Terug

Redpark (8)

Filters

Redpark

Redpark ontwikkelt en verkoopt connectiviteitsaccessoires voor de iPhone en iPad.

GESCHIEDENIS

In 1995 richtten we Keyspan op en begonnen we met het ontwikkelen van accessoires voor de Macintosh.

Van 1996 tot 2008 ontwikkelden we meer dan drie dozijn accessoires voor de Mac, pc en iPod. We hebben wereldwijd meer dan 2 miljoen eenheden verzonden en producten op OEM-basis geleverd aan bedrijven als Apple en Lantronix.

We hebben het merk Keyspan in 2008 verkocht aan TrippLite. Na de verkoop van Keyspan hebben we Redpark Product Development gelanceerd en onze focus verlegd naar de iPhone en iPad.

Aanvankelijk als Keyspan en later als Redpark, nemen we al meer dan 15 jaar deel aan het licentieprogramma "Made for iPhone" (MFI) van Apple.

MOGELIJKHEDEN

Ons team bestaat uit hardware-, firmware- en software-engineers in Californië. Onze producten worden in China vervaardigd via partnerschappen die al meer dan tien jaar bestaan.

We bieden accessoires van het merk Redpark die veel van de connectiviteitsbehoeften van iPhone- en iPad-gebruikers oplossen.

We leveren ook op maat gemaakte kabels en andere op maat gemaakte producten op een "turnkey" manier (handhaaft alle aspecten van de ontwikkeling en gebruikt onze Aziatische productierelaties om het product voor u te bouwen).

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Tabletsolution 9.2 / 10 - 332 Reviews @ Kiyoh