Terug

Heckler Design (14)

Filters

Heckler Design

Hecker Design is ontstaan uit eigen behoefte van de oprichters om producten te maken die voldoen aan hun eigen hoge kwaliteitseisen. Het team van Hecker Design heeft al tientallen karakteristieke laptop- en tablethouders, wandhouders en houders voor audiovisueele apparaten ontworpen en geproduceerd.
Al deze producten worden ontworpen onder de lijfspreuk "Protect the world from boring hardware". Dat gezegd, Heckler Design producten zijn in essentie kinderlijk eenvoudig in gebruik, ontworpen voor de lange termijn en afgewerkt met hoogwaardige materialen.

VESA montageframes van Heckler

Met Heckler VESA montageframes voor monteert u elke iPad op elke muur of VESA compatibele arm. Het anti-diefstal ontwerp beveiligt uw iPad tegen ongeoorloofd uitnemen terwijl alle knoppen en poorten gemakkelijk bedienbaar blijven voor geauthoriseerd personeel. Hierdoor zijn Heckler VESA montageframes een uitstekende keus als het gaat om POS montage- en gebruik van iPads.

iPad- & universele Heckler Design tabletstandaards

Heckler Design Tablethouders voor iPad zijn op de milimeter nauwkeurig ontworpen voor uw Apple iPad. Zo combineert Heckler Design moderne lijnen die naadloos aansluiten op de blauwtekeningen van Apple's iPad. Hoogwaardige materialen en afwerking maken Heckler tabletstandaards geschikt voor intensief professioneel gebruik op POS locaties, bijvoorbeeld in de horeca of in retail.

Heckler Windfall POS houder voor Payleven en Adyen pinapparaten

Altijd direct betaald krijgen en de juiste uitstraling uitdragen naar uw klanten met de Heckler Design Windfall Cradle POS houder voor Payleven en Adyen pinapparaat. Deze houder is vervaardigd uit hoogwaardig staal met gepoedercoate afwerking.

Heckler wallmounts voor muurbevestiging

Hoogwaardig gefabriceerde wallmounts op maat gemaakt voor uw iPad. Een samenspel van elegante, moderne lijnen en robuuste materialen die vanaf de grond af ontworpen zijn om lang mee te gaan. Door het slimme ontwerp lijkt de wandhouder vlak voor de muur te zweven hetgeen zorgt voor een uiterst eigentijdse uitstraling.

Heckler Windfall tafelstandaards voor iPad

Heckler Design Tafelstandaards voor iPad en universele tablets stellen u in staat op de tablet vanuit elke gewenste hoek te bekijken en bedienen. Afhankelijk de het beoogde gebruiksscenario zijn er zowel liggende als staande varianten beschikbaar.

Door de slim ontworpen standaard bedient u de iPad moeiteloos terwijl u de handen vrij houdt. Zo hoeft u de tablet niet constant vast te houden of neer te leggen en blijft deze voor zowel u als eventuele gesprekspartners op elk moment afleesbaar en te bedienen.

Voor elk interieur is een passende tafelstandaard verkrijgbaar. Kies bijvoorbeeld voor een exemplaar met luxe zwarte afwerking of een opvallende tabletstandaard met premium gepolijst roestvrijstaal.

Meeting Room Consoles van Heckler Design

Door het Kensington Security Lock op de achterkant de de Meeting Room Console blijft uw iPad altijd op een vaste plaats. Zo bent u ervan verzekerd dat de iPad bij elke meeting gewoon op de juiste plaats te vinden is. De hoek waarin de tablet in deze Meeting Room Consoles gefixeerd worden is ideaal om de iPad ergonomisch verantwoord te gebruiken terwijl u een videocall voert.

Zoom Room Consoles ontworpen door Heckler

Zoom Room Consoles zijn in samenwerking met Zoom ontworpen voor de allerbeste Zoom ervaring. Het slimme ontwerp stelt u in staat om de iPad moeiteloos te bedienen tijdens Zoom videogesprekken. Robuuste anti-diefstalmechanismen zorgen ervoor dat de iPad op zijn plaats blijft en verlagen de kans op diefstal drastisch. Dit alles zonder een compromis op het moderne ontwerp dat samensmelt met de lijnen van uw iPad.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Tabletsolution 9.2 / 10 - 332 Reviews @ Kiyoh