 9.2 / 10 - 332 Reviews @ Kiyoh