Terug

Tabletsolution is Channel Partner Tablet EX Gear Europe

  • 13 / 06 / 2021 0
Tabletsolution is Channel Partner Tablet EX Gear Europe

De Ruxton Tablet Packs zijn ontworpen om comfortabele en ergonomische ondersteuning te bieden aan veldgebruikers van tabletcomputers. De tablet is handig geplaatst in een pack met ritssluiting dicht bij het lichaam.

Het Ruxton pack is ontworpen om comfortabele en ergonomische ondersteuning te bieden aan gebruikers van tablets. De tablet is handig geplaatst in het zakje met ritssluiting dicht bij het lichaam. Het is stevig aan het harnas bevestigd door een snelsluiting die aan de achterkant van de tablet is bevestigd met een zelfklevende klittenband. De tablet wordt opgeborgen en vervoerd in de zak met ritssluiting. Rits de zak open, vouw de voorkant van de verpakking naar beneden om de tablet staand of liggend te bevestigen. Alle drie de maten van het Ruxton-pack zijn bevestigd aan het comfortabele Comox-harnas.

De onderdelen van het Ruxton Pack zijn zwart. Het hoge zichtbaarheidspakket stelt de gebruiker echter in staat om de zichtbaarheid van de Ruxton-pack en het harnas te verbeteren door de toevoeging van de oranje voorkant en de schouderbedekking.

Bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld, landmeters, drone piloten, bosbouwers, Gemeente en landelijke overheden, enqueteurs etc etc.

Nu te koop bij Tabletsolution.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Tabletsolution 9.2 / 10 - 332 Reviews @ Kiyoh