Terug

Heckler Design Windfall Prime iPad 10.2-inch 7th & 8th &9th Generation

 • Windfall Prime iPad 10.2-inch 7th & 8th &9th Generation
 • Windfall Prime iPad 10.2-inch 7th & 8th &9th Generation
 • Windfall Prime iPad 10.2-inch 7th & 8th &9th Generation
 • Windfall Prime iPad 10.2-inch 7th & 8th &9th Generation
 • Windfall Prime iPad 10.2-inch 7th & 8th &9th Generation
 • Windfall Prime iPad 10.2-inch 7th & 8th &9th Generation

Choose from:

Besteld op werkdag voor 16:00, volgende dag geleverd

 • SKU: 1286
 • Artikelcode: H600X- BG

€168,19
(€ 139,- Excl. btw)

Buy now, pay later

 • Gratis verzending TooltipBinnen Nederland en België geldt altijd gratis verzending
 • De specialist in tablet bevestiging
 • Voor consumenten en bedrijven
 • Showroom zakelijke afnemers
Placeholder9,2

335 beoordelingen

“Kundig advies en snelle levering!”

Productomschrijving

Heckler Design Windfall Prime iPad 10.2-inch 7th & 8th &9th Generation

Windfall Stand Prime.  De elegante Point-of-Sale standaard voor Windfall Prime iPad 10.2-inch.

Mooi
Uw indrukwekkende winkel verdient beter dan een onhandige POS of iPad standaard. Windfall's elegant design straalt kracht uit, met behoud van de slanke profiel van de iPad. Monteer uw kassalade en bonprinter uit het zicht voor de ultieme point-of-sale ervaring.

Pivot en Slide
Windfall unieke Pivot-en-Slide design maakt het gemakkelijk om op het scherm handtekeningen te verkrijgen van uw klanten terwijl de iPad stevig aan de balie bevestigd is. En in tegenstelling tot concurrerende 'flip-over' ontwerpen, met de Windfall, kunnen u en uw klant tegelijkertijd naar het scherm kijkt.  U kunt ook de Windfall verankeren in een vaste positie.

Kensington Security Slot
Kunt u geen gaten boren in de balie? Geen zorgen. Windfall is voorzien van een Kensington Security Slot aansluiting aan de achterzijde. Dit betekent dat u discreet uw Windfall vast kunt maken aan bijvoorbeeld een tafelpoot via een Kensington Security Cable (slot niet inbegrepen) - ideaal voor het maken van ad-hoc point-of-sale-stations op beurzen en boerenmarkten.

Solide en veilig
Windfall's body is een ononderbroken stuk dik, laser gesneden staal, afgewerkt met duurzame, fijne-gepoedercoate toplaag. Uw iPad is gemonteerd in de Windfall met vier sabotagebestendige schroeven. Dit ontwerp zorgt voor de juiste hoeveelheid de veiligheid hit-en-run iPad diefstal in winkels te voorkomen. Montagegereedschap meegeleverd.

Zeker maar volledig functioneel
De Windfall houdt uw iPad veilig terwijl de camera's, luidsprekers, mobiele antenne, Lightning-pin poort, audio-aansluiting, en de home-button knop toegankelijk. Alleen de volume knoppen en scherm-rotatie-lock schakelaar niet toegankelijk zijn. Tip: u kunt snel toegang krijgen tot deze functies met een dubbele tik op de Home-button knop.


Symmetrische Ontwerp
Installeer een iPad in de Windfall met de Home knop aan de linker-of rechterkant. Hoe dan ook, blijven alle naar voren van de iPad sensoren en camera gedeblokkeerd. Gebruik Guided Access iOS-functie om de gebruiker toegang tot de hardware knoppen en software features te controleren - ideaal voor het maken kiosk installaties.

Compatibelmet vele populaireKaartlezers
Het is nog nooitzo eenvoudig geweest omeen eenvoudige point-of-sale systeem te creëren. Meteen iPaden SquareRegister (nu alleen beschikbaar in USA en Canada),je bent in business. Windfallis compatibel metiDynamoMagTek's kaartlezerdit betekent dat u kuntgebruik maken van allepopulaireoplossingen, zoalsShopKeepenLavu, datdeze veelzijdigehardwarete kunnen benutten.iZettleenVeriFoneSAILlezerswerken ookprima metmeevaller.

Specificaties
-gepoedercoat staal uit één geheel
-Alleen geschikt Windfall Prime
iPad 10.2-inch 7th Generation (A2200, A2198, A2232)
iPad 8th Gen 2020 (10.2") (A2270, A2428, A2429, A2430 )
iPad 9th Gen 2021 (10.2") (A2603, A2604)

-inclusief bevestigings materiaal en inbussleutel
-iPad Air beveiligd met speciale inbusschroeven
-inclusief slide en non-slide plakkers
-1x Kensington aansluiting
-gewicht circa 1.3 KG
-Kleuren: Zwart-grijs (RAL 7021)
 

Optionele Draaitafel (Pivot Table)
Het installeren van Windfall is nu nog eenvoudiger. Met draaitafel kunt u de Windfall  veilig monteren op elk oppervlak zonder de noodzaak om een gat te boren. U kiest ervoor de draaitafel  permanent te installeren met de meegeleverde, dubbelzijdig, peel & stick schijf of de enkelzijdige met peel & stick schijf van schuim. De draaitafel heeft een aansluitpunt voor  een KensingtonClickSafekabelslot (niet inbegrepen) voor extraflexibiliteit bij de installatie.

Optionele vastschroef set (Pivot Tag)aan bv balie. Gebruik een optionele Pivot Tack voor een door balie verankering; de houder is draaibaar en de kabel kan ook door de balie afgevoerd worden. De pivot Tack kan met de meegeleverde pin of hangslot (niet inbegrepen) vastgezet worden.  (zie gerelateerde producten), niet te combineren met Pivot Table!


Eigen import van uit USA.

 

Andere producten van Heckler Design.

 

Product tags

Reviews

Gerelateerde producten

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Windfall Prime iPad 10.2-inch 7th & 8th &9th Generation

  Windfall Prime iPad 10.2-inch 7th & 8th &9th Generation

  € 168,19 (€ 139,- Excl. btw)

  Tabletsolution 9.2 / 10 - 332 Reviews @ Kiyoh