Terug

Durable (10)

Filters

Durable

Durable: Universele tablethouders voor elk soort tablet


Tablethouders van Durable staan voor Nederlandse degelijkheid, flexibiliteit en een ongekende prijs- kwaliteitverhouding. Door de uitstekende prijs- kwaliteitverhouding is dit merk een populaire keuze onder gebruikers waarbij afwisselend verschillende soorten tablets gebruikt worden.


Het universele design zorgt ervoor dat Durable tablethouders geschikt zijn voor praktisch alle tablets, ongeacht het merk of type. Ter indicatie: Zo lang de diameter van de tablet tussen de 7 en 13 inch is kan u er vanuit gaan dat de universele houder geschikt is voor uw apparaat.

Extra features zoals 360 graden draaibaarheid, geïntegreerd kabelmanagement en anti diefstal beveiliging maken Durable tablethouders een uitstekende keus voor elke bedrijfsmatige toepassing.

Universele wandhouders van Durable

Wandhouders van Durable zorgen ervoor dat vrijwel elke soort tablet van bijna elk merk eenvoudig, veilig en stevig aan de muur gemonteerd kan worden. Producten zoals de Durable Universele Wandhouder maken tablets inzetbaar als control panel, POS support of digitale assistent voor menselijk verkeer. Daarbij is de tablet in een wandhouder altijd op een vaste plaats op te bergen en terug te vinden terwijl het anti diefstal mechanisme ervoor zorgt dat de tablet niet door ongeauthoriseerde personen meegenomen kan worden.

Universele tafelhouders van Durable

Tafelhouders van Durable geven u de mogelijkheid om elke compatibele tablet zonder handen te gebruiken. Zo is deze ondersteunend inzetbaar als presentatie-tool tijdens verkoopgesprekken en andere zakelijke bijeenkomsten. Doordat u de tablet handsfree kan gebruiken heeft u de handen vrij om de juiste lichaamstaal over te brengen of om fysieke producten te hanteren en demonstreren. Door te kiezen voor een draaibare tafelhouder van Durable heeft u de mogelijkheid de tablet 360 graden te draaien om de tablet tegelijktijd met uw gesprekspartner te gebruiken.

Universele vloerstandaards van Durable

Durable vloerstandaards voor tablets pakken de aandacht en zorgen en laten de tablet interacteren met uw doelgroep. Zo plaatst u een tablet in de vloerhouder op evenementen zoals beurzen, conventies en festivals om in contact te treden met uw doelgroep. Bijvoorbeeld om uw demografische doelgroepdata te verrijken en dichter bij uw doelgroep te komen of juist door informatie aan uw doelgroep over te brengen middels interactieve tabletprogrammeringen. Wat uw doel ook is, Durable vloerstandaards zorgen ervoor dat uw tablet op de juiste plek en plaats is om de verbinding met uw doelgroep aan te gaan.

Universele zwenkarmen van Durable

Zwenkarmen van Durable laten elke gebruiker van elk formaat op een ergonomisch verantwoorde wijze gebruik maken van de tablet. Door de verstelbaarheid van de verschillende houders is voor elke denkbare toepassing een ergonomisch correcte instelling mogelijk. Zo zijn er Durable wandhouders met zwenkarm om digitale informatiepunten op te zetten waar gebruikers de tablet vanuit uiteenlopende hoeken kunnen gebruiken maar ook tafelhouders met zwenkarm waarbij de gebruiker een tablet kan inzetten als vervanging van een traditioneel werkstation.

Hulp nodig?

Wij helpen u graag verder bij het samenstellen van de juiste productcombinatie. Door onze jarenlange ervaring in de zakelijke markt voorzien wij u vrijblijvend van gedegen advies om het hoogste rendement uit uw zakelijke tablets te halen. Neem contact met ons op voor een online adviesgesprek of maak een showroomafspraak in Zeewole.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Tabletsolution 9.2 / 10 - 332 Reviews @ Kiyoh