Terug

Samsung Galaxy Tablets valbestendige, spatwaterdichte of waterdichte cases (0)

Valbestendige & waterdichte bescherm cases voor Samsung Galaxy Tablets. Standaard zijn niet alle tablets even geschikt voor een regenbui. Bescherm uw tablet daarom met één van onze vele waterdichte tablet beschermingshoezen- en cases.

Filters

    Geen producten gevonden...

Samsung Galaxy Tablets valbestendige, spatwaterdichte of waterdichte cases

Samsung Galaxy tablet waterdicht? Standaard zijn niet alle tablets even geschikt voor een regenbui. Bescherm uw tablet daarom met één van onze vele waterdichte tablet beschermingshoezen- en cases. Of u nou een spatwaterdichte tablet nodig heeft of een 100% waterdicht en onderdompelbare IP-X8 gecertificeerde tablethoes wil gebruiken, wij helpen u graag verder.

Samsung tablet waterdicht maken met beschermhoezen en cases

Samsung Galaxy tablets bieden fabrieksaf helaas geen goede bescherming tegen een val in het water of een flinke regenbui. Om de levensduur van uw kostbare tablet aanzienlijk te verlengen kan een waterdichte tablethoes uitkomst bieden. Om de juiste keuze te maken is het belangrijk om te bepalen welke mate van waterdichtheid u in de praktijk nodig zal hebben.

Om waterdichtheid te meten is de IP-X standaard in het leven geroepen. Bekijk de specificaties van elke gradatie hieronder om erachter te komen welke mate van bescherming u nodig heeft. Over het algemeen geldt: hoe meer waterbescherming, hoe hoger de prijs.

IP-X3 is spatwaterdicht. Dat betekent dat er geen water door de case mag lekken als deze 10 liter water per minuut te verduren krijgt onder een hoek van min 60 tot plus 60 graden. IP-X3 geeft een basisbescherming tegen water op uw tablet.

IP-X4 is plenswaterdicht. Hoeveel water er volgens deze standaard op de tablet kan komen is gelijk aan IP-X3, namelijk 10 liter per minuut. Het verschil zit erin dat het bij IP-X4 niet uitmaakt onder welke hoek het water op de tablet komt.

IP-X5 is sproeidicht. Per minuut kan deze bescherming tot 12,5 liter water verdragen ongeachte de hoek waaruit het water op de tablet komt. In vergelijking met de iets lagere standaard IP-X4 geeft IP-X5 net iets meer bescherming.

IP-X6 is de hoogst haalbare specificatie betreft besproeiing. Het gaat niet nog niet over daadwerkelijke onderdompeling zoals bij IP-X7 en IP-X8. Per minuut kan de IP-X3 standaard minimaal 100 liter water per minuut kunnen weerstaan zonder lekkage.

IP-X7 is 100% waterdicht op instapniveau. Accessoires die voorzien zijn van de IP-X7 standaard bieden waterdichtheid tot maximaal 1 meter diep onder water. Daarbij komt de beperking dat deze waterdichtheid maximaal 30 minuten is. Voor waterdichtheid van het hoogste niveau is de volgende standaard, IP-X8 de oplossing.

IP-X8 is 100% waterdicht zonder verdere beperkingen zoals het aantal liter per minuut of de diepte. IP-X8 is simpelweg zo waterdicht als men van een tabletcase mag verwachten. Hoewel accessoires met de IP-X8 standaard 100% waterdicht zijn kunnen sommige elektronische apparaten simpelweg niet zo lang onder water zonder te beschadigen. Dus ook zonder dat er water bij de tablet komt kan het gebeuren dat deze schade oploopt als deze te lang onder water blijft. Controleer de specificaties van uw apparaat vooraf bij de fabrikant voordat u de tablet onder water gaat gebruiken.

Schok- en valbestendige covers voor Samsung Galaxy tablets

Naast waterdichte tabletcovers hebben wij ook een uitgebreid assortiment aan val- schok- en stofwerende tablethoezen. Instapmodellen bieden over het algemeen alleen bescherming tegen lichte val- en schokschade terwijl sommige high end modellen ook volledig stofdichte bescherming bieden.

Hulp nodig bij het beschermen van uw Samsung Galaxy tablet?

Tabletsolution biedt u alles op het gebied van zakelijke tablet accessoires en bescherming. Neem contact op via de live chat of ons contactformulier. We helpen u graag bij beschermen van uw tablet.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Tabletsolution 9.2 / 10 - 332 Reviews @ Kiyoh
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »