Terug

Verrijdbare vloerstandaards voor tablets (6)

Universele verrijdbare in hoogte instelbare vloerstandaards. Perfect geschikt voor gezondheidszorg, logistiek (magazijn), verkoopzuil, spreektafel of tijdelijk werkstation.

Filters

Verrijdbare vloerstandaards voor tablets

Verrijdbare vloerstandaards geven u de mogelijkheid om de tablet snel, efficient en moeiteloos te verplaatsen. Bij verplaatsing blijft de tablet elk moment op dezelfde hoogte. Daardoor zijn verrijdbare vloerstandaards uitermate geschikt voor zorginstellingen zoals verzorgingshuizen, ziekenhuizen en klinieken.

Maar ook in commerciële sectoren zoals de logistiek en in retail zijn deze tablethouders op wielen uitstekend inzetbaar. Denk bijvoorbeeld aan een orderpicker die zijn bestellingen van de tablet afleest en afvinkt terwijl hij zijn handen vrij heeft om de producten vanuit de schappen mee te nemen.

In retail omgevingen doet de vloerstandaard op wielen dienst als verkoopzuil waarbij medewerkers direct alle benodigde klantgegevens kunnen inzien en aanpassen om de klant beter van dienst te zijn. Zo kan direct een relevante up- of cross sell worden uitgevoerd op basis van het huidige klantprofiel.

Van COW (Computer On Wheels) naar TOW (Tablet On Wheels)

Waar vroeger voornamelijk laptops of zelfs desktop computers gemobiliseerd werden is de trend voor veel toepassingen tegenwoordig om te kiezen voor de meer handzame tablets. Doordat tablets qua rekenkracht vaak niet meer onderdoen voor een desktop of laptop zijn tablets in veel gevallen een uitstekende keus.

MacLocks

MacLocks biedt topkwaliteit verrijdbare vloerstandaards voor praktisch elke gangbare tablet. Prijstechnisch gezien bedient dit merk het midden- tot hoogsegment. Van de in hoogte verstelbare MacLocks Cling Rise Extended Tablet Stand tot de MacLocks VESA mount Rise Extended Tablet Stand, voor elk gebruiksscenario heeft dit merk een oplossing van de hoogste kwaliteit. Voor budget uitvoeringen adviseren we om één van onze Tabboy verrijdbare vloerstandaards te bekijken.

The Joy Factory

Op het gebied van verrijdbare tabletstandaards biedt The Joy Factory specialistische producten gericht op de zorg. Zo zijn zowel de Joy Factory AgileGo Magnet Cart als de Joy Factory AgileGo VESA cart voorzien van een handvat waardoor medewerkers de tablet snel en moeiteloos door de zorginstelling kunnen verplaatsen. Qua afwerkingsniveau en bouwkwaliteit staan producten van The Joy Factory zeer goed bekend. De standaards van dit merk bieden dus in elke omgeving de juiste premium uitstraling.

Tabboy

Tabboy verrijdbare vloerstandaards zorgen ervoor dat uw tablet makkelijk en snel over de vloer verplaatst kan worden. Kostentechnisch gezien zijn producten van Tabboy zeer aantrekkelijk geprijsd terwijl er geen consessies op de kwaliteit gedaan zijn. De Tabboy VESA monitor vloerstandaard op wielen is bijvoorbeeld al verkrijgbaar vanaf € 259,- excl. BTW. Zeker in vergelijking tot producten van andere merken kan de besparing oplopen tot wel 70%. Voor cases waar budget een grote rol speelt is Tabboy de overduidelijke nummer één.

Verrijdbare tablet vloerstandaard kopen?

Wij helpen u graag verder bij het kiezen van de juiste producten voor uw project. Onze jarenlange specialistische ervaring verzekert u van de juiste aankopen voor uw project. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en zie wat Tabletsolution voor u kan betekenen.

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Tabletsolution 9.2 / 10 - 332 Reviews @ Kiyoh