Terug

iPad (2022/10.9") 10th gen vloerstandaards (8)

Filters

iPad (2022/10.9") 10th gen vloerstandaards

Ontdek onze iPad 10e generatie (2022) vloerstandaards: Stabiel, Functioneel en Veilig

Welkom bij onze selectie van hoogwaardige vloerstandaards voor de iPad 10e generatie (2022), perfect voor gebruik op beurzen, in retailomgevingen of op kantoren. Deze standaards bieden een combinatie van stabiliteit, functionaliteit en beveiliging, waardoor uw iPad veilig en gemakkelijk toegankelijk blijft, waar u deze ook plaatst.

  1. Tabboy XL: met stalen verzwaarde poot en slotafsluiting**: De Tabboy XL staat bekend om zijn robuuste constructie en betrouwbare beveiliging. Met een stalen verzwaarde poot biedt deze standaard maximale stabiliteit, zelfs in drukke omgevingen zoals beurzen. Het ingebouwde slot zorgt ervoor dat uw iPad veilig op zijn plaats blijft, terwijl u toch gemakkelijk toegang hebt tot het scherm en alle functies.

  2. TABDOQ: De TABDOQ vloerstandaard combineert elegantie met functionaliteit. Het slanke ontwerp past perfect in elke retailomgeving of kantoorsetting. Ondanks zijn slanke profiel biedt de TABDOQ nog steeds uitstekende stabiliteit dankzij de hoogwaardige constructie. Met zijn veilige vergrendelingsmechanisme kunt u met een gerust hart uw iPad achterlaten, wetende dat deze goed beschermd is.

  3. Durable Maclocks: Durable Maclocks staan bekend om hun duurzaamheid en veelzijdigheid. Deze vloerstandaards bieden een breed scala aan aanpassingsmogelijkheden, waardoor u de perfecte kijkhoek kunt vinden voor uw iPad. Het robuuste ontwerp zorgt ervoor dat uw apparaat veilig blijft, zelfs in drukke omgevingen. Met het geïntegreerde vergrendelingsmechanisme kunt u uw iPad met vertrouwen tentoonstellen, wetende dat deze goed beschermd is tegen diefstal.

Ongeacht welke vloerstandaard u kiest uit ons assortiment, u kunt er zeker van zijn dat uw iPad veilig en goed gepresenteerd wordt, waar u deze ook gebruikt. Maak indruk op uw klanten, bezoekers of collega's met een professionele en beveiligde manier om uw iPad te gebruiken in elke setting.

Breng Functionaliteit naar Nieuwe Toepassingen
Naast het gebruik op beurzen, in retailomgevingen en op kantoren, zijn iPad vloerstandaards ook ideaal voor specifieke toepassingen zoals kiosken, kassa's en klanttevredenheidsonderzoeken.

  1. Kioskgebruik: Met een iPad vloerstandaard kunt u eenvoudig interactieve kiosken creëren voor zelfbedieningsdoeleinden. Of het nu gaat om het verstrekken van informatie, het verwerken van bestellingen of het bieden van toegang tot specifieke applicaties, de vloerstandaard zorgt voor een stabiele en veilige opstelling, waardoor klanten gemakkelijk toegang hebben tot de informatie die ze nodig hebben.

  2. Kassatoepassingen: Voor winkels en bedrijven die iPads gebruiken als kassasysteem, bieden vloerstandaards een handige en ruimtebesparende oplossing. Door de iPad op een ergonomische hoogte te plaatsen, kunnen medewerkers transacties snel en efficiënt verwerken, terwijl de iPad veilig wordt vastgehouden door de standaard. Dit zorgt voor een gestroomlijnde kassa-ervaring voor zowel medewerkers als klanten.

  3. Klanttevredenheidsonderzoeken: Met iPads in vloerstandaards kunnen bedrijven gemakkelijk klanttevredenheidsonderzoeken uitvoeren op locatie. Of het nu gaat om het verzamelen van feedback na een aankoop, het registreren van tevredenheid tijdens een evenement of het ontvangen van suggesties voor verbetering, de vloerstandaard zorgt voor een professionele en gestroomlijnde manier om interactie te hebben met klanten.

Kortom, iPad vloerstandaards bieden een veelzijdige oplossing voor een breed scala aan toepassingen, waaronder kiosken, kassa's en klanttevredenheidsonderzoeken. Met hun stabiliteit, beveiliging en gebruiksgemak helpen ze bedrijven om efficiënter te werken en een betere ervaring te bieden aan zowel medewerkers als klanten.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Tabletsolution 9.2 / 10 - 332 Reviews @ Kiyoh