Terug

Tablet EX Gear (13)

Filters

Tablet EX Gear

Tablet Ex Gear ontwerpt en produceert robuuste, ergonomische en comfortabele oplossingen om vrijwel elke tablet overal en altijd te gebruiken. Cruciaal als u afwisselend uw handen nodig heeft en tegelijkertijd de tablet moet bedienen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan meetwerkzaamheden, onderzoekswerk, enquêteren en andere buitenwerkzaamheden.

Ruxton tablet packs

De core productlijn van Tablet Ex Gear bestaat uit de zogeheten Ruxton Tablet Packs. Met deze Tablet Packs vervoert u praktisch elke denkbare tablet op de voorkant van uw lichaam. Op het moment dat u de tablet wil gebruiken opent u de Tablet Pack en klapt de tablet horizontaal uit zodat u deze niet met uw handen vast hoeft te houden. Zo heeft u de tablet handsfree paraat op elke gewenste locatie.

Ruxton Tablet Packs zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten (small, medium en large). Let op: Deze maten staan los van de kledingmaat van de drager. De maten van deze tablet packs zijn gebaseerd op de grootte van de te plaatsen tablets.

Alle Ruxton Tablet Packs zijn geschikt voor personen met een lengte tussen de 152 en 198 centimeter. Let ook op de maximale omtrek van het middel: maximaal 140 centimeter.

Small afmetingen en compatibility

Geschikt voor tablets met een schermdiagonaal van maximaal 10 inch. De maximale afmetingen voor elke tablet, ongeacht het merk of type zijn 255x192x45 milimeter. Denk hierbij aan de meest compacte tablets op de markt. Bekijk maat small in regulier design of met high visibility kleurstelling.

Medium afmetingen en compatibility

Geschikt voor tablets met een schermdiagonaal vanaf 10 tot maximaal 12 inch. De maximale afmetingen voor elke tablet, ongeacht het merk of type zijn 295x215x45 milimeter. Ter indicatie, de medium varianten zijn onder meer geschikt voor onderstaande devices. Bekijk maat medium in regulier design of met high visibility kleurstelling.

  • Panasonic FZ-G1
  • iPad 9.7, 10.2 & Pro 11 inclusief stevige casing

Large afmetingen en compatibility

Geschikt voor tablets met een schermdiagonaal vanaf 10 inch. De maximale afmetingen voor elke tablet, ongeacht het merk of type zijn 325x245x45 milimeter. Ter indicatie, de large varianten zijn onder meer geschikt voor onderstaande devices. Bekijk maat large in regulier design of met high visibility kleurstelling.

  • iPad Pro 12.9 inch
  • Panasonic CF33
  • Getac F110

High visibility Ruxton Tablet Packs

Naast de reguliere zwarte Ruxton Tablet Pack heeft Tablet Ex Gear de high visibility variant ontworpen. Bij deze variant is het standaard zwarte ontwerp vervangen door een high visibility design met fluoriserend oranje en reflecterende zilverkleurige strips aan zowel de voor- als achterkant van het product. Deze kleurstelling zorgt voor een sterk verbeterde zichtbaarheid van de drager.

Waarschuwing: De high visibility kleurstelling is op geen enkele wijze een vervanging of aanvulling op gecertificeerde high visibility kleding.

Holsters, pockets en pouches

Ter ondersteuning van de tablet packs zijn diverse accessoires verkrijgbaar waaronder de Tablet Ex Gear fleshouder (geschikt voor voorwerpen met een diameter tot 7,5 centimeter. Denk hierbij aan drinkflessen maar ook werkmaterialen zoals verfspuitbussen.

Ook voor handheld radios en walkie talkies is een speciaal ontworpen Tablet Ex Gear radio holster ontwikkeld waardoor uw radio altijd binnen handbereik is, zelfs als u de tablet in gebruikt heeft.

Tablet Ex Gear kopen in Nederland

Tabletsolution.nl helpt u graag verder als dé officiële channel partner van Tablet Ex Gear in Nederland en België. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek, wij helpen u graag verder.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Tabletsolution 9.2 / 10 - 332 Reviews @ Kiyoh